Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Ružička po frustrujúcej sezóne: Chcem hrávať. Ukázal som, že na to mám

Nikto by sa po druhej polovici tejto sezóny nečudoval, ak by slovenský útočník Adam Ružička chcel opustiť organizáciu Calgary Flames. To však nebola správa, ktorú odkázal manažmentu na výstupnom pohovore.


„Odkaz bol veľmi jasný – chcem byť budúcnosťou tohto tímu, chcem hrať v každom zápase a chcem robiť to najlepšie, aby som mohol pomôcť tomuto tímu. Bol to skvelý pohovor,“ povedal Ružička.

Ružička na jeseň ukazoval výborný prísľub, keď sa stal produktívnou súčasťou elitnej formácie. Počas mesiaca obdobia strelil šesť gólov a pridal 14 asistencií. Na konci sezóny sa však akoby ani neexistoval – v posledných 11 a v 22 z posledných 25 zápasov bol zdravým náhradníkom. Posledný bod zaznamenal ešte 23. decembra.

„Myslím si, že každý mentálne zosilnej z tejto sezóny, pretože to bolo neustále ako na hojdačke, frustrácie aj šťastné časy. Chlapci mentálne zosilneli, takže si myslím, že si z toho môžeme zobrať toto,“ skonštatoval Ružička.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bola to sezóna ako na horskej dráhe. Boli sme skvelí a potom, z ničoho nič, sme nehrali až tak dobre. Zažívali sme vrcholy a pády. Je náročné hrať takto.“

Náročné je aj sledovať spoluhráčov z tribúny. Ružička z posledných 35 zápasov tímu odohral len osem, pričom len v dvoch z nich pokoril métu 10 odohraných minút.

„Celkom frustrujúce, že? Keď som hral v prvom útoku, myslím si, že som dokázal, že na to mám. Samozrejme, tréneri či manažment rozhoduje o tom, kde hrám. Ja myslím len na hranie v danom zápase. Nestarám sa o to, koľko toho odohrám. Len chcem hrať,“ poznamenal Ružička, ktorý si plánuje zachovať lojalitu k tímu, ktorý ho draftoval.

„Bol som sem draftovaný. Je to jediný tím, v ktorom som doteraz bol. Plánom je preto zostať tu a byť tu tak dlho, ako to bude možné, a pomáhať tomuto tímu k víťazstvám. Taký bol odkaz. Kto však vie, čo sa stane? “



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies