Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar sa opäť bodovo presadil, pomohol k ďalšej výhre

Piatok trinásteho nám v NHL priniesol tri zápasy. V akcii bol aj Tomáš Tatar, ktorý pomohol k výhre.


ANA - NJD 2:6

Tatar pomohol k výhre 17. asistenciou v sezóne

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa bodovo presadil v druhom zápase po sebe a opäť s asistenciou pomohol k výhre. Tentoraz New Jersey uspelo v Anaheime pomerom 6:2, aby si pripísalo tretiu výhru po sebe a štvrtú z posledných piatich stretnutí. Dvoma gólmi, vrátane víťaznému, k nej prispel Jesper Bratt. Jack Hughes k svojím dvom gólom pridal aj asistenciu, s bilanciou 1+1 skončili Jesper Boqvist a Dougie Hamilton, Damon Severson nazbieral tri asistencie. Vítek Vaněček kryl 31 striel a puk vyberal z brány po góloch dvojbodového Adama Henriquea a Trevora Zegrasa. John Gibson urobil 33 zákrokov a Ducks prehrali tretí zápas po sebe. Tatar v ňom odohral necelých 13 minút aj so ziskom plusového bodu, bodyčeku a dvoch striel na bránu. V tomto kalendárnom roku bodoval v piatich zo šiestich duelov. Na gól čaká od 23. decembra. Hughes je piatym hráčom organizácie, ktorý zaregistroval minimálne dve 50-bodové sezóny po sebe pred 21. narodeninami (aj Kirk Muller, Brendan Shanahan, Paul Gardner a Scott Gomez).

Hviezdy duelu: 1. J. Bratt (NJD), 2. D. Severson (NJD), 3. D. Hamilton (NJD)

PIT - WPG 1:4

Scheifele dvojgólový pri výhre Jets nad Penguins

Mark Scheifele strelil dva góly a Winnipeg porazil Pittsburgh 4:1, aby vyhral druhý zápas po sebe a siedmy z posledných ôsmich duelov. Nikolaj Ehlers a dvojbodový Blake Wheeler sa tiež tešili z gólov, Cole Perfetti asistoval trikrát, Dylan DeMelo dvakrát – dosiahol aj métu 100 bodov v NHL. Jednu asistenciu si pripísal aj Kyle Connor, ktorý bodoval v deviatom zápase po sebe. David Rittich čelil 23 strelám, z ktorých ho prekonal len Drew O’Connor. Dustin Tokarski vo svojom prvom štarte od apríla predviedol 36 zákrokov. V prvej tretine ho dvakrát prekonal Neal Pionk, ale ani jeden jeho gól nebol uznaný – raz pre ofsajd, raz pre nedovolené bránenie hry brankárovi.

Článok pokračuje pod reklamou

Scheifele a Ehlers skórovali v rozmedzí 22 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. M. Scheifele (WPG), 2. B. Wheeler (WPG), 3. C. Perfetti (WPG)

SJS - EDM 1:7

McDavid oslávil narodeniny troma bodmi a výhrou

Connor McDavid oslávil 26. narodeniny štýlovo – strelil dva góly, pridal asistenciu a doviedol Edmonton k výhre 7:1 nad San Jose. Leon Draisaitl a Ryan Nugent-Hopkins mali bilanciu 1+2, po góle pridali Klim Kostin, Ryan McLeod a Jesse Puljujärvi. Jacka Campbella z 26 striel prekonal len Oskar Lindblom, ktorý mu zničil čisté konto v 56. minúte. Kaapo Kahkonen opustil duel s 34 zákrokmi. Kým Oilers vyhrali druhý zápas po sebe, Sharks posledné dva zápasy prehrali. McDavid bodoval už v 15. zápase proti San Jose po sebe - ide o jeho najdlhšiu bodovú sériu proti jednému tímu v kariére.

McDavid otvoril skóre stretnutia:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. L. Draisaitl (EDM), 3. R. Nugent-Hopkins (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 12:44 0 1 1 +1 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies