Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Ružička si natiahol sériu pri trpkej prehre. Barkov vytvoril rekord

V pondelok sa v NHL odohralo päť zápasov, pričom v jednom si zahral aj Adam Ružička. Videli sme aj čisté konto a nový klubový rekord.

Highlighty noci
  • Ružička odohral tretí zápas po sebe
  • Colorado vyhralo šesť zápasov po sebe
  • Los Angeles bodovalo v 10. zápase po sebe
  • San Jose prehralo siedmy zápas po sebe
  • Ferguson urobil 48 zákrokov pri prvom štarte v NHL
  • Barkov vytvoril nový rekord Panthers
  • Georgiev vychytal čisté konto
  • Reimer urobil 46 zákrokov

LAK - CGY 8:2

Ružička si natiahol suchoty pri prehre 2:8 s Los Angeles

Slovenský útočník Adam Ružička nastúpil do akcie v treťom zápase po sebe, ale nebodoval už v 18. stretnutí v sérii a opäť sa netešil ani z víťazstva – Calgary prehralo druhý zápas po sebe a prišlo o štvorzápasovú (2-0-2) bodovú sériu, keď ho Los Angeles doma zdolalo 8:2. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol Adrian Kempe dvoma gólmi a asistenciu, dvakrát skóroval aj Carl Grundstrom a po góle a asistencii si pripísali Mikey Anderson, Viktor Arvidsson a Drew Doughty. Skóroval aj Gabriel Vilardi a po dve asistencie si pripísali Quinton Byfield, Anže Kopitar a Rasmus Kupari. Kings bodovali v desiatom zápase (8-0-2) po sebe aj vďaka 16 zákrokom Pheonixa Copleyho, ktorého prekonali Tyler Toffoli a Noah Hanifin. Jacob Markstrom inkasoval šesť gólov z 26 striel, Dan Vladař dva góly z 13 striel. Ružička odohral deväť a pol minúty so ziskom mínusového bodu, bloku a dvoch striel. Vyhral päť vhadzovaní z ôsmich. Naposledy bodoval 23. decembra. Flames strácajú na najbližšiu postupovú pozíciu štyri body.

Hviezdy duelu: 1. A. Kempe (LAK), 2. A. Kopitar (LAK), 3. Q. Byfield (LAK)

PIT - OTT 1:2

Ferguson zažiaril pri prvom štarte v NHL

Drake Batherson potrestal faul Chada Ruhwedela v 58. minúte, aby rozhodol o výhre Ottawy 2:1 nad Pittsburghom v stretnutí dvoch trápiacich sa tímov. Ukončiť päťzápasovú sériu prehier pomohol gólom aj Thomas Chabot a prvou hviezdou zápasu bol Dylan Ferguson, ktorý pri svojom prvom štarte v NHL predviedol až 48 zákrokov. Rickard Rakell vyrovnal stav v 55. minúte a Tristan Jarry kryl 19 striel, no to na odvrátenie štvrtej prehry Penguins v sérii nestačilo. Klub dokonca po prehre vypadol z postupových pozícií. Ferguson je štvrtým brankárom histórie NHL so 48 zákrokmi pri svojom prvom víťazstve v kariére.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. D. Ferguson (OTT), 2. D. Batherson (OTT), 3. R. Rakell (PIT)

DET - FLA 2:5

Barkov vytvoril nový klubový rekord pri výhre nad Red Wings

Aleksander Barkov zaznamenal pri výhre Floridy 5:2 nad Detroitom asistenciu, vďaka ktorej so 614 bodmi (238+376) vytvoril nový klubový rekord. Predošlý zdieľal s Jonathanom Huberdeauom. Významnejšie k pondelkovej výhre pomohli Matthew Tkachuk s gólom a dvoma asistenciami a Carter Verhaeghe s dvoma gólmi. Skórovali aj Gustav Forsling a Eric Staal, dve asistencie si pripísal Sam Bennett. Sergej Bobrovskij aj Ville Husso urobili 20 zákrokov. Kým Panthers vyhrali tretí zápas po sebe a bodovali v siedmom (6-0-1) v sérii, Red Wings prehrali posledné tri stretnutia. O ich góly sa postarali Pius Suter a Dylan Larkin. Florida sa posunula na pozíciu druhej divokej karty vo Východnej konferencii.

Tkachuk skóroval po zaváhaní Raymonda:

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk (FLA), 2. S. Bennett (FLA), 3. G. Forsling (FLA)

COL - CHI 5:0

Georgiev doviedol Colorado k výhre nad Blackhawks

Alexandar Georgiev zneškodnil všetkých 27 striel, aby so svojím piatym čistým kontom v sezóne doviedol Colorado k výhre 5:0 nad Chicagom. Denis Malgin zaznamenal dva góly a asistenciu, Mikko Rantanen gól a asistenciu a po góle pridali aj Kurtis MacDermid a Logan O’Connor. Avalanche, ktorí hrali bez zraneného Caleho Makara, vyhrali už šiesty zápas po sebe. V bráne Blackhawks, ktorí prehrali druhý zápas po sebe, stál Alex Stalock, ktorý kapituloval päťkrát z 32 striel. Georgiev vedie ligu v počte čistých kont v tejto sezóne spolu s Iľjom Sorokinom a Darcym Kuemperom. Rantanen skóroval v piatom zápase po sebe, Nathan MacKinnon vďaka asistencii bodoval v deviatich dueloch v sérii. Duel nedohral pre zranenie domáci Evan Rodrigues.

Dva góly Colorada za 14 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. A. Georgiev (COL), 2. D. Malgin (COL), 3. K. MacDermid (COL)

EDM - SJS 5:4 PP

Nurse rozhodol v predĺžení o výhre nad Sharks, McDavid dvojbodový

Darnell Nurse skóroval 15 sekúnd pred koncom predĺženia, aby Edmonton zdolal San Jose 5:4 v zápase, v ktorom musel otáčať skóre. Nadstavený čas vynútil Mattias Ekholm svojím druhým gólom v zápase. Skórovali aj Nick Bjugstad a dvojbodový Kailer Yamamoto, po dve asistencie si pripísali Leon Draisaitl, Ryan Nugent-Hopkins a Connor McDavid. K štvrtej výhre v sérii pomohol aj Jack Campbell s 28 zákrokmi. James Reimer ich urobil až 46. Erik Karlsson strelil dva góly Sharks, ktorí prehrali siedmy zápas po sebe. Gól a asistenciu zaknihoval Alexander Barabanov, gól Steven Lorentz. McDavid má aktuálne na konte 136 bodov.


Karlsson strelil pekný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Ekholm (EDM), 2. E. Karlsson (SJS), 3. D. Nurse (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Ružička (CGY) 09:31 0 0 0 -1 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies