Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Svatoš debutoval v drese Senators, Doan odohral 1100. zápas

V deviatich piatkových zápasoch NHL hrali len dvaja slovenskí hokejisti, ktorí sa do kanadského bodovania nezapísali. Marek Svatoš odohral premiérový duel v drese Ottawy Senators. Útočník Coyotes Shane Doan odohral svoj jubilejný 1100. zápas v kanadsko-americkej NHL.

Nemecký útočník Jochen Hecht strelil v polovici 48. minúty svoj desiaty presný zásah v tomto ročníku, ktorým rozhodol o výhre Buffala nad divíznym rivalom z Ottawy v pomere 4:2. Mike Grier, Cody McCormick (prvá hviezda duelu) a Thomas Vanek (do prázdnej brány) sa postarali o ďalšie góly Sabres, ktorí porazili kanadský klub tretí raz v rade. Brankár Ryan Miller zlikvidoval 29 striel a pri góle Vaneka zaznamenal sekundárnu asistenciu. Trikrát ho ohrozil útočník Marek Svatoš, ktorý vo svojom premiérovom dueli v drese Ottawy odohral štrnásť a pol minúty a do štatistík si zapísal aj dve zblokované strely. Z jeho spoluhráčov sa gólovo presadili Jason Spezza a Milan Michálek. Craig Anderson kryl 35 striel. Obranca Buffala Andrej Sekera nehral.

Z víťazstva sa netešil ani obranca Ľubomír Višňovský, ktorý nastupuje za Anaheim. Kalifornský tím nestačil na Minnesotu a prehral 2:3 po predĺžení. Rozhodujúci gól strelil sedem sekúnd pred koncom nadstaveného času Pierre-Marc Bouchard. Antti Miettinen trikrát asistoval, brankár Jose Theodore urobil 41 zákrokov a do streleckej listiny sa za Wild zapísali aj John Madden a Clayton Stoner. Višňovský hral viac ako 28 minút a stal sa najvyťažovanejším hráčom stretnutia. Topoľčiansky rodák nazbieral len dva mínusové body a jednu strelu. O góly Ducks sa postarali Bobby Ryan a Francois Beauchemin. Jason Blake získal dve asistencie a gólman Dan Ellis, ktorý odchytal za Anaheim premiérový zápas, zaknihoval 28 zákrokov.

Dvadsaťjedenročný krídelník Matt Calvert strelil prvý raz v kariére tri góly, ku ktorým pridal aj jednu prihrávku, a Columbusu pomohol k výhre nad Phoenixom v pomere 5:3. Umberger, ktorý nazbieral aj dve prihrávky, a Voráček tiež skórovali za Blue Jackets, ktorí vyhrali tretí zápas v rade. Mason chytil 25 striel a puk zo svojej brány vyťahoval po góloch Schlemka, Vrbatu a Korpikoskiho. Bryzgalov urobil 29 zákrokov. Jeho spoluhráč Shane Doan odohral jubilejný 1100. duel v Národnej hokejovej lige.

Článok pokračuje pod reklamou

Útočník Erik Christensen strelil dva góly a na dva prihral, brankár Henrik Lundqvist chytil 35 striel, aby Rangers v piatok zvíťazili nad Washingtonom Capitals hladko 6:0. Eminger strelil v šiestej minúte víťazný gól, Stepan, Prospal a Boyle tiež prekonali Neuvirtha, ktorý chytil 22 striel. Lundqvist si na svoje konto pripísal siedmy tohtosezónny shutout. Marián Gáborík do hry nezasiahol, ale zúčastnil sa predzápasového rozkorčuľovania.

Joe Corvo strelil v sedemnástej minúte víťazný gól a Carolina porazila Pittsburgh 4:1. Harrison, Cole a Jokinen sa tiež zapísali do listiny strelcov a Joslin nazbieral dve asistencie. Brankár Cam Ward pomohol k zisku dvoch bodov 33 úspešnými zákrokmi. Prekonať ho dokázal len Dupuis. Fleury a Johnson dokopy zlikvidovali 17 streleckých pokusov.

Simon Gagne strelil v 24. minúte svoj desiaty presný zásah v tomto ročníku, ktorým rozhodol o výhre Tampy Bay nad New Jersey v pomere 2:1. V drese floridského tímu skóroval aj St. Louis. Roloson chytil 19 streleckých pokusov a jediný presný zásah Devils, ktorý ukončili sériu ôsmich víťazstiev v rade, dosiahol Fayne. Brankár Hedberg chytil 29 striel.

Florida vyhrala v Atlante nad miestnymi Thrashers 2:1 po samostatných nájazdoch, v ktorých o výhre rozhodol Bernier, ktorý skóroval v šiestej sérii. V normálnej hracej dobe sa za floridský klub presadil Reasoner. Vokoun pomohol k víťazstvu 45 zákrokmi a prekonať ho dokázal len Wheeler. Pavelec (6/7) odchytal len prvú tretinu a zápas dochytal Mason (25/25).

V samostatných nájazdoch sa rozhodlo aj o víťazovi stretnutia medzi Calgary a San Jose. Napokon putovali dva body na konto Sharks (šiesta výhra v rade) po výsledku 4:3. Autorom víťazného nájazdu bol Clowe, ktorý skóroval aj v základnej hracej dobe. Setoguchi a Welwood sa tiež presadili za San Jose a brankár Niemi urobil 21 zásahov. Prekonať ho dokázali Babchuk, Moss a Hagman. Kiprusoff zlikvidoval 30 striel.

Brankár St. Louis Ben Bishop zneškodnil všetkých 39 striel Oilers a udržal svoje prvé čisté konto v kariére. Blues napokon vyhrali 5:0. Víťazný gól strelil Stewart, ktorý celkovo strelil dva góly. Berglund, Polák a D'Agostini sa postarali o ďalšie góly St. Louis. Devan Dubnyk z Edmontonu kryl sedemnásť striel .

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marek Svatoš (OTT) 14:32 0 0 0 0 3 0
Ľubomír Višňovský (ANA) 28:07 0 0 0 -2 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies