Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Dobré znamenie? Zahrá si Regenda za Anaheim aj dnes?

Tím Anaheim Ducks v sobotu privíta na domácom ľade tím Chicago Blackhawks a otázkou je, či si slovenský útočník Pavol Regenda vyslúžil prvým gólom v kariére zotrvanie v základnej zostave.

Regenda strelil v stredu svoj prvý gól v NHL a odvtedy nebol poslaný naspäť do San Diega z nižšej AHL. V piatok prišla správa, ktorú možno vnímať ako pozitívnu – len z tzv. pohotovostného povolania bol mladý Slovák preklasifikovaný na zaradenie do aktívnej zostavy.

V tomto prípade možno očakávať, že dvadsaťdvaročný michalovský rodák v prvom tíme nejaký čas pobudne. Stále však nie je potvrdené, či nastúpi aj dnes proti Blackhawks. Vzhľadom na jeho výkony a gól z predošlého zápasu by sa to dalo očakávať. Viac však naznačí až sobotné rozkorčuľovanie.

Regenda odohral doteraz vo svojej prvej zámorskej sezóne šesť zápasov za Ducks so ziskom gólu a dvoch asistencií. V nižšej AHL pridal štyri zápasy, v ktorých dvakrát skóroval a dvakrát asistoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies