Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Flyers a Bruins navštívili Fenway Park

BOSTON – Tímy Philadelphia Flyers a Boston Bruins po prvýkrát navštívili Fenway Park. Stalo sa tak menej ako mesiac predtým, ako obe mužstva proti sebe narazia v treťom vydaní NHL Winter Classic.

Hráči a časť z personálu oboch tímov absolvovali v nedeľu návštevu nedokončenej hokejovej plochy, šatní a iných zariadení štadióna, ktorý je už 97 rokov domovom baseballového tímu Boston Red Sox.

Premena na hokejový štadión je zatiaľ len na začiatku. Strentutie medzi Bruins a Flyers sa na ňom odohrá 1. januára a bude to tretí zápas zo série Winter Classic. Minulý rok Wrigley Field zažilo duel medzi Chiagom a Detroitom, Ralph Wilson Stadium v roku 2008 hostil zápas medzi Buffalom a Pittsburghom.

Na svoj druhý zápas pod holým nebom sa chystá útočník Bostonu Daniel Paille, ktorý v roku 2008 odohral Winter Classic v drese Sabres. Svojou skúsenosťou tak môže pomôcť spoluhráčom lepšie sa pripraviť na toto stretnutie.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to veľká vec. Hral som predtým v Buffale a iba atmosféra, kde každý kričí, je neskutočná. Je to úžasná skúsenosť,“ povedal Paille, ktorý nezabudol ani na mínusy: „Nekúri sa tam. Na klzisku vonku len sedíš na lavičke a mrzneš, kým v hale si v teple počas celého zápasu.“

Počasie počas zápasu však nie je jediným potenciálnym problém. Sneh v predchádzajúcich dvoch zápasoch ovplyvnil aj konštrukciu ľadových plôch.

Flyers mohli absolvovať návštevu aj preto, že sú v Bostone, v ktorom v pondelok odohrajú duel proti Bruins. Keď sa obe mužstvá stretli vo Fenway Parku, vyzeralo to ako stretnutie starých priateľov a nie dvoch rivalov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies