Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hviezdny O’Reilly priznáva: Som absolútne otrasný

Kapitán tímu St. Louis Blues, Ryan O’Reilly, v stredu vyzval sám seba k zlepšeniu výkonov deň po tom, čo sa generálny manažér Doug Armstrong stretol s trápiacim sa mužstvom.

Blues vyhrali prvé tri zápasy sezóny, ale odvtedy ťahajú päťzápasovú sériu prehier. Hviezdny center v prvých ôsmich zápasoch zaznamenal len jeden gól a až 11 mínusových bodov.

„Je načase, aby sme to vyriešili. Ja sám som absolútne otrasný. Nerobím nič, pritom musíte bojovať, aby ste zostali v tejto lige. Musím urobiť oveľa viac po vodcovskej stránke i po stránke mojej vlastnej hry. Ak to dokážem, urobí to veľký rozdiel,“ povedal O’Reilly.

„Dougov odkaz bol jasný. Toto, čo sa tu deje, je neakceptovateľné a má absolútnu pravdu. My všetci sa musíme pozrieť dovnútra a nájsť vlastnú cestu von z toho, čo sa deje. Ale áno, najmä z mojej strany je to celkom úbohé.“

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťjedenročný Kanaďan, ktorý je v poslednom roku svojej zmluvy, zaznamenal 21 gólov a 58 bodov v 78 stretnutiach minulej sezóny. V 12 dueloch play-off pridal sedem gólov a päť asistencií.

Blues neplánujú trénerskú zmenu

Hlavný tréner Blues Craig Berube zostane na lavičke aj napriek neuspokojivým výsledkom tímu. Armstrong si myslí, že je to na hráčoch, aby zvrátili neúspešné obdobie.

„Verím v nášho trénera, verím v náš systém hry. Toto nie je systémová chyba, toto je chyba v súťaživosti. Musíme ju obnoviť,“ poznamenal generálny manažér.

„Hráčom som povedal, že tréner nikam nepôjde, pretože prišiel z AHL, kde trénoval mladých chlapcov, ktorých zlepšil. Tu trénoval veteránov a vyhral s nimi. Takže dokáže oboje.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies