Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Fehérváry viedol zápas, krok s ním držal len Ovečkin

V stredu sa v NHL odohrali tri zápasy a v jednom si zahral aj Martin Fehérváry. Z výhier sa tešili len hostia.


WSH - NYI 1:2 SN

Islanders si upevnili postupovú pozíciu výhrou nad Capitals

Islanders si zvýšili svoj náskok v pozícii prvej divokej karty Východnej konferencie, keď uspeli vo Washingtone 2:1 po nájazdoch – bol to ich prvý úspech v nájazdoch v tejto sezóne (1-5). Ten víťazný premenil Kyle Palmieri. Skóre stretnutia otvoril v štvrtej minúte druhej tretiny Pierre Engvall, no o dve a pol minúty neskôr ho vyrovnal Conor Sheary. Iľja Sorokin pomohol k druhej výhre po sebe 25 zákrokmi, Darcy Kuemper ich urobil o tri viac. Capitals prehrali piaty zápas z posledných šiestich a na poslednú postupovú pozíciu strácajú sedem zápasov pred koncom päť bodov. Slovenský obranca Martin Fehérváry viedol spolu s Alexom Ovečkinom zápas s piatimi bodyčekmi. Prezentoval sa aj dvoma blokmi a strelou. Odohral zhruba 22 a štvrť minúty v prvom páre s Johnom Carlsonom. Sorokin vyhral v marci osem zápasov, čím vyrovnal klubový rekord Jevgenija Nabokova, Ricka DiPietra, Tommyho Sala a Glenna Rescha.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Kuemper (WSH), 2. I. Sorokin (NYI), 3. C. Sheary (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

TOR - FLA 2:3 PP

Montour rozhodol o ukončení série prehier Panthers

Brandon Montour strelou z prvej po prihrávke Aleksandra Barkova rozhodol v druhej minúte predĺženia o výhre Floridy 3:2 nad Torontom. Ňou si tím zo Sunrise ukončil štvorzápasovú sériu prehier a priblížil sa k druhej divokej karte, na ktorej figuruje Pittsburgh so zápasom k dobru, na rozdiel bodu. Kanadský obranca pridal v normálnom hracom čase aj asistenciu, aby so 63 bodmi vytvoril nový klubový rekord v počte bodov získaných v jednej sezóne. Predošlý stanovil Keith Yandle v ročníku 2018/19. Bilanciu 1+1 dosiahol aj Sam Reinhart, z gólu mal radosť aj Anton Lundell a 38 zákrokov predviedol Alex Lyon. Z hráčov domáceho mužstva ho prekonali Zach Aston-Reese a Auston Matthews. Prvý menovaný nevyužil neskôr trestné strieľanie. Iľja Samsonov kryl 26 striel a Maple Leafs prehrali druhý zápas z posledných troch.

Hviezdy duelu: 1. B. Montour (FLA), 2. A. Lyon (FLA), 3. I. Samsonov (TOR)

COL - MIN 2:4

Gaudreau a Gustavsson doviedli Wild k výhre nad Avalanche

Frederick Gaudreau strelil víťazný gól v oslabení a následne pridal poistku do prázdnej brány, aby Minnesota zdolala Colorado 4:2 a natiahla si bodovú sériu na šesť zápasov – päť z nich vyhrala, vrátane posledných troch. Marcus Johansson a Sam Steel tiež skórovali, Filip Gustavsson zažiaril so 42 zákrokmi. Jeho náprotivok, Alexandar Georgiev, kryl 25 z 28 striel. Bowen Byram a Lars Eller sa postarali o góly Avalanche, ktorí prišli o trojzápasovú víťaznú sériu a prehrali len po druhý raz z posledných 11 zápasov. Minnesota vedie Centrálnu divíziu už s trojbodovým náskokom pred Coloradom a Dallasom. Odohrá však oproti svojím rivalom o zápas menej.

Byram skóroval po návrate z trestnej lavice:

Hviezdy duelu: 1. F. Gaudreau (MIN), 2. J. Eriksson Ek (MIN), 3. B. Byram (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 22:12 0 0 0 0 0 1 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies