Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Halák zažiaril, Tatar so sezónnym minimom, Ružička späť v akcii

V piatok sa do akcie vrátil Adam Ružička a okrem toho si zahrali aj ďalší dvaja Slováci. Najviac sa darilo Jaroslavovi Halákovi.

Highlighty noci
  • Halák prvou hviezdou duelu, Tarar a Ružička si natiahli suchoty
  • Sorokin pomohol čistým kontom ukončiť sériu prehier
  • Copley urobil 44 zákrokov
  • Montrour bodoval v 8. zápase po sebe, vytvoril tým klubový rekord
  • Horvat nazbieral štyri asistencie


NYR - VGK 4:1

Halák doviedol Rangers k výhre nad Golden Knights

Jaroslav Halák vyhral svoj piaty štart po sebe, aby doviedol Rangers k výhre 4:1 nad Vegas. Urobil pritom 33 zákrokov a stal sa prvou hviezdou zápasu. Vincent Trocheck strelil víťazný gól a pridal asistenciu, Chris Kreider skóroval vo svojom 700. zápase v NHL a z gólov sa tešili aj Filip Chytil a Jimmy Vesey, ktorý spečatil výhru gólom do prázdnej brány. Braden Schneider si pripísal dve asistencie. Na Haláka našiel recept len Phil Kessel. Adin Hill opustil duel s 36 zákrokmi. Golden Knights prehrali tretí zápas po sebe a šiesty zápas z posledných siedmich. Newyorský tím vyhral druhý zápas z posledných troch, v ktorých zakaždým bodoval.


Haláka prekonal len Kessel:

Hviezdy duelu: 1. J. Halák (NYR), 2. V. Trocheck (NYR), 3. C. Kreider (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

DAL - NJD 2:3 PP

Hughes pomohol Devils vrátiť na víťaznú koľaj, Tatar opäť bez bodu

Tomáš Tatar si svoje najdlhšie bodové suchoty v sezóne natiahol už na šesť zápasov, ale aspoň sa tešil z výhry. New Jersey po góloch Ty Dellandreu a Roopeho Hintza po prvej tretine prehrávalo 0:2, no v druhej stav vyrovnali Jack Hughes a Miles Wood predtým, ako Hughes rozhodol o výhre 3:2 nad Dallasom po 20 sekundách predĺženia. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohli aj Dougie Hamilton s dvoma asistenciami a Vítek Vaněček s 33 zákrokmi. Český gólman vyhral deviaty zápas po sebe – dlhšie série ťahal v klubovej histórii len Martin Brodeur. Stars prehrali tretí zápas po sebe, ale bodovali v posledných piatich (2-0-3). Jake Oettinger kryl 26 striel. Raz ho ohrozil aj Tatar, ktorý zaznamenal aj mínusový bod a jeden bodyček počas 9 minút a 27 sekúnd strávených na ľade. Bol to jeho najnižší hrací čas v sezóne.

Hughes rozhodol už po 20 sekundách predĺženia:

Hviezdy duelu: 1. V. Vaněček (NJD), 2. M. Heiskanen (DAL), 3. J. Hughes (NJD)

SEA - CGY 2:5

Ružička sa vrátil do akcie, Flames zdolali Kraken

Adam Ružička sa po troch vynechaných zápasoch vrátil do akcie, ale nebodoval v 12. zápase po sebe, keď si pripísal len jeden mínusový bod počas 7 minút a 39 sekúnd strávených na ľade. Vyhral jedno buly zo štyroch. Jeho Calgary vyhralo nad Seattlom 5:2, aby si pripísalo tretiu výhru z posledných štyroch duelov. Po góle a dvoch asistenciách zaznamenali Blake Coleman a Elias Lindholm, po góle a asistencii Tyler Toffoli a Nikita Zadrovo. Skóroval aj Noah Hanifin a Dan Vladr kryl 28 striel. Prekonali ho John Hayden a Eeli Tolvanen. Martin Jones zastavil 33 z 37 striel – Coleman skóroval do prázdnej brány. Kraken prehrali druhý zápas z posledných troch.

Hviezdy duelu: 1. E. Lindholm (CGY), 2. T. Toffoli (CGY), 3. E. Tolvanen (SEA)

NYI - DET 2:0

Sorokin vynuloval Red Wings, Islanders konečne vyhrali

Iľja Sorokin zneškodnil všetkých 23 striel, aby so štvrtým čistým kontom v sezóne a 14. v kariére doviedol Islanders k výhre 2:0 nad Detroitom, ktorou si ukončili šesťzápasovú sériu prehier. Brock Nelson zaznamenal gól a asistenciu, víťazný gól strelil Anders Lee, pre ktorého to bol 400. bod v kariére, a pri oboch góloch asistoval Kyle Palmieri. Magnus Helleberg urobil 27 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. I. Sorokin (NYI), 2. B. Nelson (NYI), 3. K. Palmieri (NYI)

FLA - LAK 3:4

Copley si vytvoril osobné maximum pri výhre nad Panthers

Los Angeles strelilo dva góly v oslabení a Pheonix Copley si vytvoril osobné maximum so 44 zákrokmi pri výhre 4:3 nad Floridou. Do čierneho sa trafili Anže Kopitar, Adrian Kempe a Viktor Arvidsson, do prázdnej brány Matt Roy. Kempe pridal aj asistenciu. Kým Kings vyhrali tretí zápas po sebe, Panthers posledné tri prehrali. O ich góly sa postarali Ryan Lomberg, Brandon Montour a dvojbodový Carter Verhaeghe. Matthew Tkachuk si pripísal dve asistencie, Alex Lyon 29 zákrokov. Montour bodoval v ôsmom zápase po sebe, čo je nový klubový rekord u obrancov. Predošlý zdieľal s MacKenziem Weegarom a Keithom Yandlem.

Hviezdy duelu: 1. A. Kempe (LAK), 2. R. Lomberg (FLA), 3. P. Copley (LAK)

TOR - OTT 2:6

Tkachuk dvojgólový pri výhre nad Torontom

Brady Tkachuk strelil dva góly, Tim Stützle zaznamenal dve asistencie a Anton Forsberg urobil 31 zákrokov, aby Ottawa zdolala Toronto 6:2 a pripísala si druhú výhru po sebe. Svojmu provinčnému rivalovi tiež ukončila päťzápasovú bodovú sériu (4-0-1). Po góle pridali aj Thomas Chabot, Derick Brassard, Drake Batherson a Claude Giroux, ktorý raz aj asistoval. Joey Anderson a William Nylander strelili góly Maple Leafs, zatiaľ čo Iľja Samsonov urobil 28 zásahov.

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk (OTT), 2. T. Stuetzle (OTT), 3. C. Giroux (OTT)

CAR - SJS 5:4 PP

Nečas sa stal hrdinom Hurricanes pri výhre nad Sharks

Martin Nečas najskôr 12 sekúnd pred koncom tretej tretiny vynútil nadstavený čas, v ktorom po 55 sekundách rozhodol o výhre Caroliny 5:4 nad San Jose, ktorá v tretej tretine viedlo 4:2. Sebastian Aho svojím druhým gólom v zápase znížil na 3:4 a potom aj asistoval pri vyrovnávajúcom presnom zásahu. Z gólu sa tešil aj Calvin deHaan, dve asistencie si pripísal Andrej Svečnikov a natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy a bodovú na sedem (6-0-1) pomohol s 26 zákrokmi aj Antti Raanta. Prekonali ho Oskar Lindblom, Nick Bonino a Michael Eyssimont, ktorý pridal aj dve asistencie. Mario Ferraro skóroval do prázdnej brány. James Reimer urobil 31 zákrokov a Sharks prehrali štvrtý zápas po sebe. Nečas strelil gól v predĺžení v druhom zápase po sebe.

Nečasov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. S. Aho (CAR), 2. M. Nečas (CAR), 3. C. de Haan (CAR)

VAN - CBJ 5:2

Pettersson, Horvat doviedli Canucks k výhre nad Blue Jackets

Elias Pettersson strelil dva góly a Bo Horvat nazbieral štyri asistencie, aby Vancouver zdolal Columbus 5:2 a zaknihoval druhú výhru z troch zápasov, ktoré ho viedol ako tréner Rick Tocchet. Quinn Hughes zaznamenal gól a asistenciu, po góle strelili aj Dakota Joshua a Iľja Michejev, po dve asistencie si pripísali Brock Boeser a J.T. Miller. Collin Delia čelil 25 strelám a recept na neho našiel len Kirill Marčenko, ktorý strelil oba góly Blue Jackets. Tí prišli o trojzápasovú bodovú sériu a prehrali druhý zápas z posledných troch. Joonas Korpisalo ho opustil s 29 zákrokmi.

Pettersson strelil pekný gól v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. B. Horvat (VAN), 2. E. Pettersson (VAN), 3. Q. Hughes (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYR) 33/34 (97,1%) - - - - - - -
T. Tatar (NJD) 09:27 0 0 0 -1 0 1 1
A. Ružička (CGY) 07:39 0 0 0 -1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies