Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Veľká výmena troch tímov: Prestupujú známy obranca, brankár a ďalší štyria hráči!

V NHL sme v utorok videli veľkú výmenu, do ktorej sa zapojili tri tímy. Philadelphia vymenila obrancu Ivana Provorova do Columbusu, pričom vo výmene asistovalo aj Los Angeles.

Kings poslali brankára Cala Petersena, obrancu Seana Walkera a nádejného obrancu Helgeho Gransa do Philadelphie a udržali si za to 30 % Provorovho 6,75 milióna amerických dolárov vysokého platu. Získali tiež obrancu Kevina Connautona a útočníka Haydena Hodgsona.

Flyers získali aj voľbu v prvom kole tohtoročného draftu a podmienečnú voľbu v druhom kole budúcoročného draftu od Columbusu, ako aj voľbu v druhom kole budúcoročného draftu od Los Angeles.

Generálny manažér Philadelphie Danny Briere sa rozhodol vymeniť Provorova, pretože je tím v prestavbe a ponúknuté draftové voľby ho nadchli. „Nebolo to ľahké rozhodnutie. Ivan bol v posledných rokoch skutočne dobrým bojovníkom za Flyers. Veľa bodyčekov, veľa potu,“ dodal.

Článok pokračuje pod reklamou

Otázna je teraz aj budúcnosť brankára Cartera Harta.

„Som na rovnakom mieste, ako som bol, počúvam. Sme otvorení obchodu,“ poznamenal Briere.

Z pohľadu Los Angeles išlo o zbavovanie sa záťaže v platovom strope – Petersen bude mať ešte v dvoch rokoch cap-hit 5 miliónov amerických dolárov, Walkerov odchod uvoľní ďalších 2,65 milióna amerických dolárov.

Provorov je pod zmluvou do konca sezóny 2024/25. Od svojej nováčikovskej sezóny hrával v priemere nad 21 minút na zápas a v poslednom ročníku zaznamenal šesť gólov a 21 asistencií v 82 stretnutiach. V kariére odohral 532 zápasov so ziskom 217 bodov (65+152).

Keďže bol dvadsaťšesťročný Rus sedmičkou draftu 2015, Blue Jackets majú teraz v tíme sedem obrancov vo veku 26 alebo menej rokov, ktorí boli draftovaní v prvom kole.

Walker odohral v poslednej sezóne za Kings 70 zápasov so ziskom 13 bodov (3+10), Petersen pred poslaním do AHL dosiahol bilanciu 5-3-2 s 86,8% úspešnosťou zákrokov.

Connauton v tejto sezóne v NHL nehrával, no v minulosti si v nej pripísal 80 bodov (28+52) v 360 dueloch. Grans v 21 rokoch stále na debut medzi elitou čaká. Hodgson zaznamenal gól a dve asistencie v siedmich dueloch tejto sezóny.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies