Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Nepočítajú Devils v play-off s Tatarom v hornej šestke? Je to nešťastné, tvrdí Villano

Tím New Jersey Devils sa snaží nájsť správnu kombináciu útočných formácií a po príchode Tima Meiera ich tréner Lindy Ruff mení pomerne často. Aj preto sa slovenský útočník Tomáš Tatar prepadol do tretej formácie.

„Je to nešťastné, pretože Tatar bol skutočne dobrý počas väčšiny ročníka,“ konštatuje Nick Villano z Pucks and Pitchforks.

Tatar vo štvrtkovom zápase proti Rangers nastupoval po boku Erika Haulu a Jespera Boqvista. S Haulom už odohral viac ako 200 minút, no podľa zámorského autora niečo na ich spojení nefunguje. Napriek pozičnej kontrole nevyprodukovali ani veľa gólov.

Podobne na tom podľa neho pritom sú aj Jesper Bratt a Jack Hughes, ktorí na papieri dávajú spolu zmysel, no v praxi už tak veľmi nie.

Článok pokračuje pod reklamou

Tím sa pripravuje na play-off a momentálne sa zdá, že Ruff plánuje držať Tatara mimo hornej šestky. Príležitosť po boku Bratta a Hughesa dostáva Ondřej Palát, ktorého skúsenosti z play-off by chceli Devils využiť, a preto mu dávajú viac priestoru.

„Tatar mal zlú skúsenosť naposledy, keď bol v play-off. Canadiens ho v podstate posadili na celé play-off na tribúnu predtým, ako sa stal voľným hráčom. Dostali sa k nepravdepodobnej účasti vo finále, takže je ťažké za to viniť trénerov, no je náročné držať taký talent na tribúne,“ poznamenal Villano.

„Táto situácia pravdepodobne vyvoláva podobný dojem. Tatar bol v hornej šestke vo väčšine sezóny. Zaslúžil si to. Teraz sa zdá, že v play-off bude pravdepodobne v spodnej šestke. Aspoň dostane šancu hrať, no nebude to rovnaké.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies