Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Penguins sa tohto aktíva pred uzávierkou vzdať nechcú

Každoročne sú pred prestupovou uzávierkou lákavé okrem hráčov aj voľby vo vysokých kolách vstupného draftu. A ten bude tento rok kvalitný. Konkurencia však nemôže počítať s tým, že by tím Pittsburgh Penguins vymenil svoju voľbu v prvom kole.

„Povedal by som, že to nie je na stole. Nebol som o ňu žiadaný. Konverzácie sa začínajú medzi množstvom tímov zintenzívňovať a ľudia skúmajú, čo je k dispozícii. No, nie je tam veľa tímov, ktoré by sa teraz snažili poskočiť a dostať sa k tomu,“ povedal generálny manažér Ron Hextall.

„Je skutočne nebezpečné mať pocit, že musíte urobiť nejakú výmenu. Úprimne, pozriete sa do minulosti a zrazu ste z ničoho niť urobili zlú výmenu. Ak budeme môcť získať niečo, čo bude sedieť do nášho tímu lepšie, možno k tomu dôjde, takto sa na to pozeráme, ale... nikdy som necítil tlak, aby som urobil výmenu len preto, aby som ju urobil.“

Keďže Hextall nie je ochotný meniť voľbu v prvom kole draftu a tím bude mať k dispozícii len 1,35 milióna amerických dolárov pod platovým stropom, zrejme by potenciálne posily boli len hĺbkového charakteru.

„Musíme byť kreatívni s našou situáciou so stropom. Ale myslím si, že 24 tímov je pod hranicou 2 miliónov dolárov alebo využívajú listinu dlhodobo zranených hráčov. Je tam veľa tímov v ťažkej situácii a určite, my sme jedným z nich. Určite by sme radi našli niečo, čo zlepší naše mužstvo,“ skonštatoval Hextall.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies