Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Púta Klingberg na prestupovom trhu záujem tímov NHL?

Jozef Struhár  
26.11.2022

Jakob Chychrun z Arizony a Erik Karlsson zo San Jose sa v tejto sezóne často spájajú s výmenou. No, niektoré tímy by svoju pozornosť mohli smerovať na iného obrancu – Johna Klingerga z Anaheimu.

Tridsaťročný Švéd podpísal v lete jednoročnú zmluvu v hodnote 7 miliónov amerických dolárov, no očakáva sa, že pred prestupovou uzávierkou trápiacich sa Ducks opustí.

Kalifornský tím je v prestavbe a momentálne okupuje dno tabuľky NHL. Medzitým, iné tímy, ako sú Columbus, Ottawa či Toronto, trápia zranenia v obrane. Tú by si mohli chcieť posilniť aj tímy, ako Edmonton či Vancouver.

Jay Onrait z TSN zaradil Klingberga medzi osem obrancov, ktorí by mali byť dostupní na prestupovom trhu. Frank Seravalliho z Daily Faceoff ho zaradil na piate miesto v rebríčku najväčších adeptov na výmenu a Luke Fox zo Sportsnet tvrdí, že by o neho mohlo mať záujem Toronto. Hodil by sa mu aj napriek tomu, že nedávno získalo od Arizony Conora Timminsa.

Viacero tímov by mohlo mať problém s plným platom Klingberga, no Ducks by si pri vhodnej ponuke mohli udržať polovicu z neho. Hráč má aj plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorý sa od 1. januára zmení na obmedzenú – bude môcť vymenovať 10 tímov, do ktorých vymenený byť nechce.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies