Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Traja Slováci v akcii, jeden bodoval: Fehérváry si vyrovnal osobný rekord

Utorok bol v NHL na zápasy bohatý – odohralo sa ich 13. V akcii boli aj traja Slováci, z ktorých jeden dokázal bodovať. Tímy všetkých troch prehrali.

Highlighty noci
  • Fehérváry asistoval, Tatar a Černák nebodovali
  • Carolina dosiahla métu 100 bodov v sezóne
  • Ovečkin strelil 40. gól a vytvoril nový rekord NHL
  • M. Tkachuk skóroval v piatom zápase po sebe
  • Gustavsson urobil 47 zákrokov, Hart 41, Ullmark 40
  • Evangelista štvorbodový
  • Heiskanen bodoval v 11. zápase po sebe
  • Quick prekonal zápis Vanbiesbroucka
  • Lamoriello oslávil 1400. výhru v kariére


WSH - CBJ 6:7 PP

Fehérváry bodoval pri tesnej prehre s Blue Jackets

Martin Fehérváry zaznamenal asistenciu a jeho bod nakoniec pomohol Washingtonu k bodu. Z dvoch bodov mal radosť Columbus, ktorý si ukončil trojzápasovú sériu prehier, keď Jack Roslovic v tretej minúte predĺženia rozhodol o výhre 7:6. Bol to jeho druhý gól v zápase. Dva góly strelil aj Adam Boqvist, gól a asistenciu zaznamenali Emil Bemstrom a Eric Robinson, skóroval aj Boone Jenner a po dve asistencie si pripísali Johnny Gaudreau, Kent Johnson a Patrik Laine. Daniil Tarasov kryl 31 striel, o jednu menej ako Charlie Lindgren. Nick Jensen strelil dva góly, po jednom pridali Alex Ovečkin, Conor Sheary a dvojbodoví Sonny Milano a T.J. Oshie. Tom Wilson dvakrát asistoval. Capitals prehrali tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. Fehérváry odohral 24 a štvrť minúty a okrem asistencie si pripísal aj strelu a dva bodyčeky. Vyrovnal si osobné maximum s deviatimi asistenciami v sezóne. K bodovému mu chýbajú ešte dva body. Po 57 dueloch ich má na konte 15. Ovečkin strelil 40. gól v sezóne po 13-krát v kariére, čím prekonal rekord Wayne Gretzkyho.


Hviezdy duelu: 1. J. Roslovic (CBJ), 2. A. Ovečkin (WSH), 3. N. Jensen (WSH)

NJD - MIN 1:2 PP

Boldy rozhodol o výhre nad Devils

Matt Boldy skóroval z úniku 1,3 sekundy pred koncom predĺženia, aby Minnesota zdolala New Jersey 2:1 a vyhrala tretí zápas z posledných štyroch. Gól prišiel len krátko po tom, čo Jack Hughes trafil na druhej strane tyčku. Filip Gustavsson predviedol až 47 zákrokov (osobné maximum) a skóre stretnutia otvoril v tretej tretiny Mason Shaw. Bod pre Devils, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, zaistil Timo Meier. Vítek Vaněček opustil duel s 27 zásahmi. Nechýbal v ňom ani Tomáš Tatar, ktorý zaznamenal tri strely, bodyček, blok a menší trest za krosček. Slovenský útočník odohral necelých 12 minút.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Boldy (MIN), 2. T. Meier (NJD), 3. V. Vaněček (NJD)

MTL - TBL 3:2

Canadiens zdolali Lightning

Sam Montembeault urobil 31 zákrokov, aby doviedol Montreal k výhre 3:2 nad Tampou Bay. Z gólov sa tešili Kirby Dach, Jonathan Drouin a Mike Matheson, zatiaľ čo Nick Suzuki dvakrát asistoval. Kým Canadiens prehrali predošlé dva zápasy po sebe, Lightning ťahajú dvojzápasovú sériu prehier teraz. Ich góly strelil Brayden Point a Pat Maroon, ktorí strieľali kontaktné góly. Andrej Vasilevskij kryl 17 striel. Slovenský obranca Erik Černák odohral 19 minút a 18 sekúnd, počas ktorých zaznamenal plusový bod, dve strely, blok a dva bodyčeky. Do zostavy Canadiens sa vrátil Brendan Gallagher, no duel pre zranenie nedohral Josh Anderson.


Hviezdy duelu: 1. S. Montembeault (MTL), 2. M. Matheson (MTL), 3. K. Dach (MTL)

NYR - CAR 2:3

Hurricanes vďaka trom gólom z tretej tretiny ukončili Rangers série

Stefan Noesen a Teuvo Teräväinen skórovali v druhej polovici tretej tretiny, aby priklonili misky váh na stranu Caroliny, ktorá zdolala Rangers 3:2 napriek tomu, že dvakrát prehrávala. Prvýkrát vyrovnal stav Jalen Chatfield a k tretej výhre z posledných štyroch duelov pomohol aj Frederik Andersen s 29 zákrokmi. Prekonali ho Tyler Motte a Kaapo Kakko. Igor Šesťorkin urobil 36 zákrokov a New York prišiel o dve série – štvorzápasovú víťaznú a sedemzápasovú bodovú (6-0-1). Hurricanes si udržiavajú prvé miesto v Metropolitnej divízii a po tretíkrát v histórii už dosiahli aj 100-bodovú métu – len v 69 zápasoch, čo je klubový rekord. Tímy sa stretnú aj vo štvrtok.

Hviezdy duelu: 1. T. Teravainen (CAR), 2. B. Burns (CAR), 3. I. Šesťorkin (NYR)

PHI - FLA 6:3

Floride skončila bodová séria, Hart doviedol Flyers k výhre

Floride skončila trojzápasovú víťazná séria a sedemzápasová bodová (6-0-1) séria, keď prehrala vo Philadelphii 3:8. Zostala však aspoň na pozícii druhej divokej karty Východnej konferencie. K druhej výhre Flyers z posledných troch zápasov rozhodol najmä výkon Cartera Harta, ktorý predviedol 41 zákrokov, z toho 15 v tretej tretine. Travis Sanheim strelil dva góly, po jednom pridali Ivan Provorov, Scott Laughton a dvojbodoví Joel Farabee a Morgan Frost. Noah Cates, Tyson Foerster a Jegor Zamula zaznamenali po dve asistencie. Matthew Tkachuk, Brandon Montour a Sam Reinhart strelili góly Panthers, poslední dvaja pridali aj po asistencii. Alex Lyon inkasoval päť gólov z 23 striel – Frost skóroval do prázdnej brány. Tkachuk skóroval v piatom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. C. Hart (PHI), 2. T. Sanheim (PHI), 3. J. Farabee (PHI)

BUF - NSH 3:7

Evangelista štvorbodový pri výhre nad Sabres

Luke Evangelista zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby pomohol Nashvillu k výhre 7:3 nad Buffalom. Dva góly, druhý do prázdnej brány, a asistencii si pripísal Matt Duchene, po góle a asistencii zaznamenali Ryan McDonagh, Tommy Novak a Philip Tomasino. Juuse Saros čelil 31 strelám, z ktorých ho pokorili Dylan Cozens, Tage Thompson a Jeff Skinner. Craig Anderson inkasoval šesť gólov z 20 striel, Ukko-Pekka Luukkonen následne urobil šesť zákrokov. Oba tímy vstúpili do zápasu s trojzápasovými sériami prehier. Evangelista nazbieral všetky body v druhej tretine, čím vyrovnal klubový rekord Filipa Forsberga z 21. marca 2022. Ako druhý nováčik tímu bol v zápase štvorbodový. Napodobnil Dana Hamhuisa.

Hviezdy duelu: 1. L. Evangelista (NSH), 2. P. Tomasino (NSH), 3. T. Novak (NSH)

BOS - OTT 2:1

Ullmark pomohol natiahnuť víťaznú sériu Bruins

Linus Ullmark urobil 40 zákrokov a David Krejčí s Jakeom DeBruskom otočili v prvej tretine stav, aby Boston zdolal Ottawu 2:1 a vyhral štvrtý zápas po sebe. Pri oboch góloch asistoval Hampus Lindholm. Pre Ullmarka išlo už o 35. výhru v ročníku. Senators viedli zásluhou Dylana Gambrella, ale nakoniec prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. Mads Sogaard ho opustil s 33 zásahmi. Ottawa stráca na poslednú divokú kartu šesť bodov.

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BOS), 2. J. DeBrusk (BOS), 3. M. Sogaard (OTT)

NYI - TOR 7:2

Clutterbuck trojbodový pri výhre nad Maple Leafs

Cal Clutterbuck zaznamenal dva góly a asistenciu, aby pomohol Islanders k výhre 7:2 nad Torontom. Po góle a asistencii si pripísali Noah Dobson a Anders Lee, dvakrát asistoval Jean-Gabriel Pageau a po góle pridali Hudson Fasching, Simon Holmstrom a Zach Parise. K tretej výhre v sérii pomohol aj Iľja Sorokin, ktorý kryl 25 striel. Iľja Samsonov, urobil o tri zákroky menej a kapituloval šesťkrát – Dobson skóroval do prázdnej brány. Z jeho spoluhráčov skórovali Sam Lafferty a Mitchell Marner. Maple Leafs prišli o trojzápasovú bodovú sériu (2-0-1). Islanders majú na pozícii prvej divokej karty trojbodový náskok pred Floridou, ktorá má zápas k dobru. Lou Lamoriello sa stal druhým generálnym manažérom NHL s 1400 výhrami. Napodobnil Davida Poileho z Nashvillu. Duel nedohral jeho zverenec Brock Nelson.


Hviezdy duelu: 1. C. Clutterbuck (NYI), 2. I. Sorokin (NYI), 3. N. Dobson (NYI)

WPG - ARI 2:1

Hellebuyck pomohol Jets ukončiť série Coyotes

Nikolaj Ehlers a Adam Lowry v oslabení skórovali v prvej tretine a Connor Hellebuyck zneškodnil 29 striel, aby Winnipeg vyhral doma nad Arizonou 2:1 a pripísal si druhú výhru z posledných troch zápasov. Stav znížil v druhej tretine Barret Hayton a Karel Vejmelka kryl 23 striel, no Coyotes toho potrebovali viac, aby neprišli o štvorzápasovú sériu výhier a osemzápasovú bodovú sériu (6-0-2). Hayton bodoval v ôsmom zápase po sebe. Clayton Keller vďaka asistencii bodoval v deviatom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. N. Ehlers (WPG), 3. A. Lowry (WPG)

STL - DET 2:3 SN

Raymond rozhodol v nájazdoch o výhre nad Blues

Lucas Raymond uspel ako jediný v nájazdoch, aby rozhodol o výhre Detroitu 3:2 nad St. Louis, ktoré v zápase dvakrát viedlo. Na góly Roberta Bortuzza a Marca Scandellu však dokázali odpovedať Alex Chiasson a Filip Zadina. Všetky štyri góly padli v prvej tretine. Ukončiť trojzápasovú sériu prehier pomohol aj Magnus Hellberg s 20 zákrokmi. Joel Hofer ich urobil v bráne Blues, ktorí vyhrali predošlé dva zápasy po sebe, o osem viac.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. L. Raymond (DET), 2. M. Hellberg (DET), 3. J. Hofer (STL)

DAL - SEA 4:5 PP

Larsson rozhodol v predĺžení o výhre nad Stars

Adam Larsson skóroval v druhej minúte predĺženia, aby svojím druhým bodom v zápase rozhodol o výhre Seattlu 5:4 nad Dallasom. Dva góly a asistenciu dosiahol Brandon Tanev, bilanciu 1+1 aj Jared McCann a Daniel Sprong. Dve asistencie nazbieral Carson Soucy a 25 zákrokov urobil Joey Daccord. Kým Kraken vyhrali druhý zápas z posledných troch, Stars prehrali tretí z posledných štyroch. Jamie Benn zaznamenal gól a dve asistencie, Miro Heiskanen a Joe Pavelski gól a asistenciu, Wyatt Johnston gól. Jake Oettinger opustil duel s 22 zásahmi. Stars získali bod vďaka Bennovi, ktorý skóroval len sekundu pred koncom tretej tretiny. Heiskanen bodoval v 11. zápase po sebe, čo je klubový rekord u obrancu. O 12-zápasovú bodovú sériu prišiel obranca hostí Vince Dunn.

Hviezdy duelu: 1. B. Tanev (SEA), 2. J. Benn (DAL), 3. D. Sprong (SEA)

ANA - CGY 1:5

Toffoli trojbodový pri výhre nad Ducks

Calgary bez Adama Ružičku v zostave predišlo tretej prehre v sérii, keď aj s prispením troch asistencií Tylera Toffoliho zdolalo Anaheim 5:1. Dan Vladař zastavil 19 striel a z gólov sa tešili Nick Rotchie, Troy Stecher, Rasmus Andersson, Elias Lindholm a Andrew Mangiapane. Mikael Backlund asistoval dvakrát. O jediný gól Ducks, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, sa postaral Frank Vatrano. John Gibson opustil duel s 38 zákrokmi. Toffoli si s troma asistenciami vyrovnal osobné maximum.

Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli (CGY), 2. N. Hanifin (CGY), 3. M. Weegar (CGY)

VAN - VGK 3:4

Quick prekonal Vanbiesbroucka pri výhre nad Canucks

Jonathan Quick urobil 32 zákrokov, aby doviedol Vegas k výhre 4:3 nad Vancouverom a posunul sa pred Johna Vanbiesborucka na druhé miesto historického poradia Američanov s 375 výhrami. Ryan Miller je prvý s 391 triumfami. Golden Knights vyhrali šiesty zápas z posledných siedmich aj vďaka gólom Phila Kessela, Reillyho Smitha, Teddyho Bluegera a Pavla Dorofejeva. William Karlsson dvakrát asistoval. Thatcher Demko inkasoval štyri góly z 27 striel a Canucks prehrali len po druhýkrát z posledných deviatich zápasov. J.T. Miller zaznamenal dva góly a asistenciu, skóroval aj Phillip Di Giuseppe.

Hviezdy duelu: 1. J. Miller (VAN), 2. A. Pietrangelo (VGK), 3. Q. Hughes (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 24:13 0 1 1 0 0 1 2
E. Černák (TBL) 19:18 0 0 0 +1 0 2 2
T. Tatar (NJD) 11:56 0 0 0 0 2 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies