Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Explózia radosti: Patrice Bergeron dosiahol svoj 1000. bod v NHL

Tím Boston Bruins potvrdil formu výhrou 5:3 nad Tampou Bay. Dôvodov na oslavu však bolo viac. Kapitán Patrice Bergeron totiž dosiahol svoj 1000. bod v NHL, keď zaznamenal asistenciu.

Tridsaťsedemročný kanadský center, ktorý celú kariéru strávil v Bostone, sa stal 94. hráčom histórie NHL s týmto míľnikom a 41., ktorý to dokázal v jednom tíme. Z hráčov Bruins to dosiahli aj Ray Bourque (1 506), Johnny Bucyk (1 339) a Phil Esposito (1 012).

Bergeron odohral v kariére 1235 zápasov, v ktorých zaznamenal 409 gólov a 591 asistencií. V tejto sezóne strelil deväť gólov a pridal deväť asistencií v 19 stretnutiach.

„Toto je mimoriadna hra, ktorá vám dáva veľa. Samozrejme, prechádzate si vrcholmi a pádmi, ale nakoniec si budete pamätať tieto momenty, kamarátstva a chlapcov, s ktorými ste bojovali. Bol to špeciálny moment,“ povedal Bergeron.

Článok pokračuje pod reklamou

Hneď po tom, čo skóroval Brad Marchand, pri ktorého góle zaznamenal Bergeron sekundárnu asistenciu, vyletelo celé mužstvo na ľad, aby sa z míľnika tešilo so svojím kapitánom.

„Bol to špeciálny moment a nestáva sa to tak často. Samozrejme, nemohlo sa to stať lepšieho chalanovi. Je to ďalší míľnik v tak neskutočnej kariére,“ povedal Marchand.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies