Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Musia to urobiť: Pettersson a Hughes sú pripravení na nové úlohy

Po tom, čo tím Vancouver Canucks opustil kapitán Bo Horvat, sa viac vodcovských zodpovedností očakáva od mladých hviezd Eliasa Petterssona a Quinna Hughesa.

Obaja hráči začnú na svojom drese nosievať „A“ a nové úlohy nechcú brať na ľahkú váhu.

„Nikdy som nebol ten najhlučnejší človek. Vždy som si vážil chlapcov v tejto lige omnoho dlhšie, ako ja, ktorí toho zažili omnoho viac. No, zároveň platí, že ja a Petey sme dobrí hráči a musíme robiť tieto veci, inak tento tím zostane rovnaký. Cítim, že je to niečo, čo musíme urobiť,“ povedal Hughes pre Sportsnet.

„No, ja a generálny manažér Patrik Allvin sme sa predtým rozprávali o snahe rásť ako človek, ako hráč, ako spoluhráč a ako líder tohto mužstva a pozdvihnúť ho zvnútra. Myslím si, že to bude práca pre mňa a Peteyho. Musíme sa zlepšovať v každom aspekt nášho života.“

Článok pokračuje pod reklamou

Horvat, ktorý bol kapitánom Vancouveru od roku 2019, po výmene do tímu New York Islanders povedal, že ak by si mohol vybrať, za svojho nástupcu by zvolil Petterssona.

„Myslím si, že ja a Quinn chceme viac. Najprv sa koncentrujeme na hokej a na to, aby sme ho hrali dobre, no samozrejme, je dobré vyrásť v lídra. Viesť príkladom alebo stanovovať štandardy, ukazovať, ako sa to má robiť,“ poznamenal Pettersson.

Canucks draftovali Petterssona v roku 2017 z celkového piateho miesta a Hughesa o rok neskôr z celkového siedmeho miesta. Odvtedy sa obaja stali kmeňovými hráčmi klubu, no ten sa s nimi dostal do play-off zatiaľ len raz a v tejto sezóne sa na tom pravdepodobne nič nezmení.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies