Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mohol by John Gibson zapasovať k Penguins či Senators?

Zostane brankár John Gibson v Anaheime? A ak nie, kam by mohli viesť jeho ďalšie kroky? V zámorí ho aktuálne spájajú s dvoma klubmi z Východnej konferencie.

Joe Starkey z Pittsburgh Post-Gazette si myslí, že by pittsburghský rodák mohol byť riešením na brankárske ťažkosti Penguins. Tí by sa ho mali snažiť získať, aj keby to zahŕňalo rozlúčku s Jakeom Guentzelom či Bryanom Rustom.

Pittsburgh sa podľa neho dostal na križovatku s gólmanom Tristanom Jarrym, ktorého by si mal udržať len v prípade, ak by sa Gibsona nepodarilo do organizácie pritiahnuť. V tom prípade by s ním podpísal len ročný alebo dvojročný kontrakt za zhruba 4 milióny dolárov ročne a priviedol k nemu do páru veterána so skúsenosťami z postu jednotky.

Zámorský novinár nepochybuje o tom, že by Gibson do tímu zapasoval herne i platovo. Za jeho slabšie čísla v posledných rokoch viní najmä tím Ducks, ktorý stojí pred ním.

Článok pokračuje pod reklamou

Medzitým, Bruce Garrioch z Ottawa Sun tvrdí, že bránkovisko bolo Achillovou pätou Senators v posledných štyroch rokoch a klub by to mal v lete riešiť. Medzi potenciálnych adeptov na príchod zaradil aj Gibsona.

Garrioch si myslí, že Ducks by privítali, ak by sa mohli zbaviť Gibsonovho kontraktu s cap-hitom 6,4 milióna amerických dolárov, ktorý platí ešte štyri ďalšie roky. Tiež tvrdí, že sa v zákulisí šepká o jeho záujme chytať za tím schopný zabojovať o Stanleyho pohár.

Lyle Richardson z The Hockey News si myslí, že by Gibsona mohla lákať predstava chytania za tím z rodného mesta, no pochybuje, či Penguins zaujmú Ducks svojou ponukou dostatočne na to, aby k výmene došlo. Verí, že k Senators by zapasoval skvelo, no nie je si istý, či by skúseného Američana lákala predstava chytania na kanadskom trhu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies