Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Sumáre

Vyhrávali hostia: Rangers neuspeli, Tkachuk s hetrikom G. Howea

V piatok sa v NHL odohrali tri zápasy, v ktorých sa z výhier tešili hostia. Tento fakt nepotešil Jaroslava Haláka, ktorého Rangers hrali doma.


NYR - OTT 2:3 PP

Tkachuk dosiahol hetrik Gordieho Howea pri výhre nad Rangers

Brady Tkachuk vo svojom 300. zápase kariéry strelil svoj 100. gól v NHL, ktorým 49 sekúnd pred koncom tretej tretiny vynútil predĺženie. V ňom skóroval opäť, aby 18 sekúnd pred jeho koncom rozhodol o výhre Ottawy 3:2 nad Rangers. Dosiahol pritom hetrik Gorgieho Howea, keď raz aj asistoval a stihol sa aj pobiť. „Dnes večer pridal každý ruku k dielu. Bol to pre nás dôležitý zápas, dôležitý pre naše sebavedomie. Dúfajme, že sa to teraz trochu rozbehne,“ povedal po zápase. Tim Stützle vyrovnával na 1:1, Thomas Chabot dvakrát asistoval a k tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol s 25 zákrokmi aj Cam Talbot. Prekonali ho Vitalij Kravcov a Mika Zibanejad, ktorí dvakrát posielali New York do vedenia. Nakoniec prehral štvrtý zápas z posledných piatich. Igor Šesťorkin ho opustil s 34 zákrokmi.

Tkachuk zavŕšil hetrik G. Howea 100. gólom kariéry:

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk (OTT), 2. T. Stuetzle (OTT), 3. M. Zibanejad (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

NYI - NSH 1:4

Lankinen doviedol Predators k výhre nad Islanders

Kevin Lankinen si vytvoril osobné maximum so 48 zákrokmi, s ktorými doviedol Nashville k výhre 4:1 nad Islanders. „Kevin bol skvelý. Chytal veľmi dobre už nejaký čas, takže bolo skvelé, že bol za to odmenený,“ povedal tréner John Hynes. Víťazný gól strelil Roman Josi, ktorý nadviazal na gól Filipa Forsberga. Do prázdnej brány sa ešte trafili Matt Duchene a Mikael Granlund. Duchene, ktorého gól bol 300. v kariére, pridal aj dve asistencie, Josi a Forsberg po jednej. Predators vyhrali tretí zápas po sebe a zlepšili si bilanciu na 71-1 v posledných deviatich. O jediný gól tímu z Long Islandu sa postaral Mathew Barzal, zatiaľ čo Iľja Sorokin zastavil 19 z 21 striel. Duel nedohral hosťujúci Ryan McDonagh, ktorého do tváre zasiahla strela.

Josiho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. K. Lankinen (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. F. Forsberg (NSH)

WPG - CBJ 1:4

Laine skóroval dvakrát pri víťaznom návrate

Patrik Laine strelil pri návrate zo zranenia členka dva góly, aby pomohol Columbusu k výhre 4:1 na ľade Winnipegu, jeho bývalého tímu. Johnny Gaudreau nazbieral tri asistencie, po góle pridali Erik Gudbranson a Gustav Nyquist a k ukončeniu trojzápasovej série prehier pomohol s 37 zákrokmi aj Joonas Korpisalo. Na neho našiel recept len Pierre-Luc Dubois, ktorý mu zničil čisté konto v 56. minúte počas presilovky. David Rittich opustil duel s 22 zákrokmi a Jets prišli o trojzápasovú sériu výhier. Laine mal dve šance, aby zavŕšil hetrik gólom do prázdnej brány – raz trafil tyčku, raz mu v tom zabránila korčuľa Blakea Wheelera.

Laine strelil svoj prvý gól proti bývalému tímu:

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau (CBJ), 2. P. Laine (CBJ), 3. J. Korpisalo (CBJ)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies