Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tampa Bay víťazstvo od postupu

V utorok sa v zámorskej NHL odohrali ďalšie dva zápasy play-off. Tampa Bay sa k postupu do konferenčného finále priblížila na rozdiel jediného víťazstva a Canucks si v predĺžení vybojovali opätovné vedenie v sérii.

Tampa Bay – Washington 4:3 (stav série: 3-0)
Steven Stamkos a Ryan Malone sa presadili v rozmedzí 24 sekúnd v tretej tretine a vo forme hrajúca Tampa Bay zdolala Washington pomerom 4:3, aby pred Capitals postavila hrozbu vyradenia zo semifinále Východnej konferencie. Po tom, čo vyhrala dvakrát v hlavnom meste USA, zaknihovala víťazstvo aj doma a v sérii vedie už 3:0 na zápasy. K šiestemu víťazstvu v rade strelecky pomohli aj Vincent Lecavalier a Sean Bergenheim. Dwayne Roloson zaznamenal 29 úspešných zákrokov a prekonať ho dokázali Mike Knuble, John Carlson a Alexandr Ovečkin. Štvrtý zápas, v ktorom môže floridský tím spečatiť svoj postup, sa odohrá už v stredu.

„Myslím si, že sme boli počas celej sezóny vcelku húževnatí. Cítim, že zakaždým si tým dávame šancu na úspech.“
-- Martin St. Louis

„šte nie je koniec. Oni vyhrali tri zápasy, my môžeme vyhrať tri zápasy.“
-- Alex Ovečkin

Nashville – Vancouver 2:3 PP (stav série: 1-2)
Fínsky brankár Pekka Rinne robil čo mohol, ale prehre v prvom domácom zápase semifinále Západnej konferencie napokon inkasoval v predĺžení gól, ktorý znamenal víťazstvo Vancouveru 3:2. Jeho autorom bol Ryan Kesler, ktorý v stretnutí strelil svoje prvé dva góly vo vyraďovacej časti a pridal aj jednu asistenciu, aby svojmu tímu vrátil do rúk vedenie v sérii. K stavu 2:1 na zápasy dopomohli aj Chris Higgins, ktorý sa presadil strelecky, a Roberto Luongo, ktorý zaznamenal 28 zákrokov. Počas stretnutia prestrieľali Canucks svojho súpera pomerom 47:30. Rinne zastavil 44 striel a z jeho spoluhráčov sa strelecky presadili David Legwand a Joe Ward. Štvrtý zápas sa odohrá opäť v Nashville. Na programe je vo štvrtok.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies