Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Začne v budúcej sezóne v New Jersey éra Lukea Hughesa a Šimona Nemca?

Kristy Flanneryová z The Hockey News sa venovala obrane tímu New Jersey Devils a jej vyhliadkam pred budúcou sezónou. Tie by sa pritom mohli týkaj aj slovenského mladíka Šimona Nemca.

Devils majú pod zmluvou pre budúci ročník Dougieho Hamiltona, Jonasa Siegenthalera, Johna Marina, Brendana Smitha a Lukea Hughesa. Damon Severson a Ryan Graves sa môžu stať neobmedzenými voľnými hráčmi.

Hughes hral v play-off vedľa Marina, no zdá sa, že by v novej sezóne mohol pôsobiť na pozícii Gravesa. Ak by klub opustil aj Severson, šancu by na jeho pozícii mohol dostať Nemec, ktorý je podobne ako on pravorukým obrancom.

„Nemec skompletizoval prvú sezónu v AHL a bez pochýb bude bojovať o miesto, keď sa otvorí tréningový kemp,“ poznamenala Flanneryová a priniesla aj slová Bena Birnella zo Sentinel Media, podľa ktorého má rodák z Liptovského Mikuláša dobrú šancu dostať v budúcej sezóne šancu v NHL.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to rozumný hráč a myslím si, že v Utice sa cítil komfortnejšie, ako sezóna napredovala. Chápal toho viac, ako sezóne napredovala, napríklad dôležitosť posúdenia rizika voči odmene, hlavne v obrannom pásme. Devils pôsobia, že mu chcú dať čas.“

Obmedzeným voľným hráčom je Kevin Bahl, ktorý v tejto sezóne rotoval ako šiesty a siedmy obranca. Otázkou podľa Flanneryovej je, či Devils bude pripravení spoliehať sa v obrane na neho a dvoch nováčikov.

Ak by sa rozhodli, že sa rozlúčia s Gravesom aj Seversonom, Hughes by mohol hrať s Marinom a v treťom páre by sa vedľa Smitha striedali v rotácii Bahl a Nemec.

„Mohla by v budúcej sezóne začať éra Hughesa a Nemca v New Jersey? Hoci sa predpovedá, že sa stanú elitnými obrancami, nováčikovia budú robiť nováčikovské chyby, ako si budú zvykať podobne, ako väčšina hráčov na začiatku kariéry. To musia Fitzgerald a jeho tím zvážiť počas nasledujúcich pár mesiacov, pretože ich mladé jadro je pripravené bojovať a vrátiť sa do play-off,“ skonštatovala zámorská novinárka.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies