Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Zažije bučanie? Gaudreau sa po prvýkrát od odchodu vráti do Calgary

Jozef Struhár  
23.01.2023

Hviezdny útočník Johnny Gaudreau sa v pondelok predstaví v Scotiabank Saddledome ako člen tímu Columbus Blue Jackets po prvýkrát od odchod z tímu Calgary Flames.

Gaudreau bol draftovaný Calgary v roku 2011 zo 104. miesta a odohral zaň prvých 602 zápasov kariéry v NHL. Pripísal si v nich 609 bodov (210+399). V play-off pridal 42 duelov so ziskom 33 bodov (11+22). Flames opustil v lete ako neobmedzený voľný hráč.

„Myslím si, že či tam bude bučanie alebo nie, každý skutočne oceňoval to, čo prinášal mestu a tomuto tímu. Ak fanúšikovia začnú bučať, bude to tak trochu komické a súčasť toho, ako to je. Nebučíte na hráča, ktorý len odišiel a nikomu nechýba. Som si istý, že aj Johnny to berie takto,“ povedal bývalý spoluhráč Blake Coleman.

Gaudreau podpísal v lete sedemročnú zmluvu v hodnote 9,75 milióna amerických dolárov s Blue Jackets, aby bol bližšie k rodine. Nový klub vedie v tomto ročníku so 44 bodmi (13+31), ktoré nazbieral v 46 stretnutiach.

Článok pokračuje pod reklamou

„Šport je úžasný. Zbližuje ľudí a ja som tu mohol hrať 10 rokov, deväť rokov, a mal som na to niekoľko skvelých spomienok. Oni sú pravdepodobne trochu nahnevaní, že tu už viac nie som. Chápem to. Milujú svoj tím, a preto som tu tak rád hrával a bol súčasťou tejto organizácie 12, 13 rokov. Bude zábavné vrátiť sa,“ povedal Gaudreau.

Fanúšikovia Flames už v tejto sezóne vybučali pri návrate Matthewa Tkachuka, ktorý Flames povedal, že s nimi nepodpíše novú zmluvu a následne bol vymenený na Floridu. Vrúcne však privítali Seana Monahana, ktorého tím vymenil do Montrealu.

Gaudreau už proti Calgary v tejto sezóne raz hral – 9. decembra sa v Columbuse sa tešil z výhry 3:1.

„Myslím si, že by tam nejaké bučanie byť mohlo. Neviem. Som si však istý, že tam bude spomienkové video na jeho poctu. Bol tu dlho, hral za nás skutočne dobre a bol skvelým spoluhráčom. Urobil veľa dobrých vecí, keď tu bol,“ poznamenal útočník Flames Mikael Backlund.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies