Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Vegas vie, že jedna výhra titul nezaistí. Florida zostáva sebavedomá

Vegas vyhralo v roku 2018 prvý zápas finále Stanleyho pohára a začalo veriť, že je na ceste za rozprávkovým titulom v prvej sezóne v NHL. Tento rok je aj vďaka tomu, ako ten príbeh nakoniec dopadol, poučené.

Golden Knights pred piatimi rokmi prehrali od zápasu číslo dva štyri stretnutia po sebe a sledovali, ako na ich ľade oslavoval tím Washington Capitals svoj prvý Stanleyho pohár v klubovej histórii. Tento rok nechcú podobný scenár dopustiť v sérii proti Floride, do ktorej vstúpili triumfom 5:2.

„Myslím si, že sme teraz trochu pokornejší. Vieme, že neznamená nič vyhrať jeden zápas v jednej sérii. My sa teraz koncentrujeme len na ďalší zápas a takto budeme pristupovať ku každému zápasu,“ povedal útočník Jonathan Marchessault.

„Rytieri“ budú mať v pondelok šancu poslať silný odkaz, ak by sa ujali vedenia v sérii 2:0 na zápasy. Na druhú stranu, Panthers budú môcť ukázať, že ich prekvapivá púť končiť len účasťou vo finále nebude. A v tíme stále veria, že štyri zápasy v sérii vyhrať môžu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Prehrali sme aj prvý zápas v sérii proti Bostonu, pokračovali sme a trochu sme sa zlepšili. Prehrali sme ďalšie dva zápasy a opäť sme sa trochu zlepšili,“ poznamenal tréner Paul Maurice. „Prečo by sme mali mať zlú náladu z toho, že sme prehrali jeden zápas? Ani trochu to nášmu tímu nepomôže.“

Oba tímy pred druhým zápasom zdôrazňujú zachovanie disciplíny. Florida v prvých 50 minútach sobotného duelu mala až štyroch vylúčených hráčov, čo jej nepomohlo.

„Dôležitá vec, ktorá treba zdôrazniť, je aj to, aby sme zostávali mimo trestnej lavice. V súlade s tým však musíme hrať tak, aby sme hrali agresívny, dôrazný hokej. A o to sa aj pokúsime,“ skonštatoval útočník Sam Reinhart.

Golden Knights už čelili agresívnej hre súperov. Niekedy na to reagovali spôsobmi, ktoré im uškodili. Inokedy sa rozhodli neopätovať. Platilo to aj o prvom finálovom stretnutí.

„Myslím si, že je to viac o tom, aby sme si udržali našu disciplínu. Nemyslím si, že nás niečo zastraší. Samozrejme, náš tím má emócie a oni sa s nimi budú zahrávať. Počas väčšiny play-off sme urobili dobrú prácu v tom, aby sme neprekročili hranicu, keď sa to súperi snažili využiť,“ povedal tréner Bruce Cassidy.

Po pondelkovom zápase sa série presťahuje na Floridu, kde sa zápas číslo tri odohrá vo štvrtok. Za akého stavu sa tam pôjde?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies