Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Expert: Černák je skutočne zranený, nechcel len vydojiť trest

Hokejový expert Mike Johnson z kanadskej televízie TSN nepochybuje o tom, že útočník Toronta Michael Bunting bude suspendovaný za zákrok na slovenského obrancu Erika Černáka. Vysvetlil aj prečo.


Černák nedohral otvárací zápas série prvého kola play-off po tom, čo ho v záverečných minútach druhej tretiny zasiahol lakťom do hlavy Bunting. Oddelenie hráčskej bezpečnosti NHL už avizovalo, že zákrok preskúma.

Košický rodák po zákroku zamieril do šatne a už sa z nej do akcie nevrátil. Niekto by si mohol myslieť, že tým „Bolts“ chceli využiť situáciu na to, aby pomocou suspendácie odstavili súpera z ďalších zápasov v sérii. Johnson však o tom pochybuje.

„Bude suspendovaný. Nemôže to robiť. Či si myslel, že bude zapojený do súboja, a preto si chcel vytvoriť pre seba pozíciu, puk nebol vôbec blízko neho a lakťom zasiahol Černáka. Či to bola nehoda alebo nie, na tom nezáleží,“ povedal Johnson.

Článok pokračuje pod reklamou

„Černák bol zranený dostatočne na to, aby opustil duel, keď Tampe už chýbal jeden obranca (Victor Hedman), takže si nemyslím, že sa niečo snaží vydojiť. Je skutočne zranený. Otrasený, možno zranenie hlavy. Nemôžete urobiť taký úder do hlavy.“

A koľko zápasov by Bunting mohol vynechať?

„Štandardnom je, že jeden zápas play-off je ekvivalentom dvoch zápasov základnej časti, takže si myslím, že bude suspendovaný na dva zápasy play-off, hlavne, ak bude Černák zranený a nebude sa môcť vrátiť do zostavy,“ poznamenal Johnson.

Odborník tiež vytkol Buntingovi, že sa prezentoval takým nedisciplinovaným činom v čase, keď zápas ešte nebol rozhodnutý a Toronto ho mohlo zvrátiť. V druhej tretine sa dostávalo na koňa, keď znížilo z 0:3 na 2:3, hoci v čase incidentu bol stav 2:4. Nakoniec prehralo 3:7.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies