Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Slováci v NHL

Seattle si prvýkrát zahrá v play-off, v hre o postup je už len jeden Slovák

Jozef Struhár  
07.04.2023

Štvrtok v NHL priniesol 14 zápasov, v ktorých sme spoznali ďalší postupujúci tím i ďalšie tímy, ktoré už prišli aj o matematickú šancu. Ako to s postupovými šancami vyzerá pred dňom voľna?

Západná konferencia

V Západnej konferencii si víťazstvom 4:2 nad Arizonou zaistil svoju prvú účasť v play-off v histórii tím Seattle Kraken, ktorý pôsobí vo svojej druhej sezóne v NHL. Len on, Vegas Golden Knights a Atlanta Flames dokázali v ére po expanzii postúpiť do bojov o Stanleyho pohár v prvých dvoch sezónach svojej existencie.

Na západe je tak už v hre len jedno voľné postupové miesto. Momentálne na ňom figuruje Winnipeg s 89 bodmi a štyrmi zápasmi do konca základnej časti. Calgary Adama Ružičku je na tom bodovo rovnako, ale odohrá už len tri zápasy. Šancu má stále aj Nashville, ktorý štyri zápasy pred koncom základnej časti stráca jeden bod.

Článok pokračuje pod reklamou

Západná konferencia Z V BODY ROW
8 Winnipeg Jets 78 43 89 42
---
9 Calgary Flames 79 37 89 35
10 Nashville Predators 78 40 88 35

Východná konferencia

Vo Východnej konferencii si vo štvrtok zaistilo Toronto výhodu domáceho prostredia v sérii prvého kola play-off proti Tampe Bay. Z bojov o play-off po Washingtone Martina Fehérváryho, ktorého nádeje skončili v utorok, vypadli vo štvrtok aj Ottawa a Detroit.

Momentálne sú v hre o pozície dvoch divokých kariet štyri tímy. Aktuálne sú na postupových pozíciách Florida a Islanders s 89 bodmi a troma zápasmi do konca základnej časti. Pittsburgh stráca jeden bod s rovnakým počtom zápasom a Buffalo má napriek šesťbodovej strate stále matematickú šancu – má totiž dva zápasy k dobru.

Východná konferencia Z V BODY ROW
7 Florida Panthers 79 41 89 39
8 New York Islanders 79 40 89 39
---
9 Pittsburgh Penguins 79 39 88 38
10 Buffalo Sabres 77 38 83 36



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies