Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Hossa strelil gól a asistoval, bodoval aj Višňovský

V NHL sa v stredu odohralo päť stretnutí, v ktorých sa predstavili traja slovenskí hráči. Do bodovania sa zapísali Ľubomír Višňovský a Marián Hossa, ktorý sa tešil aj z gólu.

Jonathan Toews strelil dva góly a Chicago zdolalo v stredu Calgary pomerom 6:4, aby rozšírilo svoju víťaznú sériu na šesť zápasov. Michael Frolík strelil gól a pridal dve asistencie a strelecky sa presadili aj Brian Campbell, Dave Bolland a Marián Hossa, ktorý svoj 17. gól v ročníku vsietil do prázdnej brány. V akcii strávil necelých 20 minút a zaznamenal aj asistenciu. So štyrmi strelami bol spolu s Tomášom Kopeckým najaktívnejším strelcom tímu. Kopecký tentokrát nebodoval, zaznamenal len jeden plusový bod. Na ľade strávil 11 minút a 39 sekúnd. Góly Calgary strelili Alex Tanguay, Jarome Iginla a Rene Borque, ktorý sa presadil dvakrát. Flames prehrali v normálnej hracej dobe iba po druhý raz v posledných ôsmich zápasoch.

Anaheim v stredu na domácom ľade privítal Detroit a pomere vyrovnané stretnutie sa muselo rozhodnúť v predĺžení. V ňom premenil nariadené trestné strieľanie pri úniku faulovaný Bobby Ryan, pre ktorého to bol 30. presný zásah v ročníku. Ducks vyhrali 2:1, keď sa v normálnej hracej dobe presadil Jason Blake. Sekundárnu asistenciu zaznamenal Ľubomír Višňovský. Dan Ellis ukončil zápas s 28 zákrokmi a prekonať ho dokázal len Pavel Dacjuk. Jimmy Howard, ktorého tím ukončil svoju päťzápasovú víťaznú sériu, zastavil 26 striel. Medzi nimi boli aj dve z hokejky Višňovského, ktorý odohral 21 minút a zaznamenal aj plusový bod, jednu zblokovanú strelu a jeden bodyček.

Mikhail Grabovski strelil gól po 42 sekundách predĺženia, aby rozhodol o víťazstve Toronta 3:2 nad Pittsburghom po tom, čo v tretej tretine vyrovnal na 2:2 Phil Kessel. Za Maple Leafs sa presadil aj Nikolaj Kulemin. Maple Leafs majú po zápase hviezd bilanciu 9-2-4 a na ôsme postupové miesto strácajú iba štyri body. Matt Niskanen a Chris Conner sa presadili z hráčov Penguins.

Článok pokračuje pod reklamou

Iľja Kovaľčuk strelil svoj piaty víťazný gól v posledných 11 zápasoch a New Jersey pokračuje v neuveriteľnom ťažení, keď zdolalo Tampu Bay pomerom 2:1. Martin Brodeur urobil 15 zákrokov a strelecky sa presadil aj Henrik Talinder. Devils vyhrali 18. zápas z posledných 22, v ktorých majú bilanciu 18-2-2. Na ôsme miesto však stále strácajú osem bodov. Jediný gól Lightning vsietil Dominic Moore.

Blake Comeau strelil dva góly a Al Montoya urobil 33 zákrokov, aby Islanders zdolali nie príliš snaživú Minnesotu hladko 4:1. Strelecky sa presadili aj Kyle Okposo a Andrew MacDonald. Jediný gól hostí strelil John Madden, ktorý pokazil Montoyovi čisté konto osem a pol minúty pred koncom.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Ľubomír Višňovský (ANA) 20:58 0 1 1 +1 2 0
Marián Hossa (CHI) 19:45 1 1 2 0 4 0
Tomáš Kopecký (CHI) 11:39 0 0 0 +1 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies