Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar bodoval, Slafkovský zdolal Černáka v nečakanom ohľade

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V akcii boli aj štyria Slováci. Videli sme dokonca slovenský súboj.

Highlighty noci
  • Tatar bodoval, v akcii aj Černák, Slafkovský a Ružička
  • Detroit prehrával o štyri góly, nakoniec zdolal Pittsburgh
  • Gibson urobil 49 zákrokov, DeSmith a Grubeuer 41

NJD - BOS 1:3

Tatar bodoval pri prehre s Bruins

Tomáš Tatar asistoval pri góle Nica Hischiera, ktorý v tretej tretine vyrovnával na 1:1. Nakoniec však New Jersey prehralo druhý zápas po sebe, keď Patrice Bergeron v 56. minúte obnovil vedenie Bostonu a rozhodol o triumfe 3:1. Do čierneho sa trafil aj Trent Frederic, do prázdnej brány Pavel Zacha. Hampus Lindholm dvakrát asistoval, Linus Ullmark kryl 30 striel a Bruins vyhrali piaty zápas z posledných šiestich. Bodovali v deviatich po sebe (7-0-2). Vítek Vaněček inkasoval dva góly z 26 striel. Tatar odohral 16 a pol minúty aj so ziskom mínusového bodu. Prezentoval sa aj jednou strelou na bránu a jedným bodyčekom. Devils prehrali osem z posledných deviatich stretnutí.

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BOS), 2. P. Bergeron (BOS), 3. N. Hischier (NJD)

TBL - MTL 4:1

Černák sa tešil z výhry nad Slafkovským

V Tampe na seba narazili dvaja rodáci z Košíc. Ani jeden z nich nebodoval, no viac dôvodov na radosť mal Erik Černák, ktorého Tampa Bay zdolala Montreal 4:1. Brayden Point strelil dva góly, po jednom pridali Alex Killorn a Brandon Hagel. Victor Hedman dvakrát asistoval. Andrej Vasilevskij zastavil 25 striel a čisté konto mu zničil až v 58. minúte Kaiden Guhle. Jake Allen urobil 34 zákrokov a „Habs“ prehrali tretí zápas po sebe. Juraj Slafkovský, ktorý nastúpil po boku Christiana Dvoraka a Josha Andersona, v ňom odohral 14 a pol minúty aj so ziskom mínusového bodu, strely a piatich bodyčekov. S nimi porazil aj Černáka, ktorý počas 21 odohraných minút bodyčekoval štyrikrát. Aj on si pripísal „mínusku“.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. V. Hedman (TBL)

SEA - CGY 2:3

Huberdeau rozhodol o výhre nad Kraken

Jonathan Huberdeau prelomil nerozhodný stav osem minút pred koncom tretej tretiny, aby Calgary zdolalo Seattle 3:2 a pripísalo si druhú výhru z posledných troch stretnutí. Tyler Toffoli a dvojbodový Nazem Kadri tiež skórovali, Rasmus Andersson dvakrát asistoval. Dan Vladař čelil 31 strelám, z ktorých ho prekonali Ryan Donato a Jamie Oleksiak. Na oba góly prihrával Jordan Eberle. Philipp Grubauer sa nenudil a urobil 41 zákrokov. Dvakrát ho ohrozil aj Adam Ružička, ktorý opäť nastúpil v štvrtom útoku. Slovenský útočník odohral necelých 14 minút, predviedol jeden bodyček a vyhral polovicu svojich vhadzovaní.

Rozhodujúci gól Huberdeaua:

Príležitosť Ružičku:


Hviezdy duelu: 1. N. Kadri (CGY), 2. P. Grubauer (SEA), 3. J. Eberle (SEA)

PIT - DET 4:5 PP

Detroitu sa podaril veľký obrat v Pittsburghu

Po prvej tretine sa zápas zdal stratený, no Detroitu sa podaril veľký obrat. Dylan Larkin, Joe Veleno, Jonatan Berggren a David Perron zmazali štvorgólovú stratu, aby nakoniec Jake Walman v tretej minúte predĺženia rozhodol o výhre 5:4 nad Pittsburghom. Lucas Raymond dvakrát asistoval a Magnus Hellberg zastavil všetkých 19 striel, ktorým čelil po tom, čo vystriedal Villeho Hussa. Toho z 12 striel prekonali Drew O’Connor, Jeff Carter a dvakrát Jason Zucker. Carter pridal aj svoju 400. asistenciu v kariére, Bryan Rust a Kasperi Kapanen asistovali dvakrát. Casey DeSmith urobil 41 zákrokov a Penguins prehrali tretí zápas po sebe. Detroit je druhým tímom tejto sezóny, ktorý prehrával o štyri góly a vyhral. Vancouver 5. decembra prehrával tiež 0:4 a nakoniec zdolal Montreal 7:6 po predĺžení. Red Wings sa takýto obrat podaril v klubovej histórii po štvrtý raz.

Walman zavŕšil veľký obrat:

Hviezdy duelu: 1. J. Walman (DET), 2. J. Zucker (PIT), 3. D. Perron (DET)

ANA - VGK 3:2 SN

Ducks zdolali Vegas po nájazdoch, Gibson kryl 49 striel

Trevor Zegras a Troy Terry uspeli v samostatných nájazdoch, aby Anaheim zdolal Vegas 3:2 po tom, čo prišiel o dvojgólové vedenie. Obaja aj asistovali pri oboch góloch Adama Henriquea v prvej tretine. Odvrátiť hrozbu štvrtej prehry v sérii pomohol aj John Gibson so 49 zákrokmi. Prekonali ho Mark Stone a Ben Hutton. Adin Hill inkasoval dva góly z piatich striel, Logan Thompson následne kryl všetkých 22 striel.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. A. Henrique (ANA), 3. M. Stone (VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 14:33 0 0 0 -1 0 1 5
E. Černák (TBL) 21:09 0 0 0 -1 0 0 4
T. Tatar (NJD) 16:33 0 1 1 -1 0 1 1
A. Ružička (CGY) 13:43 0 0 0 0 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies