Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Višňovský dvojbodový, Brodeur asistoval

Kanadsko-americká NHL mala v piatok na programe pol tucet zápasov, v ktorých sa zo Slovákov predstavil len Ľubomír Višňovský, ktorý získal dva body. Brankár Martin Brodeur nazbieral jednu asistenciu.

Corey Perry rozhodol v nájazdoch o výhre Anaheimu, ktorý porazil Calgary 3:2. Úvodný gól stretnutia strelil slovenský obranca Ľubomír Višňovský, ktorý skóroval v 13. minúte prvej tretiny. Druhý gól Ducks strelil Sexton a Višňovský zaznamenal sekundárnu asistenciu. Po dvoch tretinách vyhrával kalifornský klub 2:0, ale v tretej časti prekonali Jonasa Hillera (37/39) Olli Jokinen (presilovka) a David Moss. Višňovský odohral 26 minút a 18 sekúnd a bol najvyťažovanejším hráčom Anaheimu. Okrem dvoch bodov zaknihoval aj jeden plusový bod, dve trestné minúty a tri strely, ktorými ohrozil Henrika Karlssona (23/25). Topoľčiansky rodák skóroval prvý raz od 9. novembra. Anaheim figuruje v tabuľke Západnej konferencie na jedenástom mieste, Calgary je posledné.

Pavel Daciuk strelil svoj desiaty gól v aktuálnom ročníku, ktorým rozhodol o výhre Detroitu nad Montrealom v pomere 4:2. Red Wings prehrávali od 12. minúty po góle Moena 0:1, ale dve sekundy pred prvou prestávkou vyrovnal Lidström. V druhej tretine skórovali Kronwall a spomínaný Daciuk. Pouliot znížil v 48. minúte na 2:3 a bol to posledný gól, ktorý Canadiens v zápase dali. Skóre duelu uzavrel Eaves, ktorý skóroval do prázdnej brány. K výhre prispel aj brankár Jimmy Howard, ktorý zlikvidoval 36 striel (18 v tretej tretine), Carey Price z Montrealu chytil 28 striel. Red Wings ukončili trojzápasovú šnúru bez víťazstva, Canadiens nebodovali prvýkrát od 26. novembra.

Jarkko Ruutu skóroval druhý raz v ročníku a rozhodol o víťazstve Ottawy nad New Jersey, ktoré kanadský klub zdolal tesne 3:2. Ruutu sa presadil v 32. minúte, pred ním prekonali Martina Brodeura, ktorý sa po zranení vrátil do akcie, Karlsson a Michálek. Pascal Leclaire inkasoval dva góly a oba dosiahli Devils v presilovkách. V 25. minúte sa do streleckej listiny zapísal Eliáš, v 35. minúte aj Zubrus. Pri prvom góle zaznamenal sekundárnu prihrávku brankár Martin Brodeur, ktorý získal 36. kanadský bod v kariére. Legendárny brankár chytil 26 striel, Leclaire 29. Devils prehrali štvrtý duel v rade, Senators ukončili sériu štyroch porážok v rade na domácom ľade.

Článok pokračuje pod reklamou

Milan Hejduk strelil víťazný gól, Tomáš Fleischmann a Matt Duchene získali dva body a tím Colorado Avalanche vyhral nad Atlantou 4:2. Okrem Hejduka skórovali spomínaný Fleischmann, ktorý strelil prvý gól v drese denverského klubu, Mauldin (oslabenie) a Stastny, ktorý sa presadil do prázdnej brány. Craig Anderson pomohol k výhre 24 úspešnými zákrokmi a inkasoval len z hokejok Bergforsa a Littlea. Ondřej Pavelec chytil 25 striel. Atlanta ukončila sériu šiestich domácich výhier za sebou, Colorado vyhralo v decembri prvý duel.

Brad Richards skóroval ako jediný v nájazdoch a rozhodol o výhre Dallasu nad Carolinou v pomere 2:1. V základnej hracej dobe prekonal brankára Hurricanes, Cama Warda (28/29), James Neal, ktorý otvoril skóre zápasu. V polovici druhej tretiny vyrovnal na 1:1 český útočník Jiří Tlustý. Andrew Raycroft z Dallasu zaznamenal 22 úspešných zákrokov. Stars vyhrali štvrté domáce stretnutie v rade, Hurricanes prehrali ôsmy z posledných desiatich duelov, ktoré odohrali vonku. Dallas neprehral s Carolinou v domácom prostredí už štrnásť rokov.

Jordan Eberle bol autorom víťazného nájazdu a Edmonton zvíťazil nad Tampou Bay 4:3. V normálnej hracej dobe skórovali za Oilers Pääjärvi, Hall (presilovka) a Gilbert (presilovka). Na Gilbertov gól nahral Linus Omark, ktorý získal prvý bod v prvom zápase v NHL. Jones, Malone a Stamkos, ktorý ukončil šesťzápasové gólové suchoty, sa presadili za Tampu Bay. Chabibulin z Edmontonu zlikvidoval 38 striel, Ellis z Tampy Bay mal na svojom konte 20 úspešných zákrokov. Oilers vyhrali štvrtý z posledných piatich duelov, Lightning prehrali druhý raz v rade a práve floridský klub inkasoval v sezóne ako prvý 100 gólov.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Ľubomír Višňovský (ANA) 26:19 1 1 2 +1 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies