Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Ovečkin sa odpútal od Mikitu, Flames opäť prehrali, Hughes s rekordom NHL

Sobota bola v NHL na zápasy bohatá. Odohralo sa ich 12, no ani v jednom sme nevideli v akcii Slováka.

Highlighty noci
  • Slováci nehrali
  • Bruins vyhrali 10. zápas po sebe, Senators piaty
  • Detroit, Calgary a San Jose prehrali piaty zápas po sebe
  • Quinn Hughes dosiahol 200. asistenciu
  • Gustavsson vychytal čisté konto
  • Draisaitl dosiahol hetrik
  • Draisaitl bodoval v 12. zápase po sebe, McDavid v desiatom


BUF - TBL 5:3

Lightning si v Buffale natiahli sériu prehier, Černák nehral

Tampa Bay sa bez zraneného Erika Černáka predstavila v Buffale, kde prehrala svoj štvrtý zápas po sebe. Jeff Skinner a Tage Thompson zaknihovali po góle a asistencii, aby domáci triumfom 5:3 predišli tretej prehre v sérii. Skórovali aj Vinnie Hinostroza, Tyson Jost a Jack Quinn, zatiaľ čo Eric Comrie predviedol 33 zákrokov. Recept na neho našli Brayden Point, Nick perbix a Alex Killorn. Brian Elliott kryl 29 striel.


Hviezdy duelu: 1. T. Thompson (BUF), 2. T. Jost (BUF), 3. E. Comrie (BUF)

NYI - DET 4:1

Lee pomohol Islanders k zvratu v tretej tretine

Anders Lee strelil dva zo štyroch gólov Islanders v tretej tretine, aby newyorský tím víťazstvom 4:1 natiahol Detroitu sériu prehier už na päť zápasov. Kyle Palmieri zaznamenal gól a asistenciu, skóroval aj Zach Parise a Iľja Sorokin kryl 22 striel. Ako jediný ho prekonal Dylan Larkin, ktorý v druhej tretine otvoril skóre zápasu. Magnus Hellberg ho opustil s 32 zásahmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Lee (NYI), 2. K. Palmieri (NYI), 3. Z. Parise (NYI)

BOS - NYR 4:2

Bruins si výhrou nad Rangers natiahli dlhú víťaznú sériu

Charlie Coyle zaznamenal gól a asistenciu, Linus Ullmark zastavil 24 striel a Boston zdolal Rangers 4:2, aby si natiahol víťaznú šnúru už na desať zápasov. Tomáš Nosek napodobnil spoluhráčov Dereka Forborta a Patricea Bergerona s druhým gólom v oslabení v sezóne a presadili sa aj Bergeron a David Pastrňák. O oba góly New Yorku, ktorý prehral druhý zápas po sebe, sa postaral Alexis Lafreniere. Patrick Kane nebodoval a Igor Šesťorkin urobil 20 zákrokov.

Pastrňák zakončil peknú akciu:

Hviezdy duelu: 1. C. Coyle (BOS), 2. T. Nosek (BOS), 3. L. Ullmark (BOS)

SJS - WSH 3:8

Ovečkin, Strome a Sandin trojbodoví pri výhre nad Sharks

Alex Ovečkin zaznamenal dva góly a asistenciu, Dylan Strome gól a dve asistencie, aby doviedli Washington hrajúci bez zraneného Martina Fehérváryho k víťazstvu 8:3 nad San Jose, ktoré prehralo piaty zápas po sebe. Dva góly strelil aj Craig Smith, po jednom pridali Matt Irwin, T.J. Oshie a Nicolas Aube-Kubel, ktorý pridal aj asistenciu. Dve si pripísali Gabriel Carlsson a Sonny Milano, tri Rasmus Sandin. K tretej výhre z posledných štyroch duelov pomohol aj Darcy Kuemper s 38 zákrokmi. Kaapo Kahkonen ich urobil 22. Sharks viedli 2:0 po góloch Tomáša Hertla a Alexandra Barabanova. Neskôr skóroval aj Nico Sturm a Erik Karlsson dvakrát asistoval - v 63. zápase sezóny dosiahol na métu 60 asistencií. Rýchlejšie to dokázalo len deväť obrancov ligovej histórie, vrátane Romana Josiho (62 zápasov). Ovečkin sa s 1470 bodmi v kariére osamostatnil na 16. mieste historického bodovania NHL pred Stanom Mikitom.

Hviezdy duelu: 1. A. Ovečkin (WSH), 2. N. Aube-Kubel (WSH), 3. M. Irwin (WSH)

FLA - PIT 4:1

Bobrovskij pomohol Floride ukončiť sériu Penguins

Sergej Bobrovskij urobil 31 zákrokov a štyria rôzni hráči skórovali, aby Florida ukončila Pittsburghu štvorzápasovú víťaznú sériu triumfom 4:1. Navrátilec Sam Bennett, Aaron Ekblad, Eetu Luostarinen a dvojbodový Carter Verhaeghe sa tešili z gólov, Aleksander Barkov, Brandon Montour a Matthew Tkachuk dvakrát asistovali. Pre Barkova išlo o 158. viacbodový duel kariéry, čím vytvoril nový klubový rekord. Osamostatnil sa pred Jonathanom Huberdeauom. Jediný gól Penguins strelil Kris Letang, ktorý sa stal šiestym aktívnym obrancom s 50 presilovkovými gólmi po Brentovi Burnsovi (82), Drewovi Doughtym (71), Oliverovi Ekman-Larssonovi (58), Romanovi Josim (54) a Markovi Giordanovi (52). Casey DeSmith urobil 38 zásahov.

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij (FLA), 2. A. Barkov (FLA), 3. A. Ekblad (FLA)

VAN - TOR 4:1

Demko doviedol Canucks k výhre nad Maple Leafs

Dvojbodoví Elias Pettersson a J.T. Miller strelili góly v oslabení v rozmedzí 44 sekúnd tretej tretiny, aby Vancouver vyhral nad Toromtom 4:1. K druhej výhre z posledných troch zápasov pomohli gólmi aj Andrej Kuzmenko a Nils Aman, Brock Boeser a Quinn Hughes dvakrát asistovali a prvou hviezdou zápasu bol Thatcher Demko, ktorého z 37 striel prekonal len John Tavares. Matt Murray kryl 20 striel a Maple Leafs prehrali druhý zápas z posledných troch. Hughes dosiahol už 200 asistencií v kariére a to najrýchlejšie zo všetkých obrancov histórie NHL – v 263 dueloch. Predošlý rekord držal Brian Leetch s 264 zápasmi. Duel pre zranenie nedohral Ryan O’Reilly.

Dva góly v oslabení za 44 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. T. Demko (VAN), 2. E. Pettersson (VAN), 3. J. Miller (VAN)

WPG - EDM 7:5

Draisaitlov hetrik nestačil, Jets si ukončili sériu prehier

Leon Draisaitl strelil hetrik, no ani ten nepomohol Edmontonu k výhre. Z triumfu 7:5 sa tešili hráči Winnipegu, ktorí si ukončili päťzápasovú sériu prehier. Dvoma gólmi a asistenciou k tomu pomohol Josh Morrissey a skórovali aj Kyle Capobianco, Adam Lowry a dvojbodoví Morgan Barron, Mark Scheifele a Dylan DeMelo, ktorý pečatil výhru strelou do prázdnej brány. Connor Hellebuyck zastavil 30 striel a okrem Draisaitla ho pokorili aj Mattias Janmark a pri debute v tíme Nick Bjugstad. Evan Bouchard nazbieral tri asistencie a Connor McDavid si jednou natiahol bodovú sériu na 10 zápasov. Draisaitl bodovl v 12. zápase po sebe a s 26 presilovkovými gólmi v sezóne vytvoril nový klubový rekord. Jack Campbell urobil 31 zákrokov.


Lowry a Capobianco skórovali v rozmedzí 22 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. J. Morrissey (WPG), 2. L. Draisaitl (EDM), 3. A. Lowry (WPG)

OTT - CBJ 5:2

Chychrun pri domácej premiére skóroval

Jakob Chychrun zaznamenal gól a asistenciu vo svojom prvom domácom zápase v drese Ottawy, ktorej pomohol k výhre 5:2 nad Columbusom. Natiahnuť víťaznú sériu na päť zápasov pomohli Senators aj Tim Stützle (skóroval v štvrtom zápase po sebe) a Travis Hamonic, ktorí strelili po dva góly. Jake Sanderson a Mathieu Joseph dvakrát asistovali a Cam Talbot zastavil 19 striel. O góly Blue Jackets, ktorí prehrali tri zápasy z posledných štyroch, sa postarali Jack Roslovic a Patrik Laine. Elvis Merzlikins inkasoval štyri góly z 23 striel predtým, ako ho nahradil Michael Hutchinson. Ten urobil 15 zákrokov. Dvadsaťjedenročný Stützle strelil v sezóne už 30 gólov. V histórii Senators bol len jeden mladší 30-góĺový strelec – dvadsaťročný Alexej Jašin.

Chychrunov prvý gól v drese Senators:

Hviezdy duelu: 1. T. Stuetzle (OTT), 2. T. Hamonic (OTT), 3. J. Chychrun (OTT)

DAL - COL 7:3

Pavelski si ukončil dlhé suchoty pri výhre nad Avalanche

Jason Robertson strelil dva góly, druhý do prázdnej brány, a pridal asistenciu, aby pomohol Dallasu k výhre 7:3 nad Coloradom, ktoré po šesťzápasovej sérii výhier prehralo druhý zápas po sebe. Strelecky sa presadili aj Miro Heiskanen, dvojbodový Joe Pavelski (ukončil si 18-zápasové suchoty), Mason Marchment, Radek Faksa a Wyatt Johnston. Roope Hintz dvakrát asistoval a Jake Oettinger kryl 32 striel. Stars vyhrali tretí duel po sebe a v posledných piatich zakaždým bodovali (4-0-1). O góly hostí sa postarali Samuel Girard, Andrew Cogliano a Evan Rodrigues. Girard pridal aj dve asistencie, dvakrát asistoval aj Alex Newhook. Alexandar Georgiev inkasoval päť gólov z 19 striel, Keith Kinkaid následne jeden z deviatich striel. Bol to Kinkaidov debut v drese Colorada, ktorému sa do zostavy vrátil Cale Makar.

Hviezdy duelu: 1. J. Pavelski (DAL), 2. M. Marchment (DAL), 3. J. Benn (DAL)

CHI - NSH 1:3

Barrie rozhodol o výhre Predators

Tyson Barrie prelomil nerozhodný stav v strede druhej tretiny, aby svojím prvým gólom po výmene rozhodol o výhre Nashvillu 3:1 nad Chicagom, ktoré prehralo štvrtý zápas po sebe. Do čierneho sa trafil aj Philip Tomasino, do prázdnej brány Colton Sissons. Jakov Trenin dvakrát asistoval a Juuseho Sarosa z 28 striel prekonal len Seth Jones. Petr Mrázek kryl 22 striel z 24.

Hviezdy duelu: 1. T. Barrie (NSH), 2. J. Saros (NSH), 3. P. Tomasino (NSH)

CGY - MIN 0:3

Wild potvrdili formu v Calgary, Gustavsson vychytal nulu

Filip Gustavsson zneškodnil všetkých 31 striel, aby so svojím druhým čistým kontom v sezóne i kariére doviedol Minnesotu k výhre 3:0 nad Calgary, ktoré prehralo už piaty zápas po sebe. Wild vyhrali štvrtý zápas po sebe a bodovali v deviatom zápase v sérii (8-0-1) aj vďaka gólom Joela Erikssona Eka, Marcusa Foligna a Matta Boldyho Eriksson Ek a Boldy pridali aj po asistencii. Jacob Markstrom opustil duel s 30 zásahmi. Adam Ružička za domácich nenastúpil.

Hviezdy duelu: 1. F. Gustavsson (MIN), 2. J. Eriksson Ek (MIN), 3. M. Johansson (MIN)

LAK - STL 4:2

Korpisalo zažil víťazný debut v drese Kings

Joonas Korpisalo urobil 24 zákrokov pri svojom debute v drese Los Angeles, ktorý dopadol víťazne. Kalifornský tím si poradil pomerom 4:2 so St. Louis, aby si natiahol víťaznú sériu na tri zápasy. Nerozhodný stav prelomil počas presilovky v 57. minúte Gabriel Vilardi. Kings dvakrát viedli po góloch Carla Grundstroma a Adiana Kempeho, ich štvrtý gól strelil do prázdnej brány dvojbodový Kevin Fiala. Drew Doughty dvakrát asistoval. Robert Thomas a Kasperi Kapanen strelili góly Blues, ktorí prehrali siedmy zápas z posledných ôsmich. Jordan Binnington kapituloval trikrát z 37 striel.

Hviezdy duelu: 1. A. Kempe (LAK), 2. V. Gavrikov (LAK), 3. G. Vilardi (LAK)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies