Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Regenda nehráva, fanúšikovia Ducks sa hnevajú. Pridal sa aj fitness model

Kto by bol pred sezónou povedal, že sa zámorskí fanúšikovia budú hnevať, že v zostave tímu Anaheim Ducks chýba slovenský útočník Pavol Regenda. Teraz sa to stáva realitou.

Dvadsaťdvaročný rodák z Michaloviec bol v piatok v druhom zápase po sebe a v treťom z posledných piatich len zdravým náhradníkom a kalifornský tím prehral siedmy zápas po sebe, keď nestačil na Vegas 0:4.

Kým prvé poslanie na tribúnu odôvodnil tréner Dallas Eakins tým, že Regenda ako hráč prichádzajúci z Európy potrebuje voľno v sérii dvoch zápasoch hraných za dva dni, v posledných zápasoch chýbal, pretože sa kormidelník snažil prísť na efektívne kombinácie vo formáciách.

Eakinsovi sa však doteraz nepodarilo dodať iskru útoku, ktorý v posledných piatich zápasoch strelil len šesť gólov. Fanúšikovia na sociálnych sieťach pritom nevedia pochopiť, prečo vynecháva zo zostavy najproduktívnejšieho hráča prípravy, ktorý sa v prvých piatich zápasoch sezóny neprezentoval vôbec zlými výkonmi.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nechápem tento sk***ený tím. Kde je Regenda?“ pýta sa Jon San Augustin. „Želám si, aby sme vedeli, prečo Dallas nenechá hrať Regendu. Je dobrý a zaslúži si byť v zostave.“

„Vynechať zo zostavy Regendu na úkor Beaulieua je ďalší nepochopiteľný ťah Dallasa Eakinsa, ktorý je ako z inej galaxie,“ poznamenal Getzdad. Stotožnil sa s tým Jon Braddick: „Vynechanie Regendu, aby mohol Beaulieu dostať viac priestoru... bŕ.“

„Pavol Regenda je jediným zo štyroch útočníkov Anaheimu, ktorí majú na dosah, aby dosiahli bod zlomu v štatistike xG a napriek tomu sa ocitol v Eakinsovej čiernej listine, pretože... prečo vlastne?“ konštatuje Basement Resident Kyle.

„Musíme prestať posielať Regendu na tribúnu,“ napísal Andrew Herzog.

Brett Bordy sa pridal: „Regenda je omnoho lepší ako Grant a Silverberg.“

Rozhodnutia Eakinsa, ktoré vzbudzujú pochybnosti, sa netýkajú len Slováka.

„Verbeek toto sleduje a skutočne si myslí, že jeho mladí hráči dostávajú šancu na dobrý vývoj? McTavish je krídlom štvrtej formácie? Regenda je zdravým náhradníkom?“ neverí užívateľ s prezývkou MK.

„Pozrime sa na to. McTavish je v štvrtom útoku a jeden z lepších tvorcov hry spomedzi útočníkov Ducks Regenda je zdravým náhradníkom v druhom zápase po sebe, Nathan Beaulieu je siedmym obrancom a Gibson chytá siedmy zápas z ôsmich. Toto je katastrofa,“ skonštatoval CJ Woodling.

A okrem bežných fanúšikov sa ozvala aj jedna známejšia osobnosť – slovenský fitness model žijúci v Kalifornii Matúš Valent. Ironicky poznamenal: „Aspoň posielate na tribúnu Regendu, aby ste udržali našu nízku produktivitu v bezpečí.“

„Kto by si bol myslel, že Ragenda bude tým hráčom, ktorého nedostatočné nasadzovanie bude štvať fanúšikov?“ skonštatoval Ducks Fan Report.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies