Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Mešár zaujal odborníka: Prevezme úlohu ofenzívneho katalyzátora

Tím Montreal Canadiens bude mať na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta juniorov viacnásobné zastúpenie. A hoci niektorí jeho fanúšikovia dúfali, že na turnaji uvidia Juraja Slafkovského, v drese Slovenska si nakoniec zahrá iná voľba tímu z prvého kola draftu.

Zámorský novinár Tony Ferrari z magazínu The Hockey News sa pozrel na tímy Východnej konferencie NHL a u každého vybral jedného hráča, ktorého na svetovom šampionáte do 20 rokov treba sledovať. V prípade „Habs“ vybral slovenského útočníka Filipa Mešára.

„Mešár hrá s neuveriteľným motorom a rafinovaným spôsobom využíva svoje zručnosti. Vždy, keď vyjde na ľad, vyzerá ako profík. Mešár prevezme úlohu ofenzívneho katalyzátora slovenského mužstva, využívajúc svoju rýchlosť, aby postavil obrancov na päty, zatiaľ čo bude strieľať góly a tvoriť hru,“ poznamenal k nemu.

Mešár, ktorý bol draftovaný v tomto roku z 26. miesta, bude reprezentovať Slovensko na prestížnom turnaji po druhýkrát. V tejto sezóne hráva v juniorskej OHL, kde v drese Kitchcneru vyprodukoval 22 bodov (10+12) v 17 dueloch. Jeden bezbodový zápas odohral aj za Laval v AHL.

V prípade New Jersey Devils vybral Ferrari za hráča, ktorého treba sledovať obrancu Seamusa Caseyho z reprezentácie USA.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies