Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Ružička splatil dôveru gólom, Tatar vs. Fehérváry

V sobotu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo osem zápasov. V akcii boli aj traja Slováci. Adam Ružička skóroval.

Highlighty noci
  • Ružička skóroval, Tatar s Fehérvárym si zahrali proti sebe
  • Blues a Oilers prehrávali o 3 góly a vyhrali
  • Flyers prehrali 10. zápas po sebe
  • Lindy Ruff vyhral 800. zápas v kariére
  • Marner bodoval v 16. zápase po sebe, Robertson v 15.
  • Hughes dosiahol hetrik
  • Pulock štvorbodový
  • Georgiev urobil 41 zákrokov
  • Holloway strelil svoj prvý gól v NHL

CAR - CGY 3:2

Ružičkov gól nepomohol, Hurricanes si ukončili sériu prehier

Adam Ružička sa vrátil do prvého útoku a za dôveru sa trénerom odmenil gólom. K výhre však nepomohol. Carolina do tretice neprišla o vedenie a Brett Pesce nakoniec rozhodol o jej výhre 3:2. Pred ním skórovali Seth Jarvis a Martin Nečas, Antti Raanta pomohol k ukončeniu päťzápasovej série prehier 18 zákrokmi. Okrem Ružičku ho prekonal aj Tyler Toffoli, pre ktorého to bol 200. gól v kariére. Dočkal sa ho v 672. zápase. Dan Vladař kryl 30 striel a Flames prehrali tretí zápas po sebe. Ružička, ktorý v presilovke vyrovnával stav na 1:1, odohral 16 a štvrť minúty aj s jednou strelou na bránu. S piatym gólom v sezóne si vyrovnal zápis z minulej sezóny, v ktorej odohral 28 zápasov. Jeho tím ukončil výjazd s bilanciou 2-3-1.

Ružičkov 5. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. B. Pesce (CAR), 2. S. Jarvis (CAR), 3. M. Nečas (CAR)

Článok pokračuje pod reklamou

NJD - WSH 5:1

Hughes a Vaněček doviedli Devils k výhre nad Capitals

V Newarku na seba narazili dvaja Slováci. Ani jeden z nich sa nepresadil bodovo, no z víťazstva mal radosť Tomáš Tatar, ktorého New Jersey aj vďaka hetriku Jacka Hughesa a 37 zákrokmi Vítka Vaněčka zdolalo Washington 5:1. K 15. výhre z posledných 16 zápasov pomohli gólmi aj Nico Hischier a Fabian Zetterlund, Dawson Mercer dvakrát asistoval. O jediný gól Capitals sa postaral John Carlson, zatiaľ čo Charlie Lindgren urobil 24 zákrokov. Tatar ho ohrozil raz, pričom odohral 15 a pol minúty. Hosťujúci obranca Martin Fehérváry absolvoval takmer 21 minút a pripísal si streli, blok a bodyček. Tréner domácich, Lindy Ruff, zaknihoval 800. výhru v kariére. Duel pre zranenie nedohral jeho zverenec Nathan Bastian.


Hviezdy duelu: 1. J. Hughes (NJD), 2. V. Vaněček (NJD), 3. D. Mercer (NJD)

NYR - EDM 3:4

Oilers strelili v tretej tretiny štyri góly, aby zdolali Rangers

Leon Draisaitl v 18. minúte tretej tretiny zavŕšil veľký obrat Edmontonu, ktorý s Rangers prehrával ešte na začiatku tretej tretiny 0:3, ale nakoniec vyhral 4:3, aby odvrátil tretiu prehru v sérii. Evan Boichard strelil dva góly, stav vyrovnal Dylan Holloway, pre ktorého to bol prvý gól v NHL. Ryan McLeod zaznamenal dve asistencie a Jack Campbell 20 zákrokov. Prekonali ho Alexis Lafreniere, Chris Kreider a Julien Gauthier. Ryan Lingren dvakrát asistoval a duel nedohral pre zranenie hornej časti tela. Igor Šesťorkin ho opustil s 28 zákrokmi.


Draisaitl zakončil obrat pekným gólom:

Hviezdy duelu: 1. E. Bouchard (EDM), 2. L. Draisaitl (EDM), 3. R. Lindgren (NYR)

FLA - STL 4:5 PP

Kyrou zavŕšil v predĺžení veľký obrat Blues

Jordan Kyrou strelil svoj druhý gól v zápase v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre St. Louis 5:4 nad Floridou v zápase, v ktorom jeho tím vstupoval do tretej tretiny za stavu 1:4. Okrem neho stratu zmazali aj Ryan O’Reilly a Vladimir Tarasenko. Predtým skóroval aj Brandon Saad. O’Reilly, Tarasenko a Saad pridali aj po asistencii, dve zaznamenal Torey Krug. Thomas Greiss urobil 33 zákrokov, Spencer Knight o jeden menej. Aaron Ekblad, Radko Gudas a Carter Veraeghe vybudovali trojgólové vedenie, Anton Lundell ho v oslabení obnovoval. Gustav Forsling a Sam Reinhart si pripísali po dve asistencie a Panthers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Duel pre zranenie dolnej časti tela nedohral hosťujúci Brayden Schenn.

Hviezdy duelu: 1. J. Kyrou (STL), 2. R. Gudas (FLA), 3. R. O'Reilly (STL)

PIT - TOR 1:4

Marner opäť bodoval, Toronto ukončilo Pittsburghu sériu prehier

Mitchell Marner zaznamenal gól a asistenciu, aby natiahol svoju bodovú sériu už na 16 zápasov a pomohol Torontu zdolať Pittsburgh pomerom 4:1. Víťazný gól strelil Pontus Holmberg, po góle pridali aj dvojbodový William Nylander a trojbodový Auston Matthews. Dve asistencie si pripísal Michael Bunting a 25 zákrokov Erik Kallgren. Recept na neho našiel len Rickard Rakell. Casey DeSmith opustil duel s 37 zákrokmi. Kým Penguins prišli o päťzápasovú víťaznú sériu, Maple Leafs vyhrali tretí zápas po sebe a bodovali už v ôsmom zápase v sérii (6-0-2). Len Darryl Sittler a Eddie Olczyk ťahali v histórii Toronta dlhšie bodové série ako Marner – 18-zápasové.

Takto si Marner natiahol bodovú sériu:

Hviezdy duelu: 1. A. Matthews (TOR), 2. M. Marner (TOR), 3. R. Rakell (PIT)

NYI - PHI 5:2

Islanders vyhrali štvrtý zápas po sebe, Flyers prehrali už desiaty

Brock Nelson a Anthony Beauvillier skórovali v rozmedzí 22 sekúnd, aby definitívne strhli vedenie na stranu Islanders, ktorí výhrou 5:2 natiahli Philadelphii sériu prehier už na 10 zápasov. Z gólov sa tešili aj Adam Pelech a dvakrát Zach Parise. Beauvillier pridal aj asistenciu, Ryan Pulock ich nazbieral štyri. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy pomohol s 26 zákrokmi aj Semion Varlamov, ktorého prekonali po prihrávkach Kevina Hayesa dvojbodový Lukáš Sedlák a Joel Farabee. Felix Sandstrom opustil duel s 18 zásahmi.

Hviezdy duelu: 1. R. Pulock (NYI), 2. Z. Parise (NYI), 3. A. Beauvillier (NYI)

COL - DAL 4:1

Georgiev pomohol Avalanche k výhre nad Stars

Alexandar Georgiev zneškodnil 41 striel, aby doviedol Colorado k výhre 4:1 nad Dallasom. Josh Manson strelil víťazný gól a pridal asistenciu, skórovali aj Nathan MacKinnon, Dryden Hunt a Andrew Cogliano. Avalanche vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, Stars prišli o sedemzápasovú bodovú sériu (4-0-3). O svoju sériu však neprišiel Jason Robertson, ktorý vďaka asistencii bodoval v 15. zápase po sebe. O čestný úspech jeho tímu sa postaral Joe Pavelski. Scott Wedgewood kryl 32 striel.

Hviezdy duelu: 1. A. Georgiev (COL), 2. J. Manson (COL), 3. D. Hunt (COL)

VGK - VAN 1:5

Canucks pomohli presilovky k triumfu nad Vegas

Vancouver využil tri presilovky z piatich, aby zdolal Vegas hladko 5:1. J.T. Miller zaznamenal gól a dve asistencie, Andrej Kuzmenko gól a asistenciu, po góle pridali Brock Boeser, Bo Horvat a Elias Pettersson. Boeser bodoval v deviatom zápase po sebe. Quinn Hughes zaznamenal dve asistencie a Spencer Martin bol blízko k nule. Nakoniec ho z 27 striel prekonal v 57. minúte Jonathan Marchessault. Logan Thompson kapituloval päťkrát z 36 striel. Canucks vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, Golden Knights prehrali posledné dva zápasy po sebe.

Horvat skórova sekundy pred koncom tretiny:

Hviezdy duelu: 1. S. Martin (VAN), 2. J. Miller (VAN), 3. B. Horvat (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 15:27 0 0 0 0 0 1 0
M. Fehérváry (WSH) 20:52 0 0 0 0 0 1 1
A. Ružička (CGY) 16:12 1 0 1 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies