Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Hossa a Kopecký pomohli k výhre Blackhawks

Marián Hossa strelil gól a pridal asistenciu, Tomáš Kopecký asistoval a Chicago zdolalo St. Louis 5:3. V pondelok sa odohrali aj ďalšie dva zápasy, v ktorých zvíťazili Islanders a Capitals.

Slovenský útočník Marián Hossa strelil svoj prvý gól od 1. februára, keď strelou do prázdnej brány uzavrel stav zápasu, v ktorom Chicago zdolalo St. Louis pomerom 5:3, hoci po prvej dvadsaťminútovke prehrávalo o dva góly. Viktor Stalberg po prihrávke Tomáša Kopeckého a Dave Bolland po asistencii Hossu vyrovnali stav zápasu v úvode druhej tretiny, aby Patrick Kane a Jonathan Toews poslali hostí do vedenia. Corey Crawford prispel k výhre 31 zákrokmi a inkasoval len z hokejok Andyho McDonalda a Brada Boyesa. V domácej bráne nastúpil nováčik Ben Bishop, ktorý zaznamenal 14 zákrokov a po štvrtom inkasovanom góle prenechal miesto v bráne Conklinovi. Hossa v stretnutí odohral 16 minút a 38 sekúnd. Okrem dvoch kanadských bodov zaznamenal aj dva plusové body a tri strely na bránu. Kopecký odohral osem a pol minúty.

Matt Moulson strelil tri góly, aby zaknihoval svoj druhý viacgólový zápas v rade a pomohol New Yorku Islanders k pohodlnému víťazstvu 5:1 nad Floridou Panthers. Brankár Al Montoya zastavil 20 striel a do listiny strelcov sa zapísali aj Radek Martínek a Josh Bailey. Jediný gól hostí vsietil Mike Santorelli v 51. minúte. Moulson skompletizoval hetrik svojím 26. gólom v sezóne, ktorý strelil do prázdnej brány. V drese domácich „ostrovanov“ nechýbal ani obranca Milan Jurčina, ktorý odohral viac ako 19 minút a zaznamenal tri zblokované strely a tri bodyčeky. Tomáš Vokoun inkasoval štyri góly z 36 striel.

Alexandr Ovečkin strelil jediný gól a Michal Neuvirth vychytal po druhýkrát proti Pittsburgh čisté konto. Neuvirth urobil 39 zákrokov, vrátane 18 v prvej tretine, aby zaknihoval svoj tretí shutout v ročníku. Ovečkin zaistil Capitals tretie víťazstvo v štyroch zápasoch, keď strelil svoj prvý gól proti Penguins v tejto sezóne. Washington mal v celej sérii bilanciu 3-0-1 a od marca 2008 má proti svojmu rivalovi bilanciu 10-0-2. Marc-Andre Fleury zaznamenal 23 zákrokov.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Milan Jurčina (NYI) 19:09 0 0 0 0 0 0
Marián Hossa (CHI) 16:38 1 1 2 +2 3 0
Tomáš Kopecký (CHI) 08:26 0 1 1 0 0 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies