Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Zabojujú Devils o hviezdu San Jose?

Larry Brooks z denníka New York Post verí, že tím New Jersey Devils má dostatok aktív na to, aby zabojoval o akvizíciu hviezdneho útočníka San Jose Sharks Tima Meiera.

Devils by pred prestupovou uzávierkou mohli o Švajčiara zabojovať, ak by našli pre neho miesto v platovom rozpočte. Brooks si však nemyslí, že by si ho mohli dovoliť ponechať aj za hranicou tejto sezóny, pretože musia v lete predĺžiť zmluvu s Jesperom Brattom.

Známy novinár uvažuje, či je manažment Devils presvedčený o tom, či je tímy dostatočne blízko k tomu, aby zabojoval o Stanleyho pohár a potreboval posilniť mužstvo o jedného či dvoch hráčov na výpomoc, ktorí by mu pomohli poraziť konkurenciu v podobe Bruins, Hurricanes, Maple Leafs či Lightning.

Generálny manažér Tom Fitzgerald sa nedávno nechal počuť, že by rád získal krídelníka do prvých dvoch útokov, ktorý by v tíme vydržal dlhšie ako do konca tejto sezóny. Už vtedy sa tím spájal s Meierom, ktorý sa v lete môže stať obmedzeným voľným hráčom a podobne ako Bratt, aj on je rok vzdialený od statusu neobmedzeného voľného hráča.

Upísanie si oboch by však ukrojilo množstvo z cenného miesta pod platovým stropom. Aktuálne má tím k dispozícii 36,5 milióna amerických dolárov pre budúci ročník, no pod zmluvou len deväť hráčov zo súčasnej zostavy.

Ak by Devils získali Meiera, podľa Brooksa by to nakoniec mohlo skončiť tak, že by v lete mohli čeliť dileme, či si udržať jeho alebo Bratta. Meier by však zároveň mohol byť poistkou, ak by sa s Brattom nevedel tím dohodnúť na kontrakte.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies