Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Černák odohral zlý zápas: Vytvoril aj nový negatívny rekord!

Jozef Struhár  
07.02.2023

Hráči tímu Tampa Bay Lightning sa v pondelok večer duchom ešte nevrátili z dovoleniek. Výnimkou pritom nebol ani slovenský obranca Erik Černák.

Lightning boli vo floridskom derby prestrieľaní 49:33 a napokon ho prehrali hladko 1:7.

„Myslím si, že pre nich to bol dnes večer v našom pásme až príliš jednoduchý zápas. Preto je aj výsledok takýto,“ poznamenal tréner Jon Cooper.

Pri prvých štyroch inkasovaných góloch bol pritom na ľade aj Černák, ktorý po prvýkrát v sezóne nazbieral štyri mínusové body. A dokonca po prvýkrát v kariére – ide o jeho nový rekord.

Článok pokračuje pod reklamou

Košický rodák v tejto sezóne už raz nazbieral tri „mínusky“ (12. januára proti Canucks) a len po tretíkrát ich mal viac ako jednu.

V minulej sezóne zažil štyri zápasy s viac ako jedným mínusovým bodom a len jeden s troma mínusovými bodmi. V ročníku 2020/21 tiež zaznamenal raz tri „mínusky“ a len dvakrát viac ako jeden mínusový bod. V sezónach 2018/19 a 2019/20 dokonca nemal ani raz tri alebo viac mínusových bodov.

Černák tiež po tretíkrát v sezóne nazbieral aj štyri alebo viac trestných minút – za nedovolené bránenie a sekanie. Druhé vylúčenie viedlo ku gólu.

Hráč číslo 81 odohral v pondelok len 13 minút a 56 sekúnd, čo bol jeho druhý najnižší hrací čas v tejto sezóne. Ten najnižší mal 29. decembra, kedy však utrpel zranenie a duel nedohral.

Černák a „Bolts“ budú mať šancu na reparát už dnes, kedy na domácom ľade privítajú San Jose.

„Našťastie hráme zajtra znova a tento jeden zápas jednoducho vymažeme, pretože z neho, samozrejme, nič dobré nevzíde,“ poznamenal kapitán Steven Stamkos.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies