Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Urobia Flyers na drafte veľké zmeny?

Tím Philadelphia Flyers bol jedným z tých, ktoré sa pred prestupovou uzávierkou v NHL rozhodli byť tichšie. O niekoľko mesiacov by však mohol byť aktívnejší.

Flyers vymenili Zacka MacEwana do Los Angeles za Brendana Lemieuxa a voľbu v štvrtom kole draftu 2024, Patricka Browna do Ottawy za voľbu v šiestom kole draftu 2023 a pred dňom uzávierky aj Isaaca Ratcliffea do Nashvillu za budúce vyrovnanie.

Generálny manažér Chuck Fletcher bol za nedostatok aktivity kritizovaný fanúšikmi a kritika sa týkala najmä neschopnosti vymeniť Jamesa van Riemsdyka. Podľa Jeffa Mareka zo Sportsnet by sa však mali pripraviť na to, že Fletcher bude aktívnejší pred vstupným draftom.

„Flyers majú veľa hráčov so zmluvami platnými aj po tejto sezóne. A hoci tam boli konverzácie medzi Philadelphiou a Columbusom ohľadom hráčov, ako je Kevin Hayes, znie to tak, že každá výmena, ktorú Philadelphia urobí, sa stane okolo draftu a nemala sa stať pred uzávierkou prestupového obdobia,“ poznamenal Marek.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies