Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Kelemen atakoval zápis Regendu, Coyotes prehrali po nájazdovej dráme

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V akcii bol aj Miloš Kelemen.

Highlighty noci
  • Kelemen nebodoval pri nízkom hracom čase
  • Pastrňák pokoril métu 50 gólov v sezóne a 600 bodov v kariére
  • Boston vyhral siedmy zápas po sebe
  • Chicago prehralo piaty zápas po sebe
  • Los Angeles si vytvorilo nový rekord s bodovou sériou


ARI - COL 3:4 SN

Ničuškin rozhodol v nájazdoch o výhre nad Coyotes

Slovenský útočník Miloš Kelemen odohral tretí zápas Arizony po sebe, no tentoraz strávil na ľade minimálne množstvo času – 3 minúty a 50 sekúnd. Jeho tím prehrával 0:2 a 2:3, no nakoniec si zo stretnutia so šampiónom odniesol bod. Colorado sa však tešilo z výhry 4:3 po nájazdoch, o ktorej v siedmej sérii rozstrelu rozhodol Valerij Ničuškin. V nájazdoch uspel ako jediný a raz skóroval aj v normálnom hracom čase. K ôsmej výhre z posledných deviatich duelov viedli aj góly dvojbodového Mikka Rantanena a Bowena Byrama, ako aj 27 zákrokov Alexandara Georgieva. Mattias Maccelli, Christian Fischer a Clayton Keller sa postarali o góly Coyotes, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe, ale doma bodovali v ôsmom zápase po sebe (6-0-2). Connor Ingram ho opustil s 29 zásahmi. Keller bodoval v 12. zápase v sérii, čím vytvoril nový klubový rekord v ére Coyotes. Predošlý zdieľal so Shaneom Doanom a Jeremym Roenickom. Kelemen dosiahol druhý najnižší hrací čas Slováka v tejto sezóne NHL. Pavol Regenda odohral 23. novembra len tri minúty a 42 sekúnd. Tretí v poradí je Adam Ružička s časom 05:33.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. V. Ničuškin (COL), 2. M. Rantanen (COL), 3. C. Keller (ARI)

Článok pokračuje pod reklamou

CAR - BOS 3:4 SN

Pastrňák pomohol k výhre nad Hurricanes

David Pastrňák po prvýkrát v kariére pokoril 50-gólovú métu a 50. a 51. gólom v sezóne pomohol Bostonu k natiahnutiu víťaznej série na sedem zápasov. Dosiahol pritom aj svoj 600. bod v kariére. O výhre 4:3 nad Carolinou rozhodli nájazdy, v ktorých uspeli Charlie Coyle a Jake DeBrusk, zatiaľ čo Jeremy Swayman v nich nekapituloval. V normálnom hracom čase skóroval aj Jakub Lauko, Charlie McAvoy dvakrát asistoval. Bruins hrali bez Bergerona, Marchanda a Lindholma, v zápase sa im zranil Lauko. Jack Drury, Brady Skjei a Sebastian Aho strelili góly Hurricanes, ktorí prehrali druhý zápas z posledných piatich. Frederik Andersen urobil 35 zákrokov.


Pastrňákov 50. gól v sezóne, 600. bod v kariére:

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. S. Aho (CAR), 3. C. McAvoy (BOS)

NSH - TOR 2:3

Tavares doviedol Toronto k výhre nad Nashvillom

John Tavares zaznamenal dva góly a asistenciu, aby Toronto zdolalo Nashville 3:2 a pripísalo si druhú výhru z posledných troch stretnutí. Skóroval aj Alexander Kerfoot, Auston Matthews zaznamenal dve asistencie a Joseph Woll urobil 23 zákrokov. Prekonali ho Cody Glass a dvojbodový Tyson Barrie. Kevin Lankinen urobil 31 zákrokov a Predators prehrali druhý zápas po sebe a pre zranenie prišli aj o Matta Duchenea. Hosťujúci Mitch Marner odohral svoj 500. zápas v NHL a vďaka asistencii si v ňom natiahol bodovú sériu na 10. zápasov.


Tavares strelil svoj 150. gól v drese Toronta:

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (TOR), 2. C. Glass (NSH), 3. J. Woll (TOR)

CHI - VAN 2:4

Pettersson pomohol k výhre nad Blackhawks

Elias Pettersson strelil v tretej tretine dva góly v rozmedzí 63 sekúnd, aby rozhodol o výhre Vancouveru 4:2 nad Chicagom, ktoré prehralo piaty zápas po sebe. Bodoval v 12. zápase po sebe. Do streleckej listiny sa zapísali aj Phillip Di Giuseppe dvojbodový Brock Boeser, ktorý skóroval do prázdnej brány. Andrej Kuzmenko a Ethan Bear zaznamenali po dve asistencie, Collin Delia kryl 29 striel. Canucks vyhrali tretí zápas po sebe a 10. z posledných 12. Connor Murphy a Lukas Reichel strelili góly Blackhawks, zatiaľ čo Petr Mrázek pri návrate do brány kryl 27 z 30 striel.

Hviezdy duelu: 1. E. Pettersson (VAN), 2. A. Kuzmenko (VAN), 3. P. Di Giuseppe (VAN)

LAK - STL 7:6

Kings si vytvorili rekord pri výhre nad Blues

Viktor Arvidsson zaznamenal dva góly a asistenciu, Phillip Danault nazbieral tri asistencie a Drew Doughty strelil víťazný gól, aby Los Angeles zdolalo St. Louis 7:6 a vytvorilo si nový klubový rekord s 12-zápasovou bodovou sériou (10-0-2). K tretej výhre v sérii viedli aj dva góly Adriana Kempeho, ako aj presné zásahy Alexa Iafalla a dvojbodového Trevora Moorea. Po dve asistencie si pripísali Sean Durzi a Kein Fiala. Pheonix Copley urobil 16 zákrokov. Dvakrát ho prekonal Jordan Kyrou, po góle strelili aj Brandon Saad, Kasperi Kapanen, Justil Faul a Pavel Bučnevič. Poslední dvaja menovaní pridali aj po asistencii, dve zaknihovali Sammy Blais a Robert Thomas. Joel Hofer inkasoval päť gólov zo 17 striel predtým, ako ho nahradil Jordan Binnington. Ten urobil 12 zákrokov. Blues prišli o päťzápasovú bodovú sériu (4-0-1).

Hviezdy duelu: 1. V. Arvidsson (LAK), 2. P. Danault (LAK), 3. A. Kempe (LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Kelemen (ARI) 03:50 0 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies