Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Halák hviezdou duelu: Toto dokázal ako prvý Európan v histórii

Jaroslav Halák sa v stredu dočkal svojej prvej výhry v drese Rangers. Celkovo sa odohrali v NHL štyri zápasy. Ďalší Slovák sa v nich nepredstavil.

Highlighty noci
  • Jaroslav Halák sa dočkal prvej výhry v sezóne
  • Toronto vyhralo piaty zápas v sérii
  • Chicago prehralo ôsmy zápas po sebe
  • Marner vyrovnal rekord tímu: bodoval v 18. zápase po sebe
  • Anderson urobil 41 zákrokov, Samuelsson strelil 1. gól

OTT - NYR 1:3

Halák sa dočkal prvej výhry v drese Rangers

Slovenský brankár Jaroslav Halák urobil 34 zákrokov, aby zaknihoval svoju prvú výhru v drese Rangers. Doviedol ich k triumfu 3:1 nad Ottawou, za čo bol odmenený postom druhej hviezdy zápasu. Prvou sa stal Ryan Lindgren, ktorý asistoval pri všetkých troch góloch. Strelili ich Jimmy Vesey, Barclay Goodrow a Chris Kreider. Haláka prekonal len Shane Pinto, ktorý v druhej tretine znížil na 1:2. Cam Talbot inkasoval tri góly z 36 striel. Kým New York si ukončil trojzápasovú sériu prehier, Senators prišli o šancu vyhrať tretí zápas v sérii. V posledných ôsmich domácich dueloch majú bilanciu 1-7-0. Oba tímy sa stretnú znova v piatok v Madison Square Garden. Halák sa stal siedmym brankárom histórie NHL, ktorý vyhral aspoň jeden zápas so siedmimi rôznymi tímami. Dokázali to aj Ron Tugnutt (8), Curtis McElhinney (8), Sean Burke (8), Alex Auld (7), Chad Johnson (7) a Brian Boucher (7). Z Európanom predtým nikto. Halák vyhral aj v dresoch Canadiens, Blues, Capitals, Islanders, Bruins a Canucks.


Hviezdy duelu: 1. R. Lindgren (NYR), 2. J. Halák (NYR), 3. C. Kreider (NYR)

DET - BUF 4:5 SN

Sabres prišli o trojgólový náskok, Detroit zdolali po nájazdoch

Buffalo premárnilo v tretej tretine trojgólové vedenie, ale nakoniec zdolalo Detroit 5:4, keď v samostatných nájazdoch uspel ako jediný Jack Quinn, ktorý raz aj asistoval. Dylan Cozens strelil v normálnom hracom čase dva góly, Mattias Samuelsson (prvý gól v NHL) a Jeff Skinner pridali jeden a Rasmus Dahlin dvakrát asistoval. K odvráteniu tretej prehry v sérii pomohol aj Craig Anderson, ktorý v deň 20. výročia svojho debutu v NHL kryl 41 striel a v nájazdoch nekapituloval ani raz z troch pokusov Red Wings. O ich vyrovnanie sa v rozmedzí 5 minút a 40 sekúnd postarali David Perron a dvoma gólmi Oskar Sundqvist. V prvej tretine skóroval aj Jonatan Berggren, Filip Hronek a Andrew Copp dvakrát asistovali. Alex Nedeljkovic opustil duel s 30 zásahmi. Detroit mal šancu zápas aj otočiť, ale v závere nevyužil minútu a pol trvajúcu prevahu o dvoch hráčov.

Článok pokračuje pod reklamou


Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Cozens (BUF), 2. O. Sundqvist (DET), 3. R. Dahlin (BUF)

TOR - SJS 3:1

Marner vyrovnal klubový rekord pri výhre nad Sharks

Mitchell Marner natiahol svoju bodovú sériu už na 18 zápasov, keď gólom do prázdnej brány pečatil výhru Toronta 3:1 nad San Jose. Vyrovnal s ňou klubový rekord Darryla Sittlera (1977/78) a Eddieho Olczyka (1989/90). Do čierneho sa trafili Auston Matthews a Pierre Engvall, Alexander Kerfoot dvakrát asistoval. K piatej výhre v sérii a natiahnutiu bodovej série na desať zápasov (8-0-2) pomohol aj Iľja Samsonov, ktorý sa vrátil zo zranenia. Z 24 striel ho prekonal len Matt Nieto. Aaron Dell kryl 29 z 31 striel a Sharks prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Duel nedohral domáci útočník Calle Jarnkrok, ktorý utrpel zranenie slabín.


Hviezdy duelu: 1. M. Marner (TOR), 2. I. Samsonov (TOR), 3. A. Matthews (TOR)

CHI - EDM 4:5

Draisaitl pomohol Oilers k výhre nad Blackhawks

Leon Draisaitl zaznamenal dva góly a asistenciu, aby pomohol Edmontonu zdolať Chicago pomerom 5:4. Druhý jeho gól bol víťazný. Gól a asistenciu si pripísali Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid a Mattias Janmark, Brett Kulak dvakrát asistoval. K tretej výhre v sérii pomohol Stuart Skinner 21 zákrokmi. Jeho náprotivok, Arvid Soderblom, mal viac práce – čelil 41 strelám. Max Domi strelil dva góly Blackhawks, Boris Katchouk a dvojbodový MacKenzie Entwistle po jednom. Tím z „veterného mesta“ prehral už ôsmy zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. L. Draisaitl (EDM), 2. M. Janmark (EDM), 3. M. Entwistle (CHI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYR) 34/35 (97,1%) - - - - - - -



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies