Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Hornov mock draft: Kde zakotvia top slovenské nádeje?

Logan Horn z The Hockey Writers vydal svoj konečný mock draft pred tohtoročným vstupným draftom v NHL. Ako by dopadli podľa jeho prognózny prvých dvoch kôl slovenské nádeje?

Útočník Dalibor Dvorský by bol draftovaný už zo šiesteho miesta tímom Arizona Coyotes. Pred ním by zaznali mená Connora Bedarda (Chicago), Adama Fantilliho (Anaheim), Lea Carlssona (Columbus), Willa Smitha (San Jose) a David Reinbachera (Montreal).

„Jeho strela a gólové inštinkty skutočne vyčnievajú, keď ho sledujete, no má aj skvelé zručnosti pri práci s pukom a veľmi rýchly motor. Arizona si vlani pridala do top šestky útoku kvalitného centra v Loganovi Cooleym a pridaním Dvorského by získala ďalšiu nádej, ktorá sa pravdepodobne stane centrom hornej časti zostavy (hoci by Dvorský uspel aj ako krídelník, ak by bolo potrebné),“ poznamenal Horn.

Ďalšie slovenské meno by zaznalo na 19. pozícii, z ktorej by si tím Chicago Blackhawks vybral útočníka Samuela Honzeka.

„Blackhawks sú v prvom roku prestavby a myslím si, že by boli veľmi spokojní, ak by prvé kolo opúšťali s dvoma nádejami v Bedardovi a Honzekovi, ktorí by obaja figurovali v hornej šestke útoku dlhé roky, či už ako centri alebo krídla. Honzek je veľký útočník, ktorý dobre korčuľuje, veľmi sa snaží a má skvelú strelu. Hrá slušne aj dozadu a vo WHL v tomto ročníku hrával aj oslabenia,“ skonštatoval Horn.

V prvom kole by sme už ďalšieho Slováka nevideli. Zo 45. miesta by si tím Buffalo Sabres vybral obrancu Maxima Štrbáka, o pozíciu neskôr by tím Nashville Predators draftoval útočníka Juraja Pekarčíka. Brankára Adama Gajana by si z 50. miesta vybral tím Seattle Kraken ako posledného slovenského zástupcu v prvých dvoch kolách.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies