Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Súťaže zručností v NHL boli rozpačité. Kto v nich kraľoval? + video

V piatok sa vo floridskom Sunrise uskutočnili Súťaže zručností v rámci tohtoročného Víkendu hviezd NHL. Hoci sa liga snažila prísť s novinkami, prvý deň podujatia dopadol rozpačito.

Okrem toho, že fanúšikovia a novinári často kritizovali program za jeho nezáživnosť, pripojil sa k ním aj hviezdny útočník Anaheimu Trevor Zegras jednoduchým, ale o všetkom hovoriacim príspevkom na sociálnej sieti:


Víťaz každej disciplíny zinkasoval 30 000 amerických dolárov.

Výsledky disciplín

Najrýchlejší korčuliar
Absenciu Connora McDavida v tejto súťaži využil Andrej Svečnikov z Caroliny, ktorý vo finále zdolal Kevina Fialu z Los Angeles a najrýchlejším korčuliarom sa stal s časom 13,699 sekundy. Fialov čas prekonal métu 14 sekúnd.

Článok pokračuje pod reklamou

Breakaway Challenge
V nájazdoch bol víťazný pár, ktorý vytvorili Alex Ovečkin z Washingtonu a Sidney Crosby z Pittsburghu. Na pomoc si však museli povolať aj Ovečkinovo štvorročného syna Sergeja, ktorý nemal problém dostať puk za chrbát Roberta Luonga. Pár získal od poroty 40 bodov a vyhral o dva body pred Davidom Pastrňákom z Bostonu.

Tendy Tandem
Novú disciplínu vyhrali Juuse Saros a Conor Hellebuyck z výberu Centrálnej divízie, ktorí získali 13 bodov. Saros strieľal a bol jedným z dvoch brankárov, ktorí sa do otvoru v bráne trafili. Druhým bol Stuart Skinner z Edmontonu. Hellebuyck pomohol k bodovému zisku počtom hráčov, ktorých nájazdy eliminovali. V tejto disciplíne sa pekným zakončením zviditeľnila aj Sarah Nurseová.

Splash Shot
Mikko Rantanen a Cale Makar boli úspešný na pláži vo Fort Lauderdale, keď vyhrali prvé vydanie disciplíny, pri ktorej sa dvojčlenné tímy snažili potopiť svojich súperov na nádrže s vodou trafením siedmich terčov. Rantanen ich vo finále trafil za 25,5 sekundy, aby potopil Sidneyho Crosbyho a Nathana MacKinnona.

Presnosť streľby
V presnosti streľby bol najlepší Brock Nelson z NY Islanders, ktorý v treťom a finálovom kole porazil Nazema Kadriho z Calgary s časom 12,419 sekundy. Connor McDavid, ktorý vypadol v semifinálovom kole, zostrelil v prvom kole všetky štyri terče za 9,497 sekundy.

Pitch 'n Puck
Na golfovom ihrisku ukázal svoj talent Nick Suzuki z Montrealu, ktorý na jamke s parom 4 dosiahol birdie. Par dosiahli Johnny Gaudreau, Clayton Keller a Jason Robertson. Hráči pri disciplíne využívali kombináciu hokejky a golfovej palice.

Najtvrdšia strela
Najtvrdšiu strelu mal útočník Vancouveru Elias Pettersson, ktorý vyhral s rýchlosťou 103,2 míle za hodinu. Už len jeho krajan, obranca Buffala Rasmus Dahlin, dokázal pokoriť trojcifernú hranicu s rýchlosťou 102,3 míle za hodinu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies