Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Slafkovskému nepomohlo osobné maximum. Sériu si natiahol aj Ružička

Vo štvrtok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo 12 zápasov. V akcii boli aj traja Slováci. Všetci sa tešili z výhier, ale nebodovali.

Highlighty noci
  • Slafkovský, Ružička ani Černák nebodovali
  • Domáca bodová séria Bruins skončila
  • Seattle vyhral 7. zápas po sebe
  • Arizona prehrala 7. zápas po sebe
  • Stamkos strelil svoj 499. gól kariéry
  • Duehr strelil svoj prvý gól v NHL
  • Jones vychytal druhú nulu po sebe
  • Vejmelka urobil 42 zákrokov


MTL - NSH 4:3

Slafkovský opäť nebodoval, Canadiens zdolali Predators

Juraj Slafkovský si vytvoril nové osobné maximum s hracím časom 16:03 (predošlé bolo 15:22), ale bodové suchoty neukončil – nebodoval v 13. zápase po sebe. Hral po boku Christiana Dvoraka a Josha Andersona . Pripísal si aj dve „mínusky“, dve strely, dva bloky a tri bodyčeky. Na konci zápasu mal dôvod na radosť. Cole Caufield strelil dva presilovkové góly, Jonathan Drouin nazbieral tri asistencie a Montreal zdolal Nashville 4:3, aby vyhral druhý zápas z posledných troch. Sam Montembeault k tomu prispel 39 zákrokmi, gól strelili aj Jake Evans a dvojbodový Kirby Dach. Nino Niederreiter, Filip Forsberg a dvojbodový Juuso Parssinen strelili góly Predators, ktorí prehrali druhý zápas po sebe. Jaroslav Askarov pri svojom debute v NHL urobil 31 zákrokov. Pred zápasom ocenili Canadiens P.K. Subbana, ktorý si zahral za oba tímy.


Subban sa dočkal vrúcneho privítania:

Hviezdy duelu: 1. C. Caufield (MTL), 2. J. Drouin (MTL), 3. J. Evans (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

TBL - VAN 5:4

Stamkos rozhodol o výhre 499. gólom kariéry

Steven Stamkos strelil v úvode tretej tretiny svoj 499. gól kariéry, aby ním nakoniec rozhodol o výhre Tampy Bay 5:4 nad Vancouverom. Pridal aj asistenciu. Bilanciu 1+1 dosiahli aj Brandon Hagel, Alex Killorn a Nikita Kučerov, z gólu sa tešil aj Corey Perry a dvakrát asistovali Nick Perbix a Brayden Point. Lightning vyhrali deviaty domáci zápas po sebe aj vďaka 36 zákrokom Andreja Vasilevského, ktorý urobil dôležitý zákrok dve sekundy pred koncom zápasu, aby udržal víťazstvo na strane svojho tímu. Canucks prehrali tretí zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich. Quinn Hughes zaznamenal gól a dve asistencie, Elias Pettersson a J.T. Miller gól a asistenciu. Góle strelil aj Conor Garland, Collin Delia urobil 30 zásahov. Duel pre zranenie nedohral Travis Dermott. V drese domácich nechýbal ani Erik Černák. Po prvýkrát v sezóne si pripísal v jednom zápase tri mínusové body. Odohral takmer 19 a pol minúty aj s jednou strelou na bránu a piatimi bodyčekmi – s nimi viedol svoj tím.

Hviezdy duelu: 1. S. Stamkos (TBL), 2. A. Killorn (TBL), 3. B. Hagel (TBL)

STL - CGY 1:4

Ružička si natiahol suchoty pri výhre nad Blues

Bodové suchoty si natiahol aj Adam Ružička, ktorý nebodoval v siedmim zápasoch po sebe. Z výhry sa však mohol tešiť. Dillon Dube strelil v tretej tretine dva góly, aby pomohol Calgary k triumfu 4:1 nad St. Louis. Svoj prvý gól v NHL strelil Walker Duehr, skóroval aj Blake Coleman. Predísť tretej prehre v sérii a natiahnuť bodovú sériu na štyri zápasy (2-0-2) pomohli aj Elias Lindholm a Tyler Toffoli s dvoma asistenciami, ako aj Dan Vladař s 25 zákrokmi. Prekonal ho len Jake Neighbours, ktorý vyrovnával na 1:1. Thomas Greiss kryl 36 z 39 striel – Dube svoj druhý gól strelil do prázdnej brány. Ružička odohral 10 a pol minúty s jednou strelou na bránu a jedným bodyčekom. Na vhadzovaniach mal 50% úspešnosť – vyhral dve zo štyroch.


Hviezdy duelu: 1. D. Dube (CGY), 2. D. Vladař (CGY), 3. W. Duehr (CGY)

CBJ - CAR 2:6

Andersen pomohol pri návrate ukončiť Caroline sériu prehier

Frederik Andersen sa vrátil do akcie s 21 zákrokmi, ktorými pomohol Caroline k výhre 6:2 nad Columbusom, ktorý prehral tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich. Hurricanes si ukončili štvorzápasovú sériu prehier aj vďaka dvom gólom Bretta Pesceho a presným zásahom Brenta Burnsa, Jalena Chatfielda, Jaccoba Slavina a Setha Jarvisa. Slavin a Jarvis pridali po asistencii, Sebastian Aho ich zaznamenal dve. Duel nedohral pre zranenie Max Pacioretty. Sean Kuraly a Johnny Gaudreau strelili góly Blue Jackets, kým Joonas Korpisalo urobil 35 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. B. Pesce (CAR), 2. B. Burns (CAR), 3. J. Slavin (CAR)

NYR - DAL 2:1 PP

Rangers vynútili predĺženie sekundu pred koncom, Fox rozhodol o ich výhre

Adam Fox strelil gól v druhej minúte predĺženia a zaznamenal aj asistenciu, Igor Šesťorkin urobil 24 zákrokov a Rangers zdolali Dallas 2:1, aby vyhrali piaty zápas z posledných šiestich a bodovali v siedmom zápase po sebe (5-0-2).K’Andre Miller vynútil nadstavený čas len sekundu pred koncom tretej tretiny, aby Stars zmaril tretiu výhru v sérii. Šesťorkina, ktorý vychytal 20. výhru v ročníku, prekonal Tyler Seguin v presilovke. Jake Oettinger opustil duel s 29 zákrokmi. New Yorku sa zranil Julien Gauthier.

Miller vynútil predĺženie sekundu pred koncom tretej tretiny:

Hviezdy duelu: 1. A. Fox (NYR), 2. I. Šesťorkin (NYR), 3. J. Oettinger (DAL)

BOS - SEA 0:3

Seattle ukončil Bruins tri série, Jones vychytal ďalšiu nuli

Martin Jones zneškodnil všetkých 27 striel, aby vychytal svoje tretie čisté konto v sezóne a druhé po sebe a doviedol Seattle k výhre 3:0 nad Bostonom, ktorá bola pre najnovší tím NHL proti tomuto súperovi prvá v histórii. Brandon Tanev a Eeli Tolvanen prekonali Linusa Ullmarka, ktorý čelil 30 strelám, predtým, ako Jaden Schwartz uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Kým Kraken vyhrali siedmy zápas v sérii, Bruins prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, 14-zápasovú bodovú sériu a aj o 22-zápasovú sériu domácich zápasov s bodom, ktorú ťahali od začiatku sezóny. Po prvýkrát v nej nestrelili ani gól.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (SEA), 2. B. Tanev (SEA), 3. L. Ullmark (BOS)

DET - TOR 4:1

Husso a Raymond pomohli Detroitu ukončiť nezdary proti Torontu

Detroit prehral s Torontom deväť predošlých vzájomných zápasov po sebe, no vo štvrtok túto sériu ukončil triumfom 4:1. Vyhral nad ním po prvýkrát od 1. februára 2019. Ville Husso k tomu prispel 32 zákrokmi a Lucas Raymond gólom a dvoma asistenciami. Dvakrát asistoval Dylan Larkin, do čierneho sa trafili Robby Fabbri a Moritz Seider, do prázdnej brány Ben Chiarot. O jediný gól Maple Leafs, ktorí prišli aj o celkovú trojzápasovú sériu výhier, sa postaral Rasmus Sandin. Iľja Samsonov kryl 19 z 22 striel.

Hviezdy duelu: 1. R. Fabbri (DET), 2. V. Husso (DET), 3. R. Sandin (TOR)

BUF - WPG 2:4

Connor rozhodol o výhre nad Sabres

Kyle Connor prelomil v tretej tretine nerozhodný stav, aby rozhodol o výhre Winnipegu 4:2 nad Buffalom. Neskôr prihrával na gól Karsona Kuhlmana do prázdnej brány. Skórovali aj Dylan Samberg a Josh Morrissey, ktorí poslali Jets dvakrát do vedenia. Nikolej Ehlers dvakrát asistoval, Connor Hellebuyck urobil 39 zákrokov. Dvojbodový Victor Olofsson a Tyson Jost dvakrát vyrovnávali stav, zatiaľ čo Ukko-Pekka Luukkonen urobil 23 zákrokov. Kým Winnipeg vyhral šiesty zápas z posledných siedmich, Sabres prehrali tretí zápas v sérii. Connor ťahá osemzápasovú bodovú sériu.

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. K. Connor (WPG), 3. V. Olofsson (BUF)

NYI - MIN 1:3

Wild otočili v tretej tretine zápas proti Islanders

Frederick Gaudreau a Sam Steel skórovali v rozmedzí 93 sekúnd tretej tretiny, aby Minnesota otočila stav a nakoniec zdolala Islanders 3:1 v zápase dvoch tímov, ktoré prehrali predošlé tri zápasy. Kirill Kaprizov pridal gól do prázdnej brány a asistenciu, dve asistencie si pripísal Mats Zuccarello. Filipa Gustavssona prekonal z 20 striel len Scott Mayfield. Iľja Sorokin kapituloval dvakrát z 35 striel.

Hviezdy duelu: 1. K. Kaprizov (MIN), 2. F. Gaudreau (MIN), 3. I. Sorokin (NYI)

CHI - COL 3:2

Mrázek pomohol k výhre nad Avalanche

Petr Mrázek zneškodnil 31 striel a pripísal si asistenciu, aby pomohol Chicago zdolať Colorado 3:2 a natiahnuť si sériu výhier na tri zápasy. Blackhawks v zápase dvakrát prišli o vedenie, no definitívne o triumfe rozhodol Taylor Raddysh v tretej tretine. Nadviazal na góly Sama Laffertyho a Andreasa Athanasioua. Evan Rodriguez a Cale Makar strelili góly Avalanche, ktorí prehrali siedmy zápas z posledných ôsmich. Pavel Francouz ho opustil s 27 zákrokmi. Nathan MacKinnon asistoval, aby si natiahol bodovú sériu na sedem zápasov. Pre Mrázka išlo o prvú výhru od 3. decembra.

Hviezdy duelu: 1. J. McCabe (CHI), 2. S. Lafferty (CHI), 3. P. Mrázek (CHI)

ARI - OTT 3:5

Ottawa natiahla Arizone sériu prehier už na sedem zápasov

Ottawa predišla tretej prehre po sebe, keď triumfom 5:3 natiahla Arizone sériu prehier už na sedem zápasov. Alex DeBrincat zaznamenal gól a asistenciu, do čierneho sa trafili aj Brady Tkachuk, Derick Brassard a Mark Kastelic, do prázdnej brány Arťom Zub a dvakrát asistovali Claude Giroux a Jake Sanderson. Anton Forsberg urobil 26 zákrokov, Karel Vejmelka až 42. Dylan Guenther, Lawson Crouse a Barrett Hayton strelili góly Coyotes.

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk (OTT), 2. A. DeBrincat (OTT), 3. D. Guenther (ARI)

VGK - FLA 4:2

Vegas otočilo zápas proti Panthers

Vegas strelilo v tretej tretine tri góly, aby zdolalo Floridu 4:2 a vrátilo sa na víťaznú koľaj. O štvrtej výhre z posledných piatich zápasoch rozhodol William Carrier. Do čierneho sa trafili aj Nicolas Roy a Jack Eichel, do prázdnej brány William Karlsson. Keegan Kolesar nazbieral dve asistencie a Adin Hill urobil 37 zákrokov. Recept na neho našli Nick Cousins a Sam Reinhart. Sergej Bobrovskij kryl 29 z 32 striel a Panthers prehrali druhý zápas z posledných troch. Všetko nedopadlo ideálne ani pre Golden Knights – zranil sa im Mark Stone.

Hviezdy duelu: 1. J. Eichel (VGK), 2. K. Kolesar (VGK), 3. W. Carrier (VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 16:03 0 0 0 -2 0 2 3
A. Ružička (CGY) 10:36 0 0 0 0 0 1 1
E. Černák (TBL) 19:22 0 0 0 -3 0 1 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský súboj v NHL je za nami, zažiaril v ňom Ovečkin. Prepisoval dejiny Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies