Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Erik Karlsson reagoval na slová generálneho manažéra o výmene

Generálny manažér tímu San Jose Sharks, Mike Grier, nedávno povedal, že je otvorený výmene Erika Karlssona. Vo štvrtok sa k tomu vyjadril aj hviezdny obranca, ktorý sa momentálne snaží koncentrovať len na hokej.

„Momentálne som plne zainvestovaný tu. Sme v situácii, v ktorej potrebujeme vyhrať niekoľko zápasov. Ja riešim len najbližší duel. To je všetko, čo môžem mať pod kontrolou. Všetky tie ostatné veci prenechám vám. Je fajn, že máte o čom hovoriť,“ povedal Karlsson pre The Athletic.

Záujemca o tridsaťdvaročného Švéda by sa musel zmieriť aj s tým, že by si osvojil zmluvu, v ktorej zostávajú platné ďalšie štyri roky. Jej cap-hit je 11,5 milióna amerických dolárov a zahŕňa aj klauzulu o nevymeniteľnosti, takže by muselo ísť o atraktívnu destináciu. Mimoriadne atraktívnu.

„Ak sa tá otázka objaví, viete, bude to medzi mnou a Grierom. Ešte sa neobjavila, takže pre mňa nemá zmysel o tom premýšľať alebo špekulovať. Myslím na hranie,“ poznamenal Karlsson, ktorý môže lákať tímu aj svojou formou. V prvých 18 zápasoch zaznamenal 10 gólov a 24 bodov, s ktorými viedol všetkých obrancov ligy. Vo štvrtok pridal ďalší gól a tri asistencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies