Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Yzerman generálnym manažérom Lightning

TAMPA, Fl. - Bývalý skvelý útočník a dlhoročný kapitán tímu Detroit Red Wings, Steve Yzerman, sa dnes stal novým generálnym manažérom tímu Tampa Bay Lightning.

Lightning nepostúpili do vyraďovacích bojov v posledných troch sezónach v rade. Agentúru AP o najatí Yzermana na uvoľnený post generálneho manažéra tímu informoval anonymný zdroj blízky rokovaniam.

Tampa Bay by mala nového generálneho manažéra oficiálne predstaviť dnes večer na tlačovej konferencii.

Yzerman pracoval od ukončenia aktívnej hokejovej kariéry ako viceprezident Red Wings. Člen Siene slávy venoval celú svoju kariéru i srdce organizácii Detroitu, no netajil sa túžbou stať sa jedného dňa generálnym manažérom tímu NHL, čo by sa mu v „Hockeytowne“ tak ľahko nepodarilo.

45-ročný rodák z Cranbrook, Britská Kolumbia, získal počas svojej hráčskej kariéry tri Stanley Cupy a stal sa jednou z ikôn Red Wings. Jeho skúsenosti mimo ľadu zahŕňajú aj prácu s reprezentáciou Kanady, ktorú, ako generálny manažér, doviedol v roku 2007 k zlatu na majstrovstvách sveta, v roku 2008 k striebru na svetovom šampionáte a v roku 2010 k zlatu na olympiáde.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies