Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Ružička sa tešil z výhry ako jediný Slovák, no vytvoril si negatívny rekord

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo šesť zápasov. V troch z nich boli v akcii aj Slováci. Ani jeden nebodoval.

Highlighty noci
  • Ružička, Fehérváry ani Černák nebodovali
  • Ružička nebodoval v 5. zápase po sebe
  • McDonagh prvým gólom v drese Nashvillu rozhodol o výhre
  • Stalock vychytal čisté konto
  • McTavish bol štvorbodový
  • Erik Karlsson bodoval v 14. zápase po sebe


CGY - NYI 4:1

Markstrom pomohol Flames k výhre nad Islanders

Calgary strelilo tri góly v prvej tretine, aby si položilo základy víťazstva 4:1 nad Islanders. Milan Lucic, Blake Coleman, Nikita Zadorov a v tretej tretine Nazem Kadri sa postarali o góly Flames, ktorí vyhrali tretí zápas z posledných štyroch. Jacob Markström urobil 24 zákrokov a ako jediný na neho našile recept Zach Parise, ktorý znižoval na 1:3. Semion Varlamov urobil pri návrate do brány 17 zásahov a newyorský tím prehral tretí zápas z posledných štyroch. Pre zranenie mu chýbal Mathew Barzal. Slovenský útočník Adam Ružička v ňom odohral 14 minút so ziskom plusového bodu. Predviedol aj jeden bodyček. Nebodoval v piatom zápase po sebe. Ide o jeho najhoršiu sériu v kariére. V minulej sezóne ťahal dvakrát štvorzápasové suchoty.

Markström eliminoval dva úniky po sebe:

Hviezdy duelu: 1. B. Coleman (CGY), 2. J. Markstrom (CGY), 3. M. Lucic (CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

WSH - NSH 2:3

McDonagh rozhodol o výhre nad Capitals

Ryan McDonagh prelomil nerozhodný stav v 57. minúte, aby Nashville zdolal Washington 3:2 po tom, čo dvakrát prišiel o vedenie. Bol to jeho prvý gól v novom drese. Thomas Novak a dvojbodový Jakov Trenin tiež skórovali, Kevin Lankinen kryl 30 striel. Prekonali ho Sonny Milano a Nicolas Aube-Kubel. Charlie Lingren urobil 18 zákrokov. Predators vyhrali tretí zápas po sebe a ťahajú päťzápasovú bodovú sériu (4-0-1). Capitals prišli o deväťzápasovú bodovú sériu (8-0-2). Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral necelých 17 minút, počas ktorých sa prezentoval dvoma strelami, štyrmi bodyčekmi a šiestimi blokmi, s ktorými viedol svoj tím.

McDonagh strelil svoj prvý gól v drese Predators:

Hviezdy duelu: 1. R. McDonagh (NSH), 2. Y. Trenin (NSH), 3. S. Milano (WSH)

WPG - TBL 4:2

Jets vyhrali štvrtý zápas po sebe, keď zdolali Tampu

Tampa Bay dvakrát viedla zásluhou dvojbodového Anthonyho Cirelliho a Nikitu Kučerova, no nakoniec podľahla Winnipegu 2:4, aby prehrala druhý zápas po sebe. Andreja Vasilevského z 19 striel prekonali dvakrát Pierre-Luc Dubois a raz Kyle Connor predtým, ako Morgan Barron strelou do prázdnej brány spečatil štvrtú výhru Jets v sérii. Connor pridal aj asistenciu, dve si pripísal Mark Scheifele, tri Josh Morrissey. Connor Hellebuyck predviedol 26 zákrokov. Slovenský obranca Erik Černák ho neohrozil ani raz. Odohral 22 minút a zblokoval jednu strelu.


Hviezdy duelu: 1. P. Dubois (WPG), 2. J. Morrissey (WPG), 3. A. Cirelli (TBL)

DET - FLA 2:3

Ekblad pomohol dvoma gólmi k výhre nad Detroitom

Aaron Ekblad strelil po prihrávkach Aleksandra Barkova dva presilovkové góly, Sergej Bobrovskij zastavil 29 striel a Florida zdolala Detroit 3:2, aby vyhrala druhý zápas po sebe. Z gólu sa tešil aj Gustav Forsling, ktorý vyrovnával na 1:1 predtým, ako si jeho tím vybudoval dvojgólové vedenie. Skóre zápasu otvoril Jonatan Berggren a uzavrel Robby Fabbri. Pri oboch góloch asistoval Filip Hronek. Ville Husso kryl 17 striel.

Hviezdy duelu: 1. A. Ekblad (FLA), 2. S. Bobrovskij (FLA), 3. R. Fabbri (DET)

CHI - ARI 2:0

Stalock pomohol Chicagu ukončiť sériu prehier

Alex Stalock zneškodnil všetkých 22 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v drese Chicaga, ktoré doviedol k výhre 2:0 nad Arizonou. V kariére to bola jeho 10. nula, prvá od 28. februára 2020. Ukončiť päťzápasovú sériu prehier pomohli aj Jake McCabe a Tyler Johnson, ktorí sa postarali o góly. Johnson do prázdnej brány. Connor Ingram kapituloval raz z 31 striel a Coyotes si pripísali štvrtú prehru po sebe. Blackhawks v zápase chýbal Patrick Kane, ktorý v nedeľu utrpel zranenie.

Hviezdy duelu: 1. A. Stalock (CHI), 2. J. McCabe (CHI), 3. S. Jones (CHI)

ANA - SJS 5:4 PP

Klingberg rozhodol v predĺžení o výhre nad Sharks, McTavish štvorbodový

John Klingberg skóroval v druhej minúte predĺženia, aby Anaheim zdolal San Jose 5:4 v zápase, v ktorom prehrával 0:2, 2:3 a 3:4. V normálnom hracom čase zaznamenal aj asistenciu. Mason McTavish zaregistroval dva góly a dve asistencie, Anthony Stolarz zastavil 37 striel vo svojom prvom zápase od 9. decembra. Po góle pridali Ryan Strome a Trevor Zegras. Ducks vyhrali druhý zápas po sebe, Sharks prehrali štvrtý z posledných piatich. Timo Meier strelil dva góly, po jednom pridali Steven Lorentz a Matt Nieto. Kevin Labanc dvakrát asistoval a Kaapo Kahkonen kryl 24 striel. Jednu asistenciu si pripísal aj Erik Karlsson, ktorý tak bodoval už v 14. zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. M. McTavish (ANA), 2. J. Klingberg (ANA), 3. T. Meier (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 16:40 0 0 0 0 0 2 4
A. Ružička (CGY) 13:55 0 0 0 +1 0 0 1
E. Černák (TBL) 22:03 0 0 0 0 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies