Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Černák nedohral zápas, Slafkovský si natiahol sériu

Jozef Struhár  
30.12.2022

Vo štvrtok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo 11 zápasov. V akcii boli len dvaja Slováci a nedopadlo to pre nich ideálne.

Highlighty noci
  • Černák nedohral zápas, Slafkovský opäť bez bodu
  • Buffalo vyhralo 5. zápas po sebe
  • Columbus prehral 7 zápasov po sebe
  • Vasilevskij urobil 45 zákrokov, Kuemper 41
  • Barkov zaznamenal tri góly a dve asistencie
  • Hetrik dosiahli aj Okposo a Scheifele
  • Gagner odohral 1000. zápas v NHL
  • Ersson vychytal prvú výhru v NHL

TBL - NYR 2:1 SN

Killorn rozhodol o výhre, Černák nedohral

Alex Killorn premenil svoj samostatný nájazd v šiestej sérii, aby rozhodol o výhre Tampy 2:1 nad Rangers. V tretej tretine vyrovnal na 1:1 Brayden Point a Andrej Vasilevskij predviedol 45 zákrokov. Skóre stretnutia otvoril Mika Zibanejad, zatiaľ čo Igor Šesťorkin kryl 39 striel. New York prehral tretí zápas z posledných štyroch. V zápase nechýbal Erik Černák, no odohral len necelých sedem minút predtým, ako na konci prvej tretiny opustil zápas po bodyčeku Sammyho Blaisa a už sa doň nevrátil. Stihol si pripísať mínusový bod a dva bodyčeky.

Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij (TBL), 2. I. Šesťorkin (NYR), 3. N. Kučerov (TBL)

FLA - MTL 7:2

Barkov päťbodový pri výhre nad Canadiens

Aleksander Barkov zažiaril s troma gólmi a dvoma asistenciami pri návrate zo zranenia, aby doviedol Floridu k výhre 7:2 nad Montrealom v stretnutí dvoch tímov, ktoré prehrali predošlé tri zápasy. Matthew Tkachuk zaznamenal dva góly a asistenciu, Brandon Montour tri asistencie, Carter Verhaeghe gól a asistenciu. Skóroval aj Eetu Luostarinen, Sergej Bobrovskij kryl 25 striel. Prekonali ho dvojbodový Arber Xhekaj a Josh Anderson. Sam Montembeault inkasoval sedem gólov zo 41 striel. Slovenský útočník Juraj Slafkovský odohral niečo cez 12 minút po boku Christiana Dvoraka a navrátilca zo zranenia Brendana Gallaghera a nebodoval už v siedmom zápase po sebe. Predviedol dva bodyčeky a absolvoval aj jedno vhadzovanie – neúspešne.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Barkov (FLA), 2. M. Tkachuk (FLA), 3. C. Verhaeghe (FLA)

BUF - DET 6:3

Okposo pomohol s hetrikom natiahnuť víťaznú sériu Sabres

Kyle Okposo zavŕšil gólom do prázdnej brány hetrik, aby pomohol Buffalu k výhre 6:3 nad Detroitom i k natiahnutiu víťaznej série na päť zápasov. Casey Mittelstadt strelil dva góly, Jeff Skinner jeden. Po dve asistencie si pripísali Zemgus Girgensons, JJ Peterka a Owen Power. Ukko-Pekka Luukkonen kryl 28 striel, o jednu menej ako Magnus Hellberg. Red Wings prehrávali 0:5, keď sa presadili po sebe dvakrát Dominik Kubalík a raz Jordan Oesterle. Druhý veľký obrat po sebe sa im však dosiahnuť nepodarilo.

Hviezdy duelu: 1. K. Okposo (BUF), 2. C. Mittelstadt (BUF), 3. J. Skinner (BUF)

WSH - OTT 3:4 PP

DeBrincat rozhodol o výhre nad Capitals

Alex DeBrincat najskôr vynútil nadstavený čas a potom skóroval aj v ňom, aby Ottawa výhrou 4:3 ukončila Washingtonu päťzápasovú sériu výhier. Jake Sanderson a Tim Stützle tiež skórovali, Claude Giroux dvakrát asistoval a Cam Talbot vo svojom 400. štarte v NHL zastavil 20 striel. Prekonali ho Alex Ovečkin, Dylan Strome a Jevgenij Kuznecov. Darcy Kuemper predviedol 41 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. A. DeBrincat (OTT), 2. D. Kuemper (WSH), 3. D. Strome (WSH)

NYI - CBJ 2:1

Islanders natiahli Columbusu sériu prehier na sedem duelov

Jean-Gabriel Pageau strelil gól a pridal asistenciu, Iľja Sorokin zastavil 20 striel a Islanders zdolali Columbus 2:1, aby vyhrali tretí zápas po sebe. Víťazný gól strelil Mathew Barzal. O jediný gól Blue Jackets, ktorí prehrali siedmy zápas v sérii, sa postaral Emil Bemstrom len dve sekundy pred koncom zápasu. Joonas Korpisalo opustil duel s 34 zásahmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Pageau (NYI), 2. I. Sorokin (NYI), 3. M. Barzal (NYI)

STL - CHI 3:1

St. Louis si ukončilo sériu prehier výhrou nad Chicagom

Calle Rosen strelil víťazný gól, Jordan Binnington zastavil 21 striel a St. Louis zdolalo Chicago 3:1, aby si ukončilo trojzápasovú sériu prehier. Josh Leivo sa tiež trafil do čierneho, Brandon Saad do prázdnej brány. O jediný gól Blackhawks sa postaral Patrick Kane, ktorý vyrovnával na 1:1. Alex Stalock zastavil 26 z 28 striel a Blackhawks si pripísali desiatu prehru z posledných 11 stretnutí a 18. z posledných 20.

Hviezdy duelu: 1. J. Binnington (STL), 2. B. Schenn (STL), 3. C. Rosen (STL)

MIN - DAL 1:4

Seguin dvojgólový pri výhre nad Wild

Tyler Seguin otvoril skóre zápasu a potom ho gólom do prázdnej brány uzavrel, aby Dallas zdolal Minnesotu 4:1 a vyhral tretí zápas po sebe. Wyatt Johnston zaznamenal gól a asistenciu, Jamie Benn tiež skóroval a Jake Oettinger urobil 23 zákrokov. Marc-Andre Fleury mal viac práce, keď predviedol 39 zákrokov. O jediný gól Wild sa postaral Kirill Kaprizov, pre ktorého to bol už 20. gól v sezóne.

Hviezdy duelu: 1. J. Benn (DAL), 2. M. Heiskanen (DAL), 3. M. Fleury (MIN)

WPG - VAN 4:2

Scheifele dosiahol hetrik pri výhre nad Canucks

Mark Scheifele si strelou do prázdnej brány zavŕšil svoj hetrik i víťazstvo Winnipegu 4:2 nad Washingtonom. Pierre-Luc Dubois premenil trestné strieľanie, Kyle Connor a Josh Morrissey dvakrát asistovali a Connor Hellebuyck urobil 20 zákrokov. Prekonali ho dvojbodový Andrej Kuzmenko a Conor Garland. Collin Delia opustil duel s 35 zásahmi. Kým Jets si ukončili trojzápasovú sériu prehier, Canucks prišli o trojzápasovú víťaznú sériu. Morrissey duel nedohral po bodyčeku Tylera Myers. Sam Gagner odohral svoj 1000. zápas v NHL.

Dubois po prvýkrát premenil trestné strieľanie:

Hviezdy duelu: 1. S. Gagner (WPG), 2. M. Scheifele (WPG), 3. P. Dubois (WPG)

COL - LAK 4:5 SN

Kings otočili zápas proti Avalanche, rozhodol nájazd Arvidssona

Los Angeles bodovalo v siedmom zápase po sebe (6-0-1) po tom, čo Alex Iafallo a Sean Walker zmazali v tretej tretine dvojgólovú stratu. Nakoniec sa Kings tešili z výhry 5:4 nad Coloradom, o ktorej rozhodol v nájazdoch Viktor Arvidsson. V normálnom hracom čase skórovali aj Gabriel Vilardi a Phillip Danault. Iafallo pridal aj asistenciu, Arvidsson ich zaznamenal dve. Pheonix Copley aj Alexandar Georgiev predviedli 23 zákrokov. O góly Avalanche sa postarali J.T. Compher, Andrew Cogliano, Cale Makar a Evan Rodrigues. Makar pridal aj dve asistencie, Rodrigues jednu. Dvakrát asistoval Mikko Rantanen.

Makar skóroval po peknej individuálnej akcii:

Hviezdy duelu: 1. G. Vilardi (LAK), 2. C. Makar (COL), 3. E. Rodrigues (COL)

ARI - TOR 6:3

Coyotes rozhodli o svojej výhre nad Leafs v tretej tretine

Arizona strelila v tretej tretine štyri góly, aby zdolala Toronto 6:3 a vyhrala tretí zápas po sebe. J.J. Moser vyrovnal skóre, Jack McBain poslal Coyotes do vedenia. McBain spolu s Barretom Haytonom poistili triumf gólmi do prázdnej brány. V prvej tretine skóroval aj Nick Bjugstad, v druhej Jakob Chychrun. Bjugstad pridal asistenciu, Hayton dve. Karel Vejmelka zastavil 29 striel. Prekonali ho Pontus Holmberg, Calle Jarnkrok a Alexander Kerfoot. Conor Timmins dvakrát asistoval. Matt Murray kryl 17 striel z 21 a Maple Leafs prišli o trojzápasovú sériu prehier.

Hviezdy duelu: 1. J. McBain (ARI), 2. J. Moser (ARI), 3. N. Bjugstad (ARI)

SJS - PHI 3:4 PP

DeAngelo rozhodol o výhre nad Sharks

Tony DeAngelo skóroval v druhej minúte predĺženia, ktoré v 58. minúte vynútil Scott Laughton, aby Philadelphia zdolala San Jose 4:3 v zápase, v ktorom prehrávala 0:1 a 1:3. Skórovali aj Travis Konecny a Owen Tippett, ktorí pridali aj po asistencii. Dve zaznamenal aj DeAngelo. Samuel Ersson vychytal svoju prvú výhru v NHL, keď urobil 25 zákrokov. Dvakrát ho prekonal Tomáš Hert, ktorý prihrával aj na gól dvojbodového Kevina Labanca. Erik Karlsson dvakrát asistoval a Kaapo Kahkonen urobil 22 zákrokov. Sharks prehrali piaty zápas z posledných šiestich.

Hviezdy duelu: 1. T. Hertl (SJS), 2. E. Karlsson (SJS), 3. T. Konecny (PHI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 12:10 0 0 0 0 0 0 2
E. Černák (TBL) 06:40 0 0 0 -1 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies