Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Juniori

CHL: Jurčo sedembodový, Viedenský strelil štyri góly

V poslednom týždni sa zo Slovákov v CHL podarilo zviditeľniť predovšetkým Tomášovi Jurčovi, ktorý zaznamenal sedem bodov, a Marekovi Viedenskému, ktorému sa podarilo streliť štyri góly. Hviezdami minulého týždňa sa v CHL stali Tyler Seguin a brankár Ian Curtis.

OHLOHL (Ontario Hockey League)
V OHL sa na čele divízii lídri menia len vzácne. Výnimkou nebolo ani posledné obdobie, v ktorom si svoje pozície udržali Ottawa vo Východnej, London v Severozápadnej, Windsor v Západnej a Barrie v Centrálnej divízii.

V OHL bodoval počas uplynulého týždňa len Richard Pánik, ktorý odohral tri zápasy a zaznamenal tri body. Všetky vo štvrtkovom zápase proti Peterborough, v ktorom strelil gól, pridal dve asistencie a stal sa prvou hviezdou duelu. Miroslav Preissinger tentokrát nebodoval ani v jednom z dvoch odohraných zápasov.

S 82 bodmi je na čele kanadského bodovania Tyler Seguin z Plymouthu. Taylor Hall z Windosru naňho stráca dva body. Najlepším strelcom je stále Jeff Skinner z Kitcheneru, ktorý strelil už 37 gólov. Pánik sa v bodovaní posunul na 147. pozíciu.

Článok pokračuje pod reklamou

Slováci v OHL Tím Z G A B TM
Richard Pánik (C) Belleville 42 12 12 24 29
Miroslav Preisinger (C) Sarnia 48 10 10 20 49

Slováci v OHL Tím Z V P PP GAA %
Jaroslav Janus (B) Erie 13 7 4 2 2,81 91,8



QMJHLQMJHL (Quebec Major Junior Hockey League)
Saint John z Atlantickej divízie je s 83 bodmi najlepším tímom QMJHL. Vo Východnej kraľuje Quebec, lídrom Západnej divízie je Rouyn-Noranda a Centrálnej divízii je na prvom mieste Victoriaville s rovnakým počtom bodov ako druhý Drummondville. Moncton z Atlantickej divízie vyhral už 12 stretnutí v rade.

Tomáš Jurčo odohral v uplynulom týždni štyri zápasy, v ktorých strelil tri góly, pridal štyri asistencie a vďaka siedmim bodom predbehol v bodovaní Slovákov obrancu Adama Jánošíka, ktorý v posledných štyroch zápasoch strelil jeden gól a na jeden prihral. Jurčovi sa vydaril najmä zápas proti Jánošíkovmu Gatineau, v ktorom strelil dva góly a na dva prihrával. Marek Hrivík zaznamenal v štyroch dieloch jednu asistenciu.

Novým lídrom kanadského bodovania sa stal so 70 bodmi Nicolas Deschamps z Monctonu. Najlepším strelcom sa stal Mike Hoffman, ktorý v drese Sain John strelil 32 gólov. Hrivík je v bodovaní nováčikov na treťom miesto, v lige mu patrí 46. miesto v kanadskom bodovaní.

Slováci v QMJHL Tím Z G A B TM
Marek Hrivík (ĽK) Moncton 50 21 23 44 12
Tomáš Jurčo (PK) Saint John 46 17 15 31 22
Adam Jánošík (O) Gatineau 46 8 21 29 30
Radovan Puliš (C) Acadie-Barthurst 2 0 1 1 2



WHLWHL (Western Hockey League)
Tím Tri-City Americans, ktorý dominuje Americkej divízii, sa udržiava aj na čele celej ligy. Saskatoon už nie je lídrom Západnej divízie, ktorým sa stal tím Brandon Wheat Kings. Vancouver vedie Divíziu Britskej Kolumbie a v Centrálnej divízii sa do popredia vrátil tím Medicine Hat Tigers.

Vo WHL sa najviac darilo Marekovi Viedenskému, ktorému sa v troch zápasoch podarilo vsietiť štyri góly. Z gólu sa tešili aj spoluhráči Dalibor Bortňák a Matej Bene. Do akcie sa po zranení vrátil Milan Kytnár, ktorý vo svojom prvom zápase po dlhšej dobe nebodoval.

Craig Cinningham z Vancouveru sa so 75 bodmi drží na prvom mieste kanadského bodovania. Najlepším strelcom sa stal Cody Eakin z tímu Swift Current Broncos, ktorý ma na svojom konte 36 gólov. Kudrna sa v kanadskom bodovaní posunul na 70. miesto.

Slováci vo WHL Tím Z G A B TM
Andrej Kudrna (ĽK) Red Deer 47 23 19 42 14
Marek Viedenský (C) Saskatoon 39 9 23 32 43
Dalibor Bortňák (C) Kamploops 26 7 14 21 26
Milan Kytnár (C) Vancouver 25 4 11 15 16
Tomáš Hričina (ĽK) Regina 43 7 8 15 27
Matej Bene (ĽK) Kamploops 45 3 8 11 32



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies