Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Trojbodový Hossa hviezdou večera

V nedeľu sa v Národnej hokejovej lige zapísali do bodovania aj traja Slováci zo štyroch, ktorí sa predstavili v piatich zápasoch. Marián Hossa nazbieral tri body a po asistencii zaznamenali i Kopecký a Višňovský.

Chicago na domácom ľade privítalo tím New York Islanders, ktorý vyhral štyri z posledných piatich zápasov. V United Center sa však nepresadil strelecky a domácemu tímu podľahol pomerom 0:5. Svoje prvé čisté konto v ročníku vychytal Corey Crawford, ktorý zastavil 29 striel súpera, medzi ktorými boli aj tri pokusy Milana Jurčina. Ten v zápase odohral viac ako 22 minút a zaznamenal aj mínusový bod a dve trestné minúty. Dvaja Slováci v drese Blackhawks dokázali prispieť k výhre aj bodmi a to predovšetkým Marián Hossa, ktorý po prihrávke Tomáša Kopeckého strelil svoj 10. gól v sezóne a pridal aj dve asistencie. Strelecky sa presadili aj Patrick Sharp, Patrick Kane, Dave Bolland a Niklas Hjalmarsson. Nathan Lawson zvyšných 40 striel kryl. Hossa odohral v akcii 18 a pol minúty, zaznamenal aj tri plusové body, štyri strely a po zápase bol vyhlásený za druhú hviezdu. Kopecký pridal k asistencii aj dva plusové body a tri strelecké pokusy. Na ľade strávil 18 minút a 45 sekúnd.

Jediný gól a výkon brankára rozhodli o víťazovi kalifornského derby medzi Anaheimom a San Jose. Jonas Hiller zaknihoval svoje druhé čisté konto v rade s 37 zákrokmi, Bobby Ryan strelil gól v druhej tretine a Ducks zvíťazili nad Sharks 1:0, aby svojmu súperovi dopriali štvrtú prehru v rade. Na počiatku gólovej akcie stál obranca Ľubomír Višňovský, ktorý zaznamenal sekundárnu asistenciu. V zápase odohral takmer 23 minút a na svoje konto si pripísal aj plusový bod, jeden strelecký pokus a dve trestné minúty za držanie. Antti Niemi zaknihoval 27 zákrokov. Z jeho spoluhráčov sa blízko ku gólu dostal hlavne nováčik Logan Couture, ktorý raz trafil tyčku a dvakrát ho vychytal švajčiarsky brankár domáceho tímu.

Eric Cole strelil gól v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o víťazstve Caroliny Hurricanes 4:3 nad Atlantou Thrashers. Justin Peters prispel k dvom bodom 25 zákrokmi a v normálnej hracej dobe sa presadili Tuomo Ruutu, Zac Dalpe a Jeff Skinner. Z hostí sa dvakrát presadil Bryan Little a raz Niclas Bergfors. Ondřej Pavelec zaznamenal 30 zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou

Jason Arnott strelil so šťastím víťazný gól v päťgólovej tretej tretine a Martin Brodeur zastavil 33 striel, aby doviedli trápiace sa New Jersey k víťazstvu 6:3 nad Tampou Bay. David Clarkson strelil dva góly a do listiny strelcov sa zapísali aj Dainius Zubrus, Patrik Eliáš a Nick Palmieri. Brodeura prekonali Teddy Purcell, Ryan Malone a Dominic Moore.

Jamie Benn sa tešil z dvoch gólov, náhradný brankár Andrew Raycroft vychytal svoj druhý shutout v sezóne, keď zaznamenal 26 zákrokov, a Dallas vyrovnal tímový rekord so siedmimi víťazstvami na ľade súpera v rade. V nedeľu zdolal Minnesotu 4:0, keď sa presadili aj Trevor Daley a James Neal. V zostave Stars sa predstavil už aj Jamie Langenbrunner, ktorý sa zápasom proti Minnesote lúčil s New Jersey a rovnaký súper ho privítal v drese „hviezd“.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Milan Jurčina (NYI) 22:07 0 0 0 -1 3 2
Marián Hossa (CHI) 18:27 1 2 3 +3 4 0
Tomáš Kopecký (CHI) 18:45 0 1 1 +2 3 0
Ľubomír Višňovský (ANA) 22:55 0 1 1 +1 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies