Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 03.
kurzy
01:00info
WPG
ANA
NHL live
01:30info
CHI
LAK
NHL live
16. 03.
kurzy
17:30info
DET
BUF
NHL live
17:30info
NYI
OTT
20:00info
PIT
NYR
NHL live
22:00info
ARI
NJD
23:00info
FLA
TBL
00:00info
CGY
MTL
00:00info
BOS
PHI
00:00info
CBJ
SJS
00:00info
TOR
CAR
NHL live
01:00info
DAL
LAK
01:00info
STL
MIN
03:00info
SEA
NSH
03:00info
VAN
WSH
03:00info
EDM
COL
«

Správy z NHL

Ovečkin vyrovnal a potom aj prekonal Gretzkyho rekord + video

Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin vyrovnal a následne aj prekonal rekord NHL Waynea Gretzkyho v počte gólov strelených na ľadoch súperov.

Hviezdny útočník vyrovnal rekord so svojím 402. gólom vonku už v šiestej minúte utorkového zápasu proti Vancouveru. Nový rekord vytvoril len o šesť minút neskôr.

Ovečkin už prvým presným zásahom vyrovnal aj rekordy Jaromíra Jágra v počte otváracích gólov (135) a Bretta Hulla v počte otváracích gólov v zápasoch vonku (65).

Na celkový rekord Gretzkyho v počte gólov mu stále chýba 101 presných zásahov. Už len sedem gólov mu však chýba k méte 800 gólov v NHL, ktorú doteraz dosiahli len Gretzky (894) a Gordie Howe (801).

Tridsaťsedemročný moskovský rodák pomohol svojím výkonom k výhre 5:1. V tejto sezóne má na konte už 13 gólov a momentálne nábeh na 44, ak by odohral všetkých 82 duelov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mišiak skóroval, dvaja Slováci si ukončili bodové suchoty Situácia okolo ukončenia Perryho zmluvy sa už vraj vyriešila Kanada vloží pred olympiádou dôveru do rúk generálneho manažéra BluesÚtočník Maple Leafs narazil tvrdo do mantinelu. Bude absentovať + videoCanucks si upísali vysokoškoláka, ich bývalá nádej sa upísala Flames Slafkovský potvrdil formu krásnou prihrávkou, Nemec opäť bodoval, Regenda sa z gólu netešil dlhoSlafkovský verí, že budúca sezóna bude už poriadna. A čo majstrovstvá sveta? Slafkovský: Jasné, že Nemcovi závidím. Čo hovorí o zápase Canadiens na Slovensku? Vezinova trofej? Dvaja Američania na čele, Rus za nimi Zadorov má jasno: Pred McDavidom a Matthewsom by uprednostnil bývalého spoluhráča Frustrácia v Detroite rastie: Na tréningu to vrelo, pobili sa spoluhráči! Fehérváry pri návrate viedol s bodyčekmi zápas i celú NHL, Coloradu sa podaril veľký obratRepčík sa presadil, Gajan prehral. Pre jedného Slováka skončila sezóna New Jersey prišlo o kľúčového obrancu na významný čas. Potvrdili sa obavy Dvaja Slováci bodovali, suchoty mladíka trvajú už 14 zápasovColumbus prišiel na niekoľko týždňov o kľúčového útočníkaToronto predĺžilo o dva roky zmluvu s útočníkom z AlbertyMladý Američan podpísal s Blues prvú jednocestnú zmluvu v kariéreCanucks preradili Eliasa Petterssona do AHL Z Kanady prichádzajú skvelé správy o slovenskom obrancovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies