Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Šimon Nemec bude hviezda, tvrdí známy odborník

Známy zámorský novinár Matt Larkin z Daily Faceoff sa pozrel na najväčšie mladé nádeje tímov NHL a zostavil rebríček 20, ktoré by mohli mať v sezóne 2023/24 veľkú hodnotu pre hráčov fantasy hier.


Larkin do rebríčka zaradil mladíkov, ktorí budú mať najlepšiu šancu byť prínosom v budúcej sezóne NHL. Zahrnul do neho aj vysokoškolákov, u ktorých očakáva, že sa stanú profesionálmi. Dôraz kládol najmä na tých, čo pôsobia v Severnej Amerike, pretože u nich je väčšia pravdepodobnosť toho, že v budúcej sezóne prejdú do prvého tímu. Nezaradil medzi nich mladíkov, ktorí už v najlepšej lige sveta hrávajú.

Pozitívne je, že do rebríčka sa dostal aj slovenský obranca Šimon Nemec, ktorý aktuálne zbiera skúsenosti v drese Uticy v nižšej AHL. V rebríčku skončil na 12. mieste.

„Bude hviezda. Devils však majú v krátkodobom horizonte väčšiu konkurenciu na pravej strane obrany ako na ľavej, pokiaľ ide o prívetivosť k fantasy hrám,“ poznamenal k nemu Larkin.

Článok pokračuje pod reklamou

Nemec, ktorý bol draftovaný vlani tímom New Jersey Devils z celkového druhého miesta, odohral v tejto sezóne 52 zápasov so ziskom deviatich gólov a 14 asistencií.

Pred Nemcom v rebríčku skončili Logan Cooley (ARI), Luke Hughes (NJD), David Jiříček (CBJ), Shane Wright (SEA), Dylan Guenther (ARI), Alexander Holtz (NJD), Brandt Clarke (LAK), Simon Edvinsson (DET), Dylan Holloway (EDM), Marco Rossi (MIN) a Logan Stankoven (DAL).

Nemca nasledovali Jimmy Snuggerud (STL), Fabian Lysell (BOS), Jiří Kulich (BUF), Cutter Gauthier (PHI), Matt Coronato (CGY), Ridly Greig (OTT), Matthew Knies (TOR), Olen Zellweger (ANA).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies