Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

NHL sa vrátila s 11 zápasmi. Ružička prišiel o sériu

NHL sa po vianočnej prestávke vrátila s 11 zápasmi. V akcii však bol len jeden Slovák. Nebodoval a ani sa netešil z výhry.

Highlighty noci
  • Ružička nebodoval
  • Carolina bodovala v 15. zápase po sebe, vyhrala posledných 9
  • Capitals vyhrali piaty zápas po sebe
  • Talbot urobil 49 zákrokov, Mrázek a Skinner 46
  • Raanta a Kuemper vychytali čisté kontá
  • McDavid bodoval v 16. zápase po sebe, Batherson v 11.
  • Walker strelil svoj prvý gól v NHL
  • Horvat a Michejev štvorbodoví
CGY - EDM 1:2

McDavid rozhodol o výhre nad Flames

Slovenský útočník Adam Ružička nedokázal nadviazať na trojzápasovú bodovú sériu a bod nezískalo ani jeho Calgary. Po góle Mikaela Backlunda síce viedlo, ale nakoniec podľahlo Edmontonu 1:2. Vyrovnanie priniesol svojím 100. gólom v kariére Tyson Barrie a víťazný gól strelil Connor McDavid, ktorý bodoval už v 16. zápase po sebe – už len jeden duel ho delí od osobného rekordu. K druhej výhre z posledných troch duelov pomohol aj Stuart Skinner so 46 zákrokmi. Jeho náprotivok, Jacob Markstrom, ich urobil 20. Backlund trafil štyri sekundy pred koncom zápasu tyčku. Ružička nastupoval opäť v štvrtom útoku. Odohral 10 a štvrť minúty aj s troma strelami na bránu a 44% úspešnosťou na vhadzovaniach. Menší hrací čas nemal nikto v tíme.

McDavid rozhodol Bitku o Albertu:

Hviezdy duelu: 1. S. Skinner (EDM), 2. C. McDavid (EDM), 3. B. Ritchie (CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

OTT - BOS 3:2 SN

DeBrincat rozhodol o výhre, Talbot urobil 49 zákrokov

Alex DeBrincat strelil gól a ako jediný uspel aj v nájazdoch, aby Ottawa zdolala Boston 3:2 a predišla štvrtej prehre v sérii. Skóroval aj Tim Stützle a Drake Batherson dvakrát asistoval, aby bodoval už v 11- zápase po sebe – ide o najdlhšiu bodovú sériu hráča Senators od ročníka 2011/12, kedy rovnako dlhú ťahal Jason Spezza. Cam Talbot zažiaril so 49 zákrokmi – až 26 ich urobil v tretej tretine. Prekonali ho Jake DeBrusk a Pavel Zacha. Jeremy Swayman urobil 30 zákrokov a Bruins prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu. Duel pre zranenie nedohral domáci Nikita Zajcev.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. C. Talbot (OTT), 2. J. Swayman (BOS), 3. D. Batherson (OTT)

CAR - CHI 3:0

Carolina si natiahla skvelé série, Raanta skončil s nulou

Carolina bodovala v 15. zápase po sebe (13-0-2), aby vyrovnala najdlhšiu sériu tejto sezóny Toronta (12-0-3) a triumfom 3:0 nad Chicagom si natiahla aj víťaznú sériu na deväť zápasov, čím si vyrovnala klubový rekord. Svoje prvé čisté konto v sezóne a 16. v kariére vychytal Antti Raanta, ktorý zastavil 24 striel. Viac práce mal Petr Mrázek, ktorý čelil 49 strelám. Z nich ho prekonali Martin Nečas, Jesper Fast a Jordan Martinook. Blackhawks prehrali deviaty zápas z posledných desiatich.

Hviezdy duelu: 1. A. Raanta (CAR), 2. J. Fast (CAR), 3. J. Martinook (CAR)

NYR - WSH 0:4

Kuemper vychytal nulu, Capitals vyhrali piaty zápas po sebe

Washington hrajúci stále bez zraneného Martina Fehérváryho zdolal Rangers 4:0. Svoje tretie čisté konto v sezóne vychytal Darcy Kuemper, ktorý zneškodnil 32 striel. O góly sa postarali štyria rôzni hráči – Marcus Johansson, Erik Gustafsson, Lars Eller a do prázdnej brány Conor Sheary. Gustafsson a Sheary pridali aj po asistencii. Kým Capitals vyhrali piaty zápas po sebe a desiaty z posledných 11, Rangers prehrali druhý z posledných troch. Igor Šesťorkin kryl 26 striel z 29.

Hviezdy duelu: 1. D. Kuemper (WSH), 2. E. Gustafsson (WSH), 3. C. Sheary (WSH)

NYI - PIT 5:1

Barzal a Lee doviedli Islanders k výhre nad Penguins

Mathew Barzal a Anders Lee strelili po dva góly, Josh Bailey zaznamenal gól a asistenciu a Brock Nelson dvakrát asistoval, aby Islanders zdolali Pittsburgh 5:1. Iľja Sorokin kryl 20 striel a prekonal ho len Pierre-Olivier Joseph, ktorý ešte v prvej tretine vyrovnával na 1:1. Tristan Jarry opustil duel, v ktorom si Penguins pripísali druhú prehru po sebe, s 37 zásahmi. Duel pre nešpecifikované zranenie nedohral domáci Oliver Wahlstrom.

Hviezdy duelu: 1. M. Barzal (NYI), 2. A. Lee (NYI), 3. J. Bailey (NYI)

NSH - DAL 2:3

Hintz rozhodol o výhre nad Predators

Roope Hintz strelil svoj druhý gól zápasu len 53 sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Dallasu 3:2 nad Nashvillom. Z gólu sa tešil aj Jamie Benn, ktorý pridal aj asistenciu. Jake Oettinger urobil 26 zákrokov, o štyri menej ako Juuse Saros. Filip Forsberg a Jakov Trenin strelili góly Predators, ktorým sa dvakrát podarilo vyrovnať stav. Benn už v kariére strelil 343 gólov, čím v historickom poradí tímu preskočil Briana Bellowsa a zaradil sa na druhé miesto za Mikea Modana (557).

Hviezdy duelu: 1. R. Hintz (DAL), 2. J. Saros (NSH), 3. Y. Trenin (NSH)

WPG - MIN 1:4

Gustavsson pomohol Wild k výhre nad Jets

Filip Gustavsson kryl 31 striel, Jared Spurgeon, Mats Zuccarrello a Frederick Gaudreau zaznamenali po góle a asistencii, aby Minnesota zdolala Winnipeg 4:1 a vyhrala siedmy zápas z posledných ôsmich. Gólom do prázdnej brány spečatil triumf Sammy Walker a Sam Steel dvakrát asistoval. Walker strelil svoj prvý gól v NHL. O jediný gól Jets, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, sa postaral Pierre-Luc Dubois. Connor Hellebuyck opustil duel s 24 zákrokmi.


Hviezdy duelu: 1. M. Zuccarello (MIN), 2. J. Spurgeon (MIN), 3. P. Dubois (WPG)

STL - TOR 4:5 PP

Nylander rozhodol o výhre nad Blues

William Nylander skóroval v poslednej minúte predĺženia, aby Toronto zdolalo St. Louis 5:4 a vyhralo tretí zápas po sebe. Calle Jarnkrok zaznamenal gól a dve asistencie, po góle strelili aj Justin Holl, John Tavares a Alexander Kerfoot. Iľju Samsonova prekonali z 34 striel Calle Rosen, Ryan O’Reilly, Justin Faulk a Jordan Kyrou. Jordan Binnington kryl 32 striel a zneškodnil aj trestné strieľanie TJ Brodieho v nadstavenom čase. Blues prehrali tretí zápas po sebe.

Nylander vybojoval puk predtým, ako rozhodol:

Hviezdy duelu: 1. C. Jarnkrok (TOR), 2. W. Nylander (TOR), 3. R. O'Reilly (STL)

ARI - COL 6:3

Coyotes ukončili Coloradu víťaznú sériu

Lawson Crouse zaznamenal gól a dve asistencie, Jakon Chychrun tri asistencie a Conor Ingram 27 zákrokov, aby Arizona ukončila Coloradu štvorzápasovú víťaznú šnúru triumfom 6:3. Z gólov sa tešili aj Shaney Gostisbehere, JJ Moser, Michael Carcone a dvojbodoví Nick Schmaltz a Clayton Keller, ktorý spečatil triumf gólom do prázdnej brány. Evan Rodrigues, Cale Makar a Mikko Rantanen strelili góly Avalanche, Makar pridal aj asistenciu, dve si pripísal J.T. Compher. Alexandar Georgiev inkasoval päť gólov z 32 striel.

Hviezdy duelu: 1. L. Crouse (ARI), 2. J. Chychrun (ARI), 3. M. Carcone (ARI)

VAN - SJS 6:2

Horvat a Michejev štvorbodoví pri výhre nad Sharks

Bo Horvat zaznamenal dva góly a dve asistencie a Iľja Michejev gól a tri asistencie, aby doviedli Vancouver k výhre 6:2 nad San Jose. Natiahnuť víťaznú sériu na tri zápasy pomohol gólom a dvoma asistenciami aj Brock Boeser, skórovali aj Elias Pettersson a Quinn Hughes, Spencer Martin kryl 24 striel. O oba góly Sharks, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, sa postaral Timo Meier. Erik Karlsson dvakrát asistoval a James Reimer inkasoval šesť gólov z 25 striel.

Hviezdy duelu: 1. B. Horvat (VAN), 2. I. Mikheyev (VAN), 3. S. Martin (VAN)

LAK - VGK 4:2

Danault, Arvidsson pomohli Kings k výhre nad Knights

Phillip Danault a Viktor Arvidsson zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, aby pomohli Los Angeles k výhre 4:2 nad Vegas. Alex Iafallo si pripísal gól a asistenciu, skóroval aj Gabriel Vilardi a Kings vyhrali piaty zápas z posledných šiestich. Pheonix Copley k tomu pomohol 21 zákrokmi. Prekonali ho Michael Amadio a Brayden McNabb. Logan Thompson inkasoval tri góly z 24 striel – Arvidsson skóroval, keď hrali Golden Knights bez brankára. Tímu z Nevady sa pri blokovaní strely zranil obranca Alec Martinez.

Hviezdy duelu: 1. A. Iafallo (LAK), 2. P. Danault (LAK), 3. V. Arvidsson (LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Ružička (CGY) 10:13 0 0 0 0 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies