Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Slafkovský si zahral v druhom útoku, Halák sledoval výhru Rangers

Po bohatom pondelku prišiel v NHL skromný utorok. Pozornosť slovenského fanúšika si však zaslúžil aj on. Juraj Slafkovský podal slušný výkon v druhom útoku, no jeho tím zažil studenú sprchu proti trápiacemu sa súperovi.


MTL - BUF 2:7

Skinner päťbodový, Sabres si ukončili sériu prehier

Buffalo si ukončilo osemzápasovú sériu prehier presvedčivým víťazstvom 7:2 nad ľade Montrealu. Základy triumfu sa zrodili v prvých 133 sekundách, v ktorých skórovali postupne Rasmus Dahlin, JJ Peterka a Alex Tuch – išlo o siedme najrýchlejšie tri góly od jedného tímu v histórii NHL. V druhej tretine Jeff Skinner obnovil trojgólové vedenie, ktoré v tretej tretine ešte zvýraznili Henri Jokiharju, Tage Thompson a druhým gólom v zápase Skinner, ktorý si vyrovnal osobné maximum s piatimi bodmi (2+3) a na ľade Montrealu ich nazbieral po druhýkrát v kariére ako prvý hráč histórie. Tri asistencie pridal aj Thompson, po dve Dahlin a Tuch. Dvakrát asistoval aj Dylan Cozens. Craig Anderson zastavil 29 striel, Jake Allen 31. O góly Canadiens, ktorí prehrali tretí zápas z posledných štyroch, sa postarali Cole Caufield a Sean Monahan. Slovenský útočník Juraj Slafkovský naskočil do druhého útoku a zahral si aj v presilovkách. Dokopy odohral takmer 14 a pol minúty so ziskom dvoch striel, bloku a dvoch trestných minút za držanie. Výkonom nesklamal.

Odporúčame:
Video: Chris Wideman vs. Tyson Jost (bitka)

a href="55843-slafkovsky-zajtra-bude-dalsia-prilezitost-jake-sa-trapil.html">Slafkovský: Zajtra bude ďalšia príležitosť. Jake sa trápil?

Úvodné tri rýchle góly:

Hviezdy duelu: 1. T. Thompson (BUF), 2. J. Skinner (BUF), 3. R. Dahlin (BUF)

Článok pokračuje pod reklamou

LAK - NYR 3:5

Rangers zmazali dvojgólovú stratu a zdolali Kings

Chris Kreider strelil dva góly – víťazný a do prázdnej brány, aby pomohol Rangers k výhre 5:3 nad Los Angeles. Natiahnuť bodovú sériu na štyri zápasy (3-0-1) pomohli gólmi aj Braden Schneider, Vincent Trocheck a Kaapo Kakko, ktorí v druhej tretine otočili stav z 0:2 na 3:2. Alexis Lafreniere, Adam Fox a Filip Chytil dvakrát asistovali, zatiaľ čo Igor Šesťorkin zastavil 35 striel. V prvej tretine ho prekonali Kevin Fiala a Gabriel Vilardi, v tretej vyrovnal na 3:3 Sean Walker. Fiala pridal aj dve asistencie, dve zaznamenal aj Anže Kopitar. Cal Petersen inkasoval štyri góly z 24 striel a Kings prehrali tretí zápas po sebe, ako aj štvrtý z posledných piatich. Rangers po prvýkrát v tejto sezóne zmazali viacgólovú stratu a vyhrali. Fox bodoval v deviatom zápase po sebe – len raz ťahal dlhšiu sériu (12 zápasov, 2020/21).


Hviezdy duelu: 1. K. Fiala (LAK), 2. R. Lindgren (NYR), 3. A. Kopitar (LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 14:22 0 0 0 0 2 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies